Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(zavulon @ 2008 02 14, 13:01)
Geriausia dovana, pabusti salia mylimo zmogaus, pazadint buciniu ir pasidziaugti, kad tokiam dideliam pasaulyje, radote vienas kita ... Saugokite tas sekundes, dovanu neprisiminsite, o to jausmo nepamirsite nekada ...

kad ta ryta turbut ne kartu pabusim verysad.gif tik vakare susitiksim, nes is skirtingu miestu esam..bet dovaneles dar neturiu doh.gif save ir taip padovanosiu blush2.gif bet kazko mielo dar noretusi..
Atsakyti
mes kazkaip irgi nesureiksminam, kazka simboliskai jei padovanojam, tai gerai. jei n e tai ne:) nueinam isgerti vyno po taure, paplepeti kokioj kavinukeje. ir namolio:)
Atsakyti
QUOTE(rimama @ 2009 01 26, 17:24)
padaryti albuma su savo nuotraukomis (spec. nufotografuoti su erotiskais apatiniais)

Va va, maniškis kažkada čia nudelbęs akeles užsiminė, kad jam tokia dovana būtų o-ho-ho thumbup.gif Na, aš, aišku, iš kart pagalvojau, kad Valentino dienai būtų pats tas - prisifotkinau su draugės pagalba tiek su apatiniais, tiek tik su jų apatine dalimi ( blush2.gif ), photoshop'u padailinau ir jau planavau, kaip nunešiu padaryti į fotosaloną nuotraukas, kaip jas sudėsiu į albumą, perrišiu dideliu raudonu kaspinu ir įteiksiu wub.gif
BET... ar nėra pavojinga tokias provokuojančias nuotraukas nešti išryškinti į fotosaloną? Gal ir panikuoju be reikalo, bet šiandien pagalvojau, kad gėdą įveikčiau atsiimant, bet ar pas juos nelieka kažkokių negatyvų ar pan.? Ar negali būti, kad paskui pamatysiu savo nekuklią nuotrauką kažkur interneto platybėse, pavyzdžiui, ar kur kitur? doh.gif

Kaip manot jūs? g.gif Panikuoju be reikalo ar geriau įteikti tas nuotraukas tiesiog diske? Nors tokiu atveju dovana atrodytų ne tokia miela.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2009 01 26, 18:50)
Va va, maniškis kažkada čia nudelbęs akeles užsiminė, kad jam tokia dovana būtų o-ho-ho thumbup.gif Na, aš, aišku, iš kart pagalvojau, kad Valentino dienai būtų pats tas - prisifotkinau su draugės pagalba tiek su apatiniais, tiek tik su jų apatine dalimi ( blush2.gif ), photoshop'u padailinau ir jau planavau, kaip nunešiu padaryti į fotosaloną nuotraukas, kaip jas sudėsiu į albumą, perrišiu dideliu raudonu kaspinu ir įteiksiu wub.gif
BET... ar nėra pavojinga tokias provokuojančias nuotraukas nešti išryškinti į fotosaloną? Gal ir panikuoju be reikalo, bet šiandien pagalvojau, kad gėdą įveikčiau atsiimant, bet ar pas juos nelieka kažkokių negatyvų ar pan.? Ar negali būti, kad paskui pamatysiu savo nekuklią nuotrauką kažkur interneto platybėse, pavyzdžiui, ar kur kitur? doh.gif

Kaip manot jūs? g.gif Panikuoju be reikalo ar geriau įteikti tas nuotraukas tiesiog diske? Nors tokiu atveju dovana atrodytų ne tokia miela.. verysad.gif

g.gif ,na jo,ir as to bijociau,o ideja,tj verta milijono drinks_cheers.gif ,gaile nelabai turiu galimybiu tj igyvendinti ax.gif .eina sau,kaip noreciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 26, 17:57)
g.gif ,na jo,ir as to bijociau,o ideja,tj verta milijono drinks_cheers.gif ,gaile nelabai turiu galimybiu tj igyvendinti ax.gif .eina sau,kaip noreciau thumbup.gif

