Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Geriausi filmuotojai yra šventės dalyviai tongue.gif
Mūsų vestuvėse tokių kadrų gerų prigaudė thumbup.gif
Belieka tik surinkus visus cd duot sumontuot vieną filmuką, ir nereik kelių gabalų tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal reiktu nauja tema pasiulyti, " Kaip apsieiti be vestuviu filmuotoju" ? biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif persigalvojau ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donnatella: 17 rugpjūčio 2009 - 20:03
kazkur skaiciau apie fresco, nu nerealus jie, bet ir kainos kosmines
Atsakyti
QUOTE(Damutte @ 2009 08 18, 12:16)
kazkur skaiciau apie fresco, nu nerealus jie, bet ir kainos kosmines

Kuo nerealus? smile.gif
Atsakyti
geri darbai ju. cia ne reklama bet pasiziurekit www.fresco.lt
na man tai labai
Atsakyti
QUOTE(Damutte @ 2009 08 18, 21:40)
geri darbai ju. cia ne reklama bet pasiziurekit www.fresco.lt
na man tai labai

Sveikos, o aš patariu pasižiūrėti www.iamzink.lt, mūsų su MB filmuotas priešvestuvinis filmukas Nr.7 (Liana ir Viktoras), na man tikrai ne blogiau už fresco, o kaina 3 kartus mažesnė thumbup.gif
Be to, žmonės dirbantys iamzink.lt tikrai NUOSTABŪS, NUOŠIRDŪS IR PAPRASTI, dar ilgai busime jiems dėkingi už nepakartojamą palaikymą ir staigmeną vestuvių metu wub.gif Visiems ramia širdimi ir sąžine galiu juos rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
Musu vestuves filmavo ir fotkino viena komanda. Du jauni vaikinukai,bet jau labai daug pasieke ir yra profai biggrin.gif www.tamulynas.lt cia ju tinklapis,bet nelabai cia yra apie vestuves parasyta, reikia kreiptis asmeniskai. Viska padare nerealiai thumbup.gif vakar gavome savo vestuviu medziaga,nu tai nerealu thumbup.gif fantastiskai sumontuotas filmas, jautemes kaip ziuredami tikra filma thumbup.gif muzikos nerealios parinktos, labai viskas apgalvotai sudeliota,neatsibosta ziureti, kokybe nereali. Galiu drasiai rekomenduoti,nes tikri profai thumbup.gif jei ka,tai kreipkites i az smile.gif
Atsakyti
Man rodos jus klaida padaret ax.gif Ju tinklalapis yra www.tamulynas.com wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juventa82: 22 rugpjūčio 2009 - 17:28
oij, jo www.tamulynas.com doh.gif aciu uz pataisyma biggrin.gif
Atsakyti
Peikiu ir nerekomenduoju kypso Jono Juškevičiaus doh.gif TOTAL KOŠMAR, TOTAL KOŠMAR, TOTAL KOŠMAR doh.gif
Atsakyti
esame labai patenkinti savo vestuvių filmuotoju thumbup.gif todėl galiu parekomenduoti ir kitiems smile.gif Andrius Ganusauskas iš Kretingos, jo svetainė internete www.videodarbai.lt 4u.gif
Atsakyti