Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Visos filmavimo ir montazo paslaugos http://digitalvideo.lt/ , toliau - vestuves LAKMINI ir LAIMONAS
Susidomejusiems galima parodyti ir daugiau vestuviniu filmu.
Taip pat sie operatoriai filmavo mados infekcija 2009 http://www.youtube.c...h?v=BPxoXlmTlMc , http://www.youtube.c...feature=related 4u.gif
Atsakyti
Pas mus filmavo Dainius Apelsinavicius smile.gif esam labaoi patenkinti sio vyruko darbu, labai geri kadrai ir viskas labai liux smile.gif neturoiu nej vieno nusiskundimo, nors jis ir sake kad kazkas negerai jam, bet mums tai super wink.gif
ir kas svarbiausia, net nemontavo mus o vakar tai kai ziurejom net montazo nereikia, taip viskas super su perejimais biggrin.gif
Atsakyti
Numire forumas
Atsakyti
Visos jau istekejo clap.gif clap_1.gif slap.gif biggrin.gif
Atsakyti
as galiu pasiulyti viena fotografa filmuotoj,jis ir filmuoja ir fotografuoja,tai mumns ir filma padare ir dar foto diska,uz viska mokejom tik 1400,ir fotkes visai normalios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2009 07 27, 00:17)
as galiu pasiulyti viena fotografa filmuotoj,jis ir filmuoja ir fotografuoja,tai mumns ir filma padare ir dar foto diska,uz viska mokejom tik 1400,ir fotkes visai normalios  ax.gif

mes noretumem tik filmavimo paslaugu, gal zinai kiek jis praso? ar gali parasyti kontaktus? smile.gif nes fotografa jau radome, o del filmuotojo kazkaip neapsisprendziam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 27 liepos 2009 - 17:14
Zinau filmuotoja , praso 800lt is Kauno. http://www.sauliausstudija.lt/

mes noretumem tik filmavimo paslaugu, gal zinai kiek jis praso? ar gali parasyti kontaktus? smile.gif nes fotografa jau radome, o del filmuotojo kazkaip neapsisprendziam ax.gif
[/quote]
Atsakyti
Noreciau parekomenduoti fotografa, bendraujame su juo, fotografavo musu ir musu draugu vestuves, saunus vaikinukas, dabar krikstynas mums fotografuos tongue.gif www.g-j.lt uz savo vestuves mokejome 1700.lt nors pas ji kainos tuo metu buvo nuo 1300.lt iki berods 2500.lt ir fotografuoja jie komandoje, t.y. 2 fotografai, tad kaina pas ji labai palanki kaip tokiam vetuviniam paketui is dvieju fotografu. Stengiasi isigilinti i uzsakovo norus, labai smulkmeniskas ir paslaugus. Savo komandoje jie dar turi kelis video operatorius vienas nuo 2000.lt kitas nuo 4000.lt , tad rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
2000 ir 4000 biski daug.
Atsakyti
QUOTE(Mex @ 2009 07 30, 18:39)
2000 ir 4000 biski daug.

Žiūrint ką gauni už tokią sumą.. ax.gif aš savo filmuotoju tai nusivyliau, nors kaina viršijo 2000, tačiau teko susidurti su jo neprofesionalumu. Išgyvenome ne itin malonias emocijas bendraujant su juo. vestuvių svečiai taip pat turėjo labai nemažai neigiamų pastabų apie jo darbą (labai nemalonus, nepagarbaus elgesio). galiausiai dėl galimo netilpimo į sutartyje numatytus terminus darbui atiduoti buvau apkaltinta statiškumu, akių nuleidimu, nugaros atsukimu ir pan doh.gif nu, sorry, kad aš ne aktorė..,. ir jei kažkur aš buvau nusukusi nugarą, tai jau čia jo paties problema, kad ne iš tos pusės filmavo... žodžiu, man teko labai nekoks filmuotojas, kadangi ne jis mus gaudė, o mes turėjome nuolat į jį žiūrėti ir nieku gyvu nesusukti nugaros ir nenuleisti akių.. Nors galutinis rezultatas nėra blogas, tačiau filmuotojo sugebėjimas bendrauti tikrai daug ką duoda... Pati įsitikinau, kad renkantis filmuotoją labai daug dėmesio reikia skirti ne tik paslaugų kainai, bet ir filmuotojo mokėjimui tinkamai ir pagarbiai bendrauti su užsakovais ir kitais šventės dalyviais...
Atsakyti
Sveikos, noreciau jums parekomenduoti filmuotoja kuris ir filmuoja ir montuoja, ir tikrai pigiai siulo savo paslugas smile.gif 1000lt manau cia nedidele suma smile.gif jei ka sudomino galite rasyti man i AZ smile.gif mielai suteiksiu kontaktus smile.gif pati kai ieskojau pigiai ir be montazo, tai tiek ir mokejau, gaila tada dar nzn kad jis tuom uzsijama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2009 07 27, 00:17)
as galiu pasiulyti viena fotografa filmuotoj,jis ir filmuoja ir fotografuoja,tai mumns ir filma padare ir dar foto diska,uz viska mokejom tik 1400,ir fotkes visai normalios  ax.gif

niu vyro pazystamas sake, kad galiu tik filmuot arba fotografuot, nes jis gali ir filmuot, ir fotografuot, nes abieju darbu vienu metu negali atlikti gerai. oo as tokios pacios nuomones...
Papildyta:
QUOTE(Intimate @ 2009 07 30, 08:59)
Noreciau parekomenduoti fotografa, bendraujame su juo, fotografavo musu ir musu draugu vestuves, saunus vaikinukas, dabar krikstynas mums fotografuos tongue.gif www.g-j.lt uz savo vestuves mokejome 1700.lt nors pas ji kainos tuo metu buvo nuo 1300.lt iki berods 2500.lt ir fotografuoja jie komandoje, t.y. 2 fotografai, tad kaina pas ji labai palanki kaip tokiam vetuviniam paketui is dvieju fotografu. Stengiasi isigilinti i uzsakovo norus, labai smulkmeniskas ir paslaugus. Savo komandoje jie dar turi kelis video operatorius vienas nuo 2000.lt kitas nuo 4000.lt , tad rekomenduoju smile.gif

siaip sita tema apie filmuotojus smile.gif bet paslaugu kainos tai sakyciau nemazos...mes fotografui ir filmuotojui 2000Lt mokejom ir patenkinti labai likom...
Atsakyti