QUOTE(Bittersweet @ 2009 02 04, 18:56)
paprasiau vienos drauges, man padarys ta diplomiuka uz dykuti, nes ji moka ten visokiom programom dirbt, fotoshopu man atrodo
o su pozom tai tu labai gerai cia sugalvojai
as dar sugalvojau ji grizusi is darbo pasitikt ne su apatiniai, o tik lapuku prisidengus TA vietele nu zinai, kaip ieva tik dabar galvoju kaip ji pritvirtint gal su siuliukais plonais prisirist ir nezinau ar tikra ar dirbtini o gal geles ziedu ka??
o su pozom tai tu labai gerai cia sugalvojai
as dar sugalvojau ji grizusi is darbo pasitikt ne su apatiniai, o tik lapuku prisidengus TA vietele nu zinai, kaip ieva tik dabar galvoju kaip ji pritvirtint gal su siuliukais plonais prisirist ir nezinau ar tikra ar dirbtini o gal geles ziedu ka??
Oi, gal galėtum jos kontaktus duot, tos draugės? Nes dabar jaučiu visos darančios diplomiukus užimtos,. Aš sumokėčiau jei ką
O dėl apatinių tai gali paimt Ermitaže gėlyčių dirbtinių ir lapelių arba floristikos parduotuvėje ir papuošt arba nusagstyt jais triusikėlius ir liemenuką. Ir dar ant palaidų plaukų vainikėlį iš gėlyčių užsidėti. Tokia nimfa tipo. Nu nebus labai pigu, bet subtiliai ir gundančiai atrodys užtat.