Labai ačiū 4u.gif Na, nėra ta idėja super orginali, ne kartą supermamoj skaičiau tokias mintis, bet... neramina baisiausiai, ar saugu į tą fotosaloną nuotraukas nešti doh.gif
Atsakyti
as namuose pati spausdinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimama @ 2009 01 26, 20:44)
as namuose pati spausdinu  thumbup.gif

Tai va, kad mano spausdintuvas niekam tikęs... verysad.gif
Ech, laikas bėga, o aš neįsivaizduoju, ką daryt. Jaučiu, teks padovanoti CD, kad ir kaip menkai, palyginus su didžiuliu nuotraukų albumu, jis atrodytų... doh.gif

O kad būtų labiau į temą, galiu papasakot, ką aš esu SB dovanojus Valentinadieniams bigsmile.gif Nevardinant visų minkštų žaisliukų ir pan. smulkmenėlių, gavo jis kadaise nuo manęs mano siuvinėtus apatinius ("Čia yra ... (mano vardas)"), Meilės diplomą, stooorą sąsiuvinį, pilną prirašytą žodžių "Myliu!", didžiuuulę stiklinę taurę ant kurios išgraviravau "Kad mūsų meilė būtų dar saldesnę" ir pripyliau pilną jo mėgstamiausių saldainių, pagalvelę su užvalkalu, ant kurio buvo parašytas eilėraštukas, kurį sukūriau specialiai jam... wub.gif
Dauguma idėjų, aišku, iš SM, bet gal kas neskaito senesnių temų, gal kam kils idėja kokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2009 01 27, 20:27)
" didžiuuulę stiklinę taurę ant kurios išgraviravau "Kad mūsų meilė būtų dar saldesnę" ir pripyliau pilną jo mėgstamiausių saldainių, "

Puiki ideja su saldainiais thumbup.gif manau pasinaudosiu, nes siemet visai be fantazijos... Pernai gimtadieniui dovanojau albuma su savo nuotraukom (drauge fotografavo) - laaaaaabai patiko smile.gif Gavo is pat ryto, tai net i darba nebenorejo eit blush2.gif
o per Valentina pernai dariau uzuominu lapelius, isslapsciau po namus, kurie vede iki bilietu i teatra smile.gif smagu buvo matyt kaip po namus begiojo ir svarste, kas tose uzuominose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2009 01 23, 18:31)
Beja, kas ieškot nebrangios ir linksmos dovanos, mačiau pirkti Akropoly parduotuvėj Saldūs Majai valgomus vyriškus apatinius biggrin.gif Kaina apie 20lt.
[/oquote              o kokiame akropoly ?man tai kauno reikia,ir dar apatiniu moterisku,tai super butu biggrin.gif

As Kauno ir maciau mirksiukas.gif Yra moteriski ir apatiniai, ir ale liemenele biggrin.gif Viskas po 20lt
Atsakyti
Wild flower, žinau, kad nepigu, bet gal reikėjo ero foto daryti salone? profesionaliai? tada tiesiai šviesiai ir pasakai, kad foto neplatintų, nes būna, jei gražiai gaunasi, deda į savo asmeninius interneto psl.kaip reklamą. Bet čia manau tik su sutikimu tokias:)
Atsakyti
O vat as ,tai galva suku kelinta jau savaite,ka cia tokio naujesnio sugalvoti.Per 12 ved. gyvenimo metu -daryta,pridaryta;galvota,prigalvota.O kiekvienais metais vis norisi kazkotai neuzmirstamo,jaukaus ir su jumoru?Net nezinau,nieko kolkas nesugalvojau siemet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 sausio 2009 - 13:48
QUOTE(burbanti @ 2009 01 29, 13:45)
O vat as ,tai gava suku kelinta jau savaite,ka cia tokio naujesnio sugalvoti.Per 12 ved. gyvenimo metu -daryta,pridaryta,galvota,prigalvota.O kiekvienaios metais vis norisi kazkotai neuzmirstamo,jaukaus ir su jumoru?Net nezinau,nieko kolkas nesugalvojau siemet  g.gif

man per kelis draugystes metus sunku sugalvoti, o cia jau 12 metu.. rolleyes.gif cia mes, moterys, daugiausia sukam galvas kaip nustebint, o vyrai nieko negalvoja blush2.gif
Atsakyti