Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Mes radom nebrangininka filmuotoja, dirbo baltijos tv, dabar laidas montuoja smile.gif Aivaras 862468829, gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 07 27, 18:13)
mes noretumem tik filmavimo paslaugu, gal zinai kiek jis praso? ar gali parasyti kontaktus? smile.gif nes fotografa jau radome, o del filmuotojo kazkaip neapsisprendziam  ax.gif
Pažiūrėjau 1 vestuvinio klipuko 4 min. Nuobodybė - operatorius tiesiog "nepagauna kampo" .800 - labai nebrangu. Bet pažiūrai 1 kartą ir padedi į lentyną ilgam. Šiaip pabandykit nusamdyti profą operatorių uz 1 d. ir už tokią sumą. Be montažo - gal.
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2009 08 06, 18:37)
Pažiūrėjau 1 vestuvinio klipuko 4 min. Nuobodybė - operatorius tiesiog "nepagauna kampo" .800 - labai nebrangu. Bet pažiūrai 1 kartą ir padedi į lentyną ilgam. Šiaip  pabandykit nusamdyti profą operatorių uz 1 d. ir už tokią sumą. Be montažo - gal.

pritariu. Nuobodu. neverta net 800 smile.gif
Panaši mano nuomonė ir apie filmavimass.net doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
kaip galvojate ar imanoma dar rasti nebloga operatoriu rugsejo 12 dienai? Gal turite kokiu pasiulymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 08 10, 17:00)
pritariu. Nuobodu. neverta net 800  smile.gif 
Panaši mano nuomonė ir apie filmavimass.net  doh.gif

tai pasiulykit, kas galetu normaliai nebrangiai pafilmuoti....?
Atsakyti
QUOTE(danuteliu @ 2009 08 11, 01:00)
tai pasiulykit, kas galetu normaliai nebrangiai pafilmuoti....?

Jau tuomet gal geriau prašyti, kad filmuotų kažkas iš draugų ir ieškoti neblogo filmuotojo, kuris už kainą iki 1000 litų sumontuotų 4u.gif
aišku, jeigu nėra draugų galėsiančių pagelbėti, tai tada liūdniau... verysad.gif
Suprantu, kad kuomet vestuvių biudžetas yra labai ribotas nėra iš ko rinktis, bet aš tokiu atveju jau geriau pagalvočiau apie tokį variantą: geriau skirti daugiau pinigų geresniam fotografui, o filmuotojo visai atsisakyti... Kad bent 1 iš įamžintojų neblogai išmanytų savo darbą ir gerai jį padarytų... Aišku, čia tik mano nuomonė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 11 rugpjūčio 2009 - 07:16
Samdykit butinai ir fotografa ir filmuotoja. Dabar jums tai atrodo brangu. Jau po savaites pamirsite kas buvo tose vestuvese. Nuotraukos siek tiek primins, filmas (koks jis ten bebutu) dar labaiu oprimins kaip ta diena buvo...O po 40 metu dziaugsites, jog nepagailejote kazkokiu mizernu 2 ar 3 gabalu:)
Atsakyti
Siaip labai teisingai pasakyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 08 11, 08:11)
Suprantu, kad kuomet vestuvių biudžetas yra labai ribotas nėra iš ko rinktis, bet aš tokiu atveju jau geriau pagalvočiau apie tokį variantą: geriau skirti daugiau pinigų geresniam fotografui, o filmuotojo visai atsisakyti... Kad bent 1 iš įamžintojų neblogai išmanytų savo darbą ir gerai jį padarytų... Aišku, čia tik mano nuomonė..

drinks_cheers.gif Mes taip ir nusprendėm padaryti. Turėsim neprofesionaliai nufilmuotą medžiagą, kada nors gal kur nors kas nors ją sumontuos, o prisiminsim viską iš gražių (tikiuosi) nuotraukų smile.gif

QUOTE(Mex @ 2009 08 13, 21:10)
Siaip labai teisingai pasakyta  g.gif

Kur labai teisingai pasakyta? biggrin.gif
Atsakyti
teko matyti kaip dirba http://www.fresco.lt/ Yra puikių filmų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VelDan @ 2009 08 13, 22:20)
drinks_cheers.gif Mes taip ir nusprendėm padaryti. Turėsim neprofesionaliai nufilmuotą medžiagą, kada nors gal kur nors kas nors ją sumontuos, o prisiminsim viską iš gražių (tikiuosi) nuotraukų smile.gif
Kur labai teisingai pasakyta? biggrin.gif

"po 40 metu dziaugsites, jog nepagailejote kazkokiu mizernu 2 ar 3 gabalu:) "
Atsakyti
QUOTE(Mex @ 2009 08 17, 01:31)
"po 40 metu dziaugsites, jog nepagailejote kazkokiu mizernu 2 ar 3 gabalu:) "

po tiek metų yra tikimybė, kad gailėsitės, kad išvis vestuvės keltos buvo lotuliukas.gif (aišku, niekam to nelinkiu) bet kai nėra iš kur paimti tų 2 ar 3 mizernų gabalų, tai ką daryti?
Atsakyti