Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(Desire*~> @ 2012 02 01, 22:30)
O mes šiemet labai įdomiai susimastėm  tongue.gif
Kadangi ir aš, ir geriausė draugė esam vienošos, tai nusprendėm abi atšvęsti Valentino dieną  biggrin.gif Nusipirksim vyno, šokolado, pasidarysim užkandžių ir vakarosim. Vis smagiau ne vienom namie tūnot  4u.gif

Palaikau labai ideja! smile.gif pries pora metu ir mes su draugem keliese pasisedejom, tada i miesta ir buvo laaabai linksma. smile.gif
Atsakyti
Spektaklis tai meile pagal grafika apie kuri merginos cia kalbejo ir gyre ax.gif tai radau internete tik per bilietai.lt , bet ten sakau su tom vietom neaisku, parenka automatiskai g.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as viena ideja, kuria pries keleta metu igyvendinau ir apie kuria iki siol brangusis savo draugams pasakoja biggrin.gif nakti pries valentina, kai jis jau buvo uzmiges, išsliūkinau i lauka ir ispuosiau jo masinos vidu. Buvau is anksto pasiruosus balionus, is spalvoto popieriaus iskirpus sirdeliu, uzrasa " as tave labai myliu" ir t.t. Brangusis anksti ryte kelesi i darba, masina buvo visa apsnigta ir jis ja pirmiausia pradejovalyti. Valo langus ir ziuri kazkas priklijuota ant stiklo. Nesuprato, bande is lauko nukrapstyti, po to pamate kad ten sirdele is vidaus. Nu jam ten buvo staigmena, kaip mazas vaikas soko ziuret kas viduj, o ten pilnas salonas balionu. Su tais visais balionais ir didziuliu uzrasu ant galinio stiklo ir i darba vaziavo biggrin.gif nu bet jis toks prie bajerio pas mane, gal ne kiekvienas suprastu...
Siemet tokia mintis i galva sove,slapta ta diena pakeisti jo telefone skambejimo melodija, irasyti per diktafona kokia nors fraze, pvz " mazuti, myliu tave labai", galima kas sugeba ir melodija kokia nors ipinti g.gif
Atsakyti
Grazi mintis su tom kortom, tiksliau tos priezastys del kuriu myliu, tik noretusi jas kazkaip kitaip patekti, ne ant tu kortu. Vienais metais kaledoms buvau pridarius, ant graikiniu riesutu priklijavus apsukus pailgus lapelius su palinkejimais, kiekviena atskirai idejau i tokius mazucius silkinius dovanu maiselius ir visiems daviau traukti po viena maiseli su riesutuku.
Situos irgi butu galima kazkaip panasiai, tik kad jau graikiniai netinka, reikia kazko naujo... Gal kas turit minciu?
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2012 02 02, 02:28)
Grazi mintis su tom kortom, tiksliau tos priezastys del kuriu myliu, tik noretusi jas kazkaip kitaip patekti, ne ant tu kortu. Vienais metais kaledoms buvau pridarius, ant graikiniu riesutu priklijavus apsukus pailgus lapelius su palinkejimais, kiekviena atskirai idejau i tokius mazucius silkinius dovanu maiselius ir visiems daviau traukti po viena maiseli su riesutuku.
Situos irgi butu galima kazkaip panasiai, tik kad jau graikiniai netinka, reikia kazko naujo... Gal kas turit minciu?

Na o as galvoju tas "priezastis" sms kas koki pusvalandi rasyti. Kompe yra programa, kur gali uzstatyti viska is anksto. Viena vakara va pasedi, o per svente lauki brangiausiojo reakcijos smile.gif
Tik va abejoju del reakcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2012 02 02, 03:28)

Du variantai yra čia: http://www.ka-dovano...o-dienos-ideju/
Galima ir daugiau sugalvoti, pavyzdžiui - tie kinietiški sausainiai su lapuku viduje, užrašų knygutė su smulkiom raidėm parašytu meilės prisipažinimu kiekvienam puslapy, puodelis visas išrašytas (būna tų tokių flomasterių, kuriais papieši ant porceliano, tada tą puodelį iškaitini ir turi smile.gif)

Beje, Jūsų Kalėdinė idėja labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligapi @ 2012 02 02, 09:43)
Na o as galvoju tas "priezastis" sms kas koki pusvalandi rasyti. Kompe yra programa, kur gali uzstatyti viska is anksto. Viena vakara va pasedi, o per svente lauki brangiausiojo reakcijos smile.gif
Tik va abejoju del reakcijos  g.gif

Del reakcijos nesiparink, juk svente, demesi rodai, ivertins bet kokiu atveju. kam nepatiktu demesys. smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ligapi @ 2012 02 02, 10:43)
Tik va abejoju del reakcijos  g.gif

Kas pusvalandi sms nera daznai - nurimk. Be to, jei bus kokiam darbo susitikime (ar paskaitose, ar dar kur nors), tai isjungs garsa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2012 02 02, 10:21)
Kas pusvalandi sms nera daznai - nurimk. Be to, jei bus kokiam darbo susitikime (ar paskaitose, ar dar kur nors), tai isjungs garsa smile.gif

Na aciu - padrasinot wink.gif

dar uzsakiau Valentini sokolada Mylimiausiam ...... - idesiu iseidama i darba i striukes kisene wink.gif
Atsakyti

QUOTE(Nesusipratusi_ @ 2012 02 02, 11:06)
Del reakcijos nesiparink, juk svente, demesi rodai, ivertins bet kokiu atveju. kam nepatiktu demesys. smile.gif))

As tai jei gauciau kas 30min sms tokias,isjungciau tel, tikrai labai nepatiktu. Masinos ispuostos balionais irgi nesuprasciau, ir juolab su tokia nevaziuociau niekur biggrin.gif

Bet ideju neblogu yra g.gif Tos kortos labai patiko,bet jei sendintas variantas butu
Atsakyti
As tai vienais metais dovanojau zvake su musu nuotrauka
user posted image

O kitais metais dekupazuota dezute i kuria pridejau sirdeles formos keptu sausainiuku smile.gif Paskui brangusis i ta dezute prisidejo ivairiu dalykeliu, tai mazesne netvarka stalciuose biggrin.gif
Atsakyti
as kazkada savo vyrui esu dovanojus itin brangaus vyno buteli ir knyga "Mazasis princas", kurios puslapiuose dar surasiau 100 priezasciu, uz ka saviski myliu. mazaji princa dovanojau tik todel, kad kai bendraudavom draugystes pradzioj internete, jo slapyvardis budavo Princas biggrin.gif

dar esu dovanojus savaitgali viesbutyje ant juros kranto. buvo labai linksma valentino diena biggrin.gif kai prisimenu net juokas sujima visada biggrin.gif del tam tikru priezasciu meiles plest negalejom, tai visa nakti gerem brangu vyna biggrin.gif ir klausem kaip kaimynai uz sienos nuuuuuu tokia meile plesia, kad oj oj biggrin.gif

dar esu ruosus ivairias gurmaniskas vakarienes, sudeginus simtus zvakiu, darius ne viena masaza su ivairiais aliejais, kvapnios vonios ir sampanas...

siemet dovanosiu pukine pagalve saviskiui, nes jau metai laiko bamba, kad dabartine dormeo nes prie konteinerio padet biggrin.gif gal pasiusiu koki linksma uzvalkala tai pagalvei ir paruosiu kazka imantraus smile.gif

o man pati isimintiniausia buvo pirmoji valentino diena, buvom susipazine per kaledas, dar tik trynemes kartu. po kaledu as atsiguliau i ligonine su inkstu uzdegimu, kol gulejau ligoninej, namuose is liudesio numire mano voveriukas degu. zodziu man trauma siaubinga ir pan. atejo valentino diena, sulaukiu skambucio is saviskio su klausimu: ka renkiesi - ryza ar pilka? as tokia prie bajero, net nesupratau, sakau aij ryza. biggrin.gif po pusvalandzio skambutis i duris, prisistato brangusis, rankoj dezute, atidarau, o ten toks mazas mazas ryzas ryzas nulepusiom ausim triusiukas biggrin.gif va nuo tos akimirkos is karto ir supratau, kad cia prie duru stovi mano busimu vaiku tevas biggrin.gif
Atsakyti