Geriausi filmuotojai yra šventės dalyviai
Mūsų vestuvėse tokių kadrų gerų prigaudė
Belieka tik surinkus visus cd duot sumontuot vieną filmuką, ir nereik kelių gabalų
Gal reiktu nauja tema pasiulyti, " Kaip apsieiti be vestuviu filmuotoju" ?
kazkur skaiciau apie fresco, nu nerealus jie, bet ir kainos kosmines
QUOTE(Damutte @ 2009 08 18, 12:16)
kazkur skaiciau apie fresco, nu nerealus jie, bet ir kainos kosmines
Kuo nerealus?
geri darbai ju. cia ne reklama bet pasiziurekit www.fresco.lt
na man tai labai
na man tai labai
QUOTE(Damutte @ 2009 08 18, 21:40)
Sveikos, o aš patariu pasižiūrėti www.iamzink.lt, mūsų su MB filmuotas priešvestuvinis filmukas Nr.7 (Liana ir Viktoras), na man tikrai ne blogiau už fresco, o kaina 3 kartus mažesnė
Be to, žmonės dirbantys iamzink.lt tikrai NUOSTABŪS, NUOŠIRDŪS IR PAPRASTI, dar ilgai busime jiems dėkingi už nepakartojamą palaikymą ir staigmeną vestuvių metu Visiems ramia širdimi ir sąžine galiu juos rekomenduoti
Musu vestuves filmavo ir fotkino viena komanda. Du jauni vaikinukai,bet jau labai daug pasieke ir yra profai www.tamulynas.lt cia ju tinklapis,bet nelabai cia yra apie vestuves parasyta, reikia kreiptis asmeniskai. Viska padare nerealiai vakar gavome savo vestuviu medziaga,nu tai nerealu fantastiskai sumontuotas filmas, jautemes kaip ziuredami tikra filma muzikos nerealios parinktos, labai viskas apgalvotai sudeliota,neatsibosta ziureti, kokybe nereali. Galiu drasiai rekomenduoti,nes tikri profai jei ka,tai kreipkites i az
Man rodos jus klaida padaret Ju tinklalapis yra www.tamulynas.com
oij, jo www.tamulynas.com aciu uz pataisyma
esame labai patenkinti savo vestuvių filmuotoju todėl galiu parekomenduoti ir kitiems Andrius Ganusauskas iš Kretingos, jo svetainė internete www.videodarbai.lt