Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(_Only_ @ 2009 01 29, 14:48)
man per kelis draugystes metus sunku sugalvoti, o cia jau 12 metu..  rolleyes.gif cia mes, moterys, daugiausia sukam galvas kaip nustebint, o vyrai nieko negalvoja  blush2.gif

Tikrai as cia nenoriu girtis,bet as galvoti turiu del to,kad mano vyras padaro tikra svente man;man nieko kito nebelieka -tik atsakyti tuo paciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif smegenine turiu pasukt kaip reikiant,nes tokiuose dalykuose as ne...neturiu fantazijos tam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 sausio 2009 - 13:52
man didziausia dovana, demesys kas diena, o ne ypatingas demesys karta metuose ax.gif
Atsakyti
aš iškepsiu kokį skanų pyragą ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Sugalvosiu kokią staigmeną tik jam wub.gif
Atsakyti
vyruoi jau turiu dovana druskininkuose egles sanatorijoj romantiska savaitgaly uzakiau ax.gif tai manau bus smagu....na aisku klausimas ne y tema, bet gal kas buvo ir galetu patarti ka ten reiketu pasiimti? schmoll.gif nes pirma tokia isvyka butu...
tikuosi sulaukti patarimu.... biggrin.gif dekinga labai uz patarimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdreamer @ 2009 01 29, 20:55)
vyruoi jau turiu dovana druskininkuose egles sanatorijoj romantiska savaitgaly uzakiau  ax.gif tai manau bus smagu....na aisku klausimas ne y tema, bet gal kas buvo ir galetu patarti ka ten reiketu pasiimti? schmoll.gif  nes pirma tokia isvyka butu...
tikuosi sulaukti patarimu.... biggrin.gif dekinga labai uz patarimus rolleyes.gif

mes pernai valentino diena sutikom druskininkuose, romantiskas savaitgalis kazkokiame viesbutyje, sampanas kambary, labai abiems patiko thumbup.gif buvom ir sanatorijoj, purvo vonios, vaistazoliu, masazai.. pasiimti reikia kaip ir i baseina,dusa einant: maudimuka, ranksluosti, tapkes, prausimosi reikmenis, chalatus galima arba treningus kokius. vakare i vandens parka ejom, labai patiko viskas, noreciau ir siais metais taip atsvesti smile.gif
Atsakyti
Praeitais metais as pasiuliau ideja uzsisakyti kambari viesbutyje, jis pritare, suradau viesbuti, parodziau nuotraukas, pritare ir praleidom nuostabu Valentino vakara. dar padovanojau jam zieda, tai jis ji nesioja kaip suzadetuviu (na pasipirses man jis buvo pora menesiu anksciau smile.gif ).
O siemet isvaziuoti kur nebeiseina, tai uzsakiau internetu jam marskinelius su uzrasu, ir padarysiu jo megstamu sushi, sampano...
Atsakyti
nk nedovanosiu, padarysiu iskilminga vakariene ir tiek. Man kazkaip jau valkiojasi ta valentino svente. Gal poroms kur neseniai susi[azino reiskia daugiau, aisku as gausiu gelyte kokia, o tai PILNAI pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2009 01 26, 18:50)

Kaip manot jūs? g.gif Panikuoju be reikalo ar geriau įteikti tas nuotraukas tiesiog diske? Nors tokiu atveju dovana atrodytų ne tokia miela.. verysad.gif

Nesk i salona ir padarys. Nera ko panikuoti. Niekas niekur negali tavo nuotrauku platinti be tavo leidimo. Ir patikek jie tokiu nuotrauku spausdina ne viena ir ne dvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 01 28, 23:34)
Wild flower, žinau, kad nepigu, bet gal reikėjo ero foto daryti salone? profesionaliai? tada tiesiai šviesiai ir pasakai, kad foto neplatintų, nes būna, jei gražiai gaunasi, deda į savo asmeninius interneto psl.kaip reklamą. Bet čia manau tik su sutikimu tokias:)

Būčiau visose nuotraukose raudona kaip burokas biggrin.gif Bet ne tame esmė.. Tiesiog tai man, studentei, per brangu būtų... blush2.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 01 30, 13:24)
Nesk i salona ir padarys. Nera ko panikuoti. Niekas niekur negali tavo nuotrauku platinti be tavo leidimo. Ir patikek jie tokiu nuotrauku spausdina ne viena ir ne dvi  mirksiukas.gif

Aš tikiu... pati taip galvoju, kad ten tos mano nuotraukos jiems tik "gėlytės" būtų, ne to dar matę, o ir šiaip, juk tai jų darbas, gal jie nė neatkreipia dažnai dėmesio, kokias tas nuotraukas daro? Bet vis dėlto nugalėjo mano panika... lotuliukas.gif ir atsispausdinau namie, visai gerai atrodo bigsmile.gif

Bet ačiū visoms už patarimus ir linkiu sėkmingo ruošimosi Meilės šventei 4u.gif
Atsakyti
Va, kam įdomu, ir kieno vyriokai mėgsta pačios "įdėtą" darbą, siūlyčiau padaryt kalendorių, visai nesunku, pagal programėlę. Man beliko atspausdint ant 12 lapų, čia sukėliau į vieną 4u.gif
pavyzdys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 30 sausio 2009 - 14:51
QUOTE(Aušriukė @ 2009 01 22, 04:41)
As irgi savo brangiajam esu dovanojusi panasu puodeli, tik jis 'stebuklingas' biggrin.gif Siaip yra juodas, tik kai i ji pili karsta gerima (kava, arbata ar ka tik nori) palaipsniui issiryskina nuotrauka, ant kurio manoji foto.

smile.gif aš tokį dovanojau pernai, užpernai relaksinį poilsį dviem, užužpernai nepamenu jau ką-aplamai per tiek metų pragyventų kartu vis sunkiau darosi kuom nors nustebinti, bet stangiuosi išmąstyti ar surasti kokią įdomesnę dovanėlę...šiemet minčių nulis doh.gif
Turėjau idėją, bet jai dar ne laikas-atidėjau metukams kitiems į priekį smile.gif
Atsakyti