Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

noreciau suorganizuoti kokia romantiska isvyka savaitgaliui, bet kad pas mus abu darbo grafikai nesuderinami doh.gif reiks kazka kita mastyti smile.gif
Atsakyti
akk, o man sukilmėlis galvos. nes per valentiną nesusitiksim, bet reiksmes dideles nesudaro, nes abu nesureiksminam tokių dienų.. bet vat uz savaitės jo gimtadienis..malonus galvos skausmas man...:DDnzn nzn, ką čia orginalesnio sugalvot...
Atsakyti
as noriu nupirkti tokia ranka nugarai kasytis biggrin.gif su mintim,kad kai manes nera salia,visad turetu kas pakasytu nugaryte biggrin.gif bet beda,kad net nezinau kur ju ieskoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 02 01, 14:02)
as noriu nupirkti tokia ranka nugarai kasytis biggrin.gif  su mintim,kad kai manes nera salia,visad turetu kas pakasytu nugaryte biggrin.gif  bet beda,kad net nezinau kur ju ieskoti verysad.gif

vasara tokia medine rankyte pirkau Sventojoje smile.gif bet kur dar ju gali buti nenumanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2009 02 02, 17:11)
Galėtum paminėti ir programėlę su kuria darei šitą grožį?  ax.gif

279 žinutė, prašau 4u.gif kaip instaliuoti ir naudotis visoj temoj prirašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 02 01, 13:02)
as noriu nupirkti tokia ranka nugarai kasytis biggrin.gif  su mintim,kad kai manes nera salia,visad turetu kas pakasytu nugaryte biggrin.gif  bet beda,kad net nezinau kur ju ieskoti verysad.gif

as esu man rodos macius kauno urmo bazese smile.gif siaip va internete kitam daiktui kasyt radau lotuliukas.gif o cia kas noretu save padovanoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliuxė: 03 vasario 2009 - 14:45
QUOTE(Wild Flower @ 2009 01 26, 18:50)
Va va, maniškis kažkada čia nudelbęs akeles užsiminė, kad jam tokia dovana būtų o-ho-ho thumbup.gif Na, aš, aišku, iš kart pagalvojau, kad Valentino dienai būtų pats tas - prisifotkinau su draugės pagalba tiek su apatiniais, tiek tik su jų apatine dalimi ( blush2.gif ), photoshop'u padailinau ir jau planavau, kaip nunešiu padaryti į fotosaloną nuotraukas, kaip jas sudėsiu į albumą, perrišiu dideliu raudonu kaspinu ir įteiksiu wub.gif
BET... ar nėra pavojinga tokias provokuojančias nuotraukas nešti išryškinti į fotosaloną? Gal ir panikuoju be reikalo, bet šiandien pagalvojau, kad gėdą įveikčiau atsiimant, bet ar pas juos nelieka kažkokių negatyvų ar pan.? Ar negali būti, kad paskui pamatysiu savo nekuklią nuotrauką kažkur interneto platybėse, pavyzdžiui, ar kur kitur? doh.gif

Kaip manot jūs? g.gif Panikuoju be reikalo ar geriau įteikti tas nuotraukas tiesiog diske? Nors tokiu atveju dovana atrodytų ne tokia miela.. verysad.gif

nera ko panikuoti mirksiukas.gif as pati dirbau fotosalone, prisiziuredavau visko, bet tikrai niekas nieko niekur nepatalpina ir neplatina jokiu foto schmoll.gif mirksiukas.gif net gi, as pati sau asmeniskai norejau kliento graziai nufotkinta orchideja pasidaryt dideliu formatu ir pasikabinti namuose, tai laborantas neleido ir liepe prasyt nuotraukos savininko sutikimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2009 02 03, 21:10)
nera ko panikuoti  mirksiukas.gif as pati dirbau fotosalone, prisiziuredavau visko, bet tikrai niekas nieko niekur nepatalpina ir neplatina  jokiu foto schmoll.gif  mirksiukas.gif  net gi, as pati sau asmeniskai norejau kliento graziai nufotkinta orchideja pasidaryt dideliu formatu ir pasikabinti namuose, tai laborantas neleido ir liepe prasyt nuotraukos savininko sutikimo ax.gif

gal tokiu atveju patikimiau į kokią didesnę (patikimesnę) foto studiją nešti nuotraukėles daryti. Gal pasirodysiu ciniška, bet manau rizikia išlieka nuotraukų nesaugumo.
Su geru printeriu ant foto popieriaus galima nuotraukas atsispausdint namuose.
Atsakyti
Nagi mergaitės, tęskime smagią temikę: kaip lepinsime savo antras puses šią nuostabią Meilės Šventę wub.gif thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Va kaip tik kankina klausimas, ar yra kur internete ar knygutė kokia apie erotinį masažą ir pėdų masažą, norėčiau savo mažiuliui padaryt, tik nežinau kaip. Ar čia intuityviai reik veikti?
Atsakyti
VALENTINO DIENA... JUK JI TOKIA YPATINGA.. PASLAPTINGA...

Pasidalinkit savo orginaliomis idejomis wub.gif

user posted image

Senoji tema: Valentino diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 14 sausio 2010 - 01:23
QUOTE(Bittersweet @ 2009 02 04, 18:43)
ooo nauja temute thumbup.gif Marla aciu uz temute wub.gif  thumbup.gif

Prašom prašom smile.gif

Bittersweet, užsakei jau diplomą su foto savo? Aš galvoju gal visgi reiktų, liktų atsiminimas toks materialus apie šventę wub.gif O va dabar dar apie tuos kūbikus paskaičiau, galvoju gal irgi tokius pasidaryt tada pačiai, jei pirkti nwerandu. gal iš interneto paveiksliukų atsisiųsti galima su pozom įdomiom ir apklijuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 02 04, 19:50)
Prašom prašom smile.gif

Bittersweet, užsakei jau diplomą su foto savo? Aš galvoju gal visgi reiktų, liktų atsiminimas toks materialus apie šventę  wub.gif O va dabar dar apie tuos kūbikus paskaičiau, galvoju gal irgi tokius pasidaryt tada pačiai, jei pirkti nwerandu. gal iš interneto paveiksliukų atsisiųsti galima su pozom įdomiom ir apklijuoti  g.gif

paprasiau vienos drauges, man padarys ta diplomiuka uz dykuti, nes ji moka ten visokiom programom dirbt, fotoshopu man atrodo mirksiukas.gif
o su pozom tai tu labai gerai cia sugalvojai wub.gif
as dar sugalvojau ji grizusi is darbo pasitikt ne su apatiniai, o tik lapuku prisidengus TA vietele thumbup.gif nu zinai, kaip ieva thumbup.gif tik dabar galvoju kaip ji pritvirtint g.gif gal su siuliukais plonais prisirist g.gif ir nezinau ar tikra ar dirbtini g.gif o gal geles ziedu ka?? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti