Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(leguska69 @ 2012 02 02, 13:44)
as kazkada savo vyrui esu dovanojus itin brangaus vyno buteli ir knyga "Mazasis princas", kurios puslapiuose dar surasiau 100 priezasciu, uz ka saviski myliu. mazaji princa dovanojau tik todel, kad kai bendraudavom draugystes pradzioj internete, jo slapyvardis budavo Princas biggrin.gif

dar esu dovanojus savaitgali viesbutyje ant juros kranto. buvo labai linksma valentino diena biggrin.gif kai prisimenu net juokas sujima visada biggrin.gif del tam tikru priezasciu meiles plest negalejom, tai visa nakti gerem brangu vyna biggrin.gif ir klausem kaip kaimynai uz sienos nuuuuuu tokia meile plesia, kad oj oj biggrin.gif
dar esu ruosus ivairias gurmaniskas vakarienes, sudeginus simtus zvakiu, darius ne viena masaza su ivairiais aliejais, kvapnios vonios ir sampanas...

siemet dovanosiu pukine pagalve saviskiui, nes jau metai laiko bamba, kad dabartine dormeo  nes prie konteinerio padet biggrin.gif gal pasiusiu koki linksma uzvalkala tai pagalvei ir paruosiu kazka imantraus smile.gif

o man pati isimintiniausia buvo pirmoji valentino diena, buvom susipazine per kaledas, dar tik trynemes kartu. po kaledu as atsiguliau i ligonine su inkstu uzdegimu, kol gulejau ligoninej, namuose is liudesio numire mano voveriukas degu. zodziu man trauma siaubinga ir pan. atejo valentino diena, sulaukiu skambucio is saviskio su klausimu: ka renkiesi -  ryza ar pilka? as tokia prie bajero, net nesupratau, sakau aij ryza. biggrin.gif po pusvalandzio skambutis i duris, prisistato brangusis, rankoj dezute, atidarau, o ten toks mazas mazas ryzas ryzas nulepusiom ausim triusiukas biggrin.gif va nuo tos akimirkos is karto ir supratau, kad cia prie duru stovi mano busimu vaiku tevas biggrin.gif

Leguska, kokia faina istorija su tuo ryzu triusiu biggrin.gif Linkejimai jam biggrin.gif
As tai nelabai romantike, ir pati nepasigendu, kai man ypatingu staigmenu niekas nedaro.
Atsakyti
QUOTE(**Liūtė** @ 2012 02 02, 11:06)
As tai jei gauciau kas 30min sms tokias,isjungciau tel, tikrai labai nepatiktu. Masinos ispuostos balionais irgi nesuprasciau, ir juolab su tokia nevaziuociau niekur biggrin.gif

Bet ideju neblogu yra  g.gif  Tos kortos labai patiko,bet jei sendintas variantas butu

Na masinos ir as nepuosciau, man kiek paaugliuku dalykas tie balionai, bet cia jau kaip kam. smile.gif)
Atsakyti
ai as tai valentino dienos is viso nesureiksminu, man ir eilinis treciadienis gali but valentino diena. biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau ruošiuosi Valentino dienai :-) Atsikelsiu anksčiau, papuošiu pirmąjį aukštą, padėsiu dovanėlę. Ir ant stalo paliksiu atvirutę-kvietimą kartu praleisti vakarą. Vakaras ne namie, azartiškas, su staigmenom. Auto nepuošiu :-) Mintis gera, jeigu tai bus balionai ant veidrodėlių. Tačiau reikėtų pačiom merginom pasiūlyti savo vyrui paleisti balionus į dangų. Nestatykite jų į ne patogią padėtį :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros Deivė: 02 vasario 2012 - 18:45
Sveikos, merginos,
gal kuri zinote, kur galima butu internetu uzsakyti Kamasutros saldainiu ar sokolada? gal kuri siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(point @ 2012 02 03, 16:28)
Sveikos, merginos,
gal kuri zinote, kur galima butu internetu uzsakyti Kamasutros saldainiu ar sokolada? gal kuri siuntetes?

butinai reikia internetu?, nes ju yra pirkt saldziuose majuose
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti