Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

na o kokios staigmenos niekas nerengiate ax.gif

Atsakyti
Aš irgi norėčiau kažkur kartu nueiti, gal į spektaklį "Meilė pagal grafiką" kaip tik Kaune tą dieną bus,gal kas buvot,verta?
Atsakyti
Jis smalizius??? stai saldi ideja... wub.gif as jau sulipinau ne viena.. ne tik Jam bet ir kitiems artimiems zmonems

http://saldiideja.wo...lentino-dienai/
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2012 01 20, 17:03)
Aš irgi norėčiau kažkur kartu nueiti, gal į spektaklį "Meilė pagal grafiką" kaip tik Kaune tą dieną bus,gal kas buvot,verta?

as eisiutreciadieni, tai galesiu parasyti ar patiko.... 4u.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
o as tai balansuoju tarp kamasutros knygos ir vyrisko chalato bigsmile.gif kazi kas butu geriau? g.gif gaves knyga tikrai nustebintas liktu(ko labiausiai ir noriu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 01 23, 19:12)
o as tai balansuoju  tarp kamasutros knygos ir vyrisko chalato bigsmile.gif kazi kas butu geriau? g.gif gaves knyga tikrai nustebintas liktu(ko labiausiai ir noriu) ax.gif

Tai Valentino dienai dovanokite kamasutra (is isbandyt galesite blush2.gif), o chalatui bus kitu progu, ar siaip kada be progos staigmena padarykit smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 01 23, 20:12)
o as tai balansuoju  tarp kamasutros knygos ir vyrisko chalato bigsmile.gif kazi kas butu geriau? g.gif gaves knyga tikrai nustebintas liktu(ko labiausiai ir noriu) ax.gif

As irgi tik uz kamasutros knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2012 01 26, 14:00)
As irgi tik uz kamasutros knyga  biggrin.gif

nupirkau knyga sexo zaidimai biggrin.gif ,nes norisi nustebint,kaip ir visada 4u.gif pusryciams iskepsiu sausainy sirdies formos tusciavidury(naminiu,buna parduotuvese bet skonis neprilygsta o mb labai ju nori smile.gif o vakara organizuos suzadetinis smile.gif ,nes pernai dariau as namuose vakariene,o mb pavakare i gamta mane issivesze saslyku kept thumbup.gif (ziaurei salta buvo apie -15-20) wub.gif tad siemet namuose vakrienes neruosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2012 01 20, 17:03)

TIKRAI GERAS spektaklis - superine komedija. Ziurejau ja pries kokius 3 metelius, bet dar pamenu, kaip smagiai ir daug juokiaus smile.gif
Atsakyti
Galiu pasiulyti viena dovanele aisku reiks ideti siek tiek pastangu. parasyti 52 priezastis kurias kodel jus mylite savo zmogu smile.gif
user posted image

Cia va galite pasiziureti kaip viskas padaroma http://www.gami.lt/5...odel-tave-myliu smile.gif
Atsakyti
spektaklis neblogas, tikrai patiko...... smile.gif verta paziureti biggrin.gif
Atsakyti
as siemet uzsisakiau seksualius apatinius.tikiuos su ismeryte viskas bus gerai.tiesa darau tokius kuponus 12vnt zodziu iki kitos valentinkes kad uztektu,trauks kas menesi po viena.o ten pvz masazas tau,zvejyba kartu-nu nemegstu bet ko nepadarysi del mylimojo ir t.t.smulkme bet tikiuos tiks ir patiks
Atsakyti