Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(Erbe @ 2009 01 10, 01:05)
Nu labai įdomi dovana bigsmile.gif Aš net nežinojau, kad tokių dalykų yra pardavime doh.gif  blush2.gif

senai pirkau nebezinau ar dar yra prekyboje. Pirkau Klaipedos Akropolyje parduotuveje Aistra ( tiksliai pavadinomo neatsimenu ).
Atsakyti
O tarp kitko www.aistra.lt taip pt yra visokiu dovaneliu suvenyru labai idomiu bigsmile.gif pati keleta uzsakiau savo sesei su vyru tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erkutele @ 2009 01 23, 02:33)
as ketinu paruosti atrakcija...su zemelapiu, nuorodom, staigmenelem po mums gerai zinoma abiem vietas, kur esame buve kartu...turbut yra teke vaikysteje zaist kazka panasaus kai gauni uzuomina, kur paslepta kita ir taip toliau, kol suranda priza pagrindini, kuris siuo atveju busiu as, lauksiu ant stogo, su megstamu jo sokoladuku PUPA. uzuominas noriu padaryt ant nuotrauku, kuriose as pati busiu, o pacia paskutine noriu padaryt juodai balta kur as didele vyriska maikute, selmiskom garbanom ir sypsena skirta jam, su prierasu, na paskubek, neversk manes salti vienos rolleyes.gif  tik nezinau kaip cia spesiu verysad.gif
Papildyta:
ir dar turiu minti padovanoti pacios maziausios talpos USB atminti(flasha), atrodo labai techniskai ir vyriskai? gal ir taip, bet viduje butu mano nuotraukyte ar kazkas panasaus blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai sauni ideja smile.gif
as visai nesenai padariau musu foto albuma savo rankutem, uztat dabar reik per naujo sukt galva ka valentino dienai padovanot biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai būsimos valentino dienos proga išplėšiau iš seno anatomijos sąsiuvinio lapą, ant kurio buvo nupiešta širdis iš įvairių kampų, ir jam padovanojau
Atsakyti
o as ir turiu anatomijos sasiuvini lotuliukas.gif bet jau tiek as jam esu pripiesus visko ir pridovanoju, kad ir ant sienu kaba ir piniginej nesiojasi ir albuma turi doh.gif dar per kaledas padovanojau ck apatinius wub.gif tai dabar jau nesamone butu doh.gif ir dar per kaledas dovanojau bilietus i spektakli, o jis vasario 19d tai kaledu dovana vos ne valentino pasidarys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelijyte: 23 sausio 2009 - 16:05
dazniausiai isgeriam kokio vyno , pavakarieniaujam, as koki pyraga iskepu ir tiek.
Bet siemet dar ir su juokingais piesinukais apatinius gaus. Pats prisiprase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 02 15, 22:26)
Vakar is savo vyro gavau labai graziai dekoruota krepseli su ivariais saldumynais ir kava  :wub:Buvo taip graziai supakuota, kad gaila buvo is ten tuos saldumynus imti. Bet kadangi labai viliojanciai atrode, tai nesusilaikiau  bigsmile.gif

maniskis megsta saldumynus wub.gif o kur pirkai ta krepseli? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Beja, kas ieškot nebrangios ir linksmos dovanos, mačiau pirkti Akropoly parduotuvėj Saldūs Majai valgomus vyriškus apatinius biggrin.gif Kaina apie 20lt.
[/oquote o kokiame akropoly ?man tai kauno reikia,ir dar apatiniu moterisku,tai super butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baikscioji: 23 sausio 2009 - 18:33
Aš iškepu kokių saldumynų, pyragą, maniškis būna patenkintas smile.gif Bet šiemet norėčiau kažką įdomesnio sugalvot g.gif
Atsakyti
o mes tik atsikele is ryto gauname nuo vaiku daug daug sirduciu 4u.gif buna priklijuota ir ant zandu ir ant drabuziu, o seip abu susedam isgeriam sampano su torteliu. o vaikams ta proga as nuperku po didele sokolanine sirdute. gal ir neromantiska , bet parodome savo meile viens kitam ax.gif tiesa dar ganu ta dien as geliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 01 26, 08:56)
o mes tik atsikele is ryto gauname nuo vaiku daug daug sirduciu 4u.gif buna priklijuota ir ant zandu ir ant drabuziu, o seip abu susedam isgeriam sampano su torteliu. o vaikams ta proga as nuperku po didele sokolanine sirdute. gal ir neromantiska , bet parodome savo meile viens kitam ax.gif tiesa dar ganu ta dien as geliu doh.gif

o man tai labai silta, jauku ir miela atrodo wub.gif ir matosi kaip vaikuciai jus myli 4u.gif tikrai smagu..
Atsakyti
Tiek aš tiek mano vyras nesureikšminam Valentino dienos ax.gif man ji nėra labai didelė šventė, tad dovanų jokių neperkam, nematau prasmės. Tik vakare išgeriame šampano ar vyno. Aš šiaip be progos kokią nors staigmeną padarau blush2.gif
Atsakyti