Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(Bittersweet @ 2009 02 04, 18:56)
paprasiau vienos drauges, man padarys ta diplomiuka uz dykuti, nes ji moka ten visokiom programom dirbt, fotoshopu man atrodo mirksiukas.gif
o su pozom tai tu labai gerai cia sugalvojai wub.gif
as dar sugalvojau ji grizusi is darbo pasitikt ne su apatiniai, o tik lapuku prisidengus TA vietele thumbup.gif nu zinai, kaip ieva thumbup.gif tik dabar galvoju kaip ji pritvirtint g.gif gal su siuliukais plonais prisirist g.gif ir nezinau ar tikra ar dirbtini g.gif o gal geles ziedu ka?? bigsmile.gif  wub.gif

Oi, gal galėtum jos kontaktus duot, tos draugės? Nes dabar jaučiu visos darančios diplomiukus užimtos,. Aš sumokėčiau jei ką blush2.gif
O dėl apatinių tai gali paimt Ermitaže gėlyčių dirbtinių ir lapelių arba floristikos parduotuvėje ir papuošt arba nusagstyt jais triusikėlius ir liemenuką. Ir dar ant palaidų plaukų vainikėlį iš gėlyčių užsidėti. Tokia nimfa tipo. Nu nebus labai pigu, bet subtiliai ir gundančiai atrodys užtat.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 02 04, 17:50)
Prašom prašom smile.gif

Bittersweet, užsakei jau diplomą su foto savo? Aš galvoju gal visgi reiktų, liktų atsiminimas toks materialus apie šventę  wub.gif O va dabar dar apie tuos kūbikus paskaičiau, galvoju gal irgi tokius pasidaryt tada pačiai, jei pirkti nwerandu. gal iš interneto paveiksliukų atsisiųsti galima su pozom įdomiom ir apklijuoti  g.gif

as siam valentinui pasidariau kuba su pozom jei kam reiks galesiu maketa veliau imest, o cia pozos kelias is ju panaudojau blush2.gif
Atsakyti
Na ka, pasinaudojusi jusu mintimis, pasidariau ir as diploma... mama irgi paprase jai padaryti smile.gif

cia ka teciui padariau: user posted image

tik balus nesurasiau dar, nes cia mama jau sakys smile.gif

draugui dar tik darysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissa666: 04 vasario 2009 - 18:46
QUOTE(Marla @ 2009 02 04, 18:07)
Oi, gal galėtum jos kontaktus duot, tos draugės? Nes dabar jaučiu visos darančios diplomiukus užimtos,. Aš sumokėčiau jei ką  blush2.gif
O dėl apatinių tai gali paimt Ermitaže gėlyčių dirbtinių ir lapelių arba floristikos parduotuvėje ir papuošt arba nusagstyt jais triusikėlius ir liemenuką. Ir dar ant palaidų plaukų vainikėlį iš gėlyčių užsidėti. Tokia nimfa tipo. Nu nebus labai pigu, bet subtiliai ir gundančiai atrodys užtat.

Aš tai pas kokią bobulytę turgelyje pasiprašyčiau rūtų blush2.gif Jaučiat, išeini kaip tikrai su rūtom. Nu ir ten paskui ant rimto pasivaidint gali, tomatų sulčių pasipilt blush2.gif Būtų įsimintinas pirmas antras kartas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 02 04, 20:53)
Aš tai pas kokią bobulytę turgelyje pasiprašyčiau rūtų  blush2.gif Jaučiat, išeini kaip tikrai su rūtom. Nu ir ten paskui ant rimto pasivaidint gali, tomatų sulčių pasipilt  blush2.gif Būtų įsimintinas pirmas antras kartas  wub.gif  thumbup.gif

bet tikrai tikroviska thumbup.gif apsikaisai rutom, ant galvos irgi rutos, slaunis apsislakstai tomatais thumbup.gif MB'utis is klumpiu iskris wub.gif nes is tikro mergaites, vyrukams gi turetu patikt ta ideja, kad lyg nekalta mergaite zmona ar ten mergina thumbup.gif nu WOW wub.gif

as dar galvoju kazka romantisko nupirkt, maciau maximoj labai fainuteliu dalykiuku wub.gif pagalvele ta raudona, meskuti ir puodeli thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 04 vasario 2009 - 19:10
geriausios dovanos siai dienai manau sekshopose wub.gif , nuo A iki Z...ko tik ten nerasi...
Atsakyti
kissašešišešišeši, o paveiksliuką irgi mama rinko? o kokį draugui išrinkai? blush2.gif

Dėl rūtų tai panos žinokit kažkaip nelabai idėja 4u.gif blush2.gif 4u.gif , reiks suktis greit, kad apsiregt, nes nu vysta jos. aišku labai simboliška, kai jos nuvysta jau po veiksmo su padažais ten visokiais blush2.gif , bet man atrodo, kad jos nuvys greičiau. o jei atrodysit kaip džiovinta Ikebana du tūkstančiai devyni, tai vargu ar jūs jį suviliosit schmoll.gif . man tai gražios įvairiaspalvės rausvos ir žydros gėlytės gražiau išrodytų wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliuxė @ 2009 02 04, 19:25)
as siam valentinui pasidariau kuba su pozom jei kam reiks galesiu maketa veliau imest, o cia pozos kelias is ju panaudojau  blush2.gif

oi, kažkokios nelabai man aiškios jos. kai kurios labai susiliejusios, kitos tai fainai atrodo, bet jos tokios jau įprastos blush2.gif , o Valentinui tai norėčiau ko nors ypatingo tokio ir įdomaus blush2.gif

Bliamba, kaip sunervavo, širdelių patalynę tai nupirkau per anksti, o dabar nuolaida verysad.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur galima padaryti vyriskus apatinius su uzrasu cia....(ir vardas) ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliuxė @ 2009 02 04, 19:25)
as siam valentinui pasidariau kuba su pozom jei kam reiks galesiu maketa veliau imest, o cia pozos kelias is ju panaudojau  blush2.gif

as tai pries pora metu, akropoly "Erotas" ar kokia ten parduotuve prie sopliariumo, tai pirkau tuos kubus, tiesa jie maziukai, ant vieno pozos, ant kito vieta ar tai vona, miegamasis, virtuve ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(linamagdalina @ 2009 02 05, 10:45)
as tai pries pora metu, akropoly "Erotas" ar kokia ten parduotuve prie sopliariumo, tai pirkau tuos kubus, tiesa jie maziukai, ant vieno pozos, ant kito vieta ar tai vona, miegamasis, virtuve ir t.t.

Mes irgi tokius turim, tik dar nebuvo laiko isbandyti blush2.gif

Pas mus jie tamsoj svytintys dar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2009 02 05, 10:55)
Mes irgi tokius turim, tik dar nebuvo laiko isbandyti  blush2.gif

Pas mus jie tamsoj svytintys dar  tongue.gif

ir mes tokius švytinčius turim... ax.gif , bet tap pat nenaudojami guli stalčiuke, sakau, čia visos taip užsiplieskę darosi kažką panašuas į juos, bandys meilės dieną, mažu ir man reikėtų tokį žaidimo seansą brangiausiajam per valentiną surengti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2009 02 05, 10:39)
Gal kas zino kur galima padaryti vyriskus apatinius su uzrasu cia....(ir vardas) ? smile.gif

Manau turėtų daryti Akropolyje, jei Vilniuje smile.gif Labai gera idėja, ar galima pasikolinti ? smile.gif
Atsakyti