Megoje veiks Valentino dienos fotostudija: http://www.facebook.com/Mega.lt#!/even...179238848778001
QUOTE(Tinnygirl @ 2011 02 02, 14:14)
tai kad delfinariumas dabar uzdarytas rekonstrukcijai
Uždarytas, uždarytas delfiunariumas, kadangi gyvenu Klaipėdoje, galiu tik patvirtinti šį faktą Taigi dar tooks uždarymo renginys buvo Turėtų atsidaryti prieš vasarą
Sveikos mamytes,
turiu Jums svarbu ir man labai aktualu klausima. Gal kartais kurios nors is jusu uzsakinejot vyrams erotini masaza is aistros masazu?
Gal galetumete nupasakoti kaip daromi tie masazai? kokiu principu? labai smalsu. Mastau apie tokia dovanele Valentinui, taciau dvejoju... ***** esu labai pavydi )))) nors zinau, kad vyrui tai tikrai patiktu. Pagaliau suprastu, kad pasitikiu juo.
Labai reikia jusu patarimu. Is anksto aciu
turiu Jums svarbu ir man labai aktualu klausima. Gal kartais kurios nors is jusu uzsakinejot vyrams erotini masaza is aistros masazu?
Gal galetumete nupasakoti kaip daromi tie masazai? kokiu principu? labai smalsu. Mastau apie tokia dovanele Valentinui, taciau dvejoju... ***** esu labai pavydi )))) nors zinau, kad vyrui tai tikrai patiktu. Pagaliau suprastu, kad pasitikiu juo.
QUOTE(rojukas @ 2011 02 03, 14:13)
Sveikos mamytes,
negaleciau but rami zinodama, kad maniskiui kazkas kitas daro erotini masaza.. kad ir kaip juo pasitikiu va ka pavyko rasti apie toki masaza:
Esminiai elementai, naudojami erotiniame masaže tai klasikiniai paglostymai, patrynimai ir pamaigymai, tik visi jie atliekami sulėtintai. Daugiausiai dėmesio skiriama tradicinėms erogeninėms zonoms. Vyrams tai vidinės kojų pusės ir kelio duobutė, sritis nugaroje tarp menčių, kaklo nugarinis paviršius ir, aišku, tai, kas slepiasi tarp kojų...
Atliekant erotinį masažą, būtina visiškai apsinuoginti ir pacientui, ir masažuotojui.
na trumpiau tariant tai viso kuno atpalaiduojantis masazas, erogeniniu zonu ir lyties organu stimuliavimas. tai va jau geriau pati pamaigyciau nei kazkokia masazuotoja manau ir maniskiui tai labiau patiktu
QUOTE(rojukas @ 2011 02 03, 15:13)
Sveikos mamytes,
Dovanojo kazkada kazkas vienam draugui. Na ka, masazas, o pabaigoj liaudiskai tariant patampymas ir seklos issiliejimas...
Taigi kazkaip man rodos, vyrui tokia dovana nelabai tinkama...
Papildyta:
Vyrui planuoju paruošti pusryčius ir atnešti juos į lovą, plius dar kokį kavos kokteiliuką padaryt. Vakare - pasidarysim šventę abiems ir keliausim pvz. į tailandiečių restoraną. Namie turbūt žiūrėsim kokį nors filmą, iš tų, kurie man labai nepatinka, bet brangusis juos dievina
Niekada Valentino dienai neplanuoju kažko įspūdingo, ir nedovanoju kažkokių dovanų, nebent kažką suvartojamo. Nes tos smulkmenelės - širdelės, pagalvėlės, lipdukai, minkšti žaisliukai - visiška nesąmonė. Užima vieta ir didelio džiaugsmo neteikia. O ir šiaip, vyro gimtadienis vasario 15, taigi ta valentinkė kažkaip nublanksta, nes reikia pasirūpinti pasiruošimu gimtadieniui, ir gimtadienio metu rimtesnės dovanos dovanojamos
Aciu jums uz apsvietima ))) Manau, kad susilaikysiu nuo sios dovanos ))
Pasidalinkite idejomis kaip planuojate nustebinti savo vyrukus?
Pasidalinkite idejomis kaip planuojate nustebinti savo vyrukus?
Vyrui planuoju paruošti pusryčius ir atnešti juos į lovą, plius dar kokį kavos kokteiliuką padaryt. Vakare - pasidarysim šventę abiems ir keliausim pvz. į tailandiečių restoraną. Namie turbūt žiūrėsim kokį nors filmą, iš tų, kurie man labai nepatinka, bet brangusis juos dievina
Niekada Valentino dienai neplanuoju kažko įspūdingo, ir nedovanoju kažkokių dovanų, nebent kažką suvartojamo. Nes tos smulkmenelės - širdelės, pagalvėlės, lipdukai, minkšti žaisliukai - visiška nesąmonė. Užima vieta ir didelio džiaugsmo neteikia. O ir šiaip, vyro gimtadienis vasario 15, taigi ta valentinkė kažkaip nublanksta, nes reikia pasirūpinti pasiruošimu gimtadieniui, ir gimtadienio metu rimtesnės dovanos dovanojamos
mes irgi nelabai svenciam 14 diena , nes vasario 17 yra svarbesne mums, ta diena susituokem. Bet ideja del pusryciu gera...tik atsikelt reikes man 5h ryto , nes vyras i darba kelesi 5.30
mes jau kartu labai ilgai ir jokie daiktai nei labai reikalingi, nei labai nustebintu. kadangi turiu mazyti 3 men. tai nelabai galiu kur iseiti ir pasizvalgyti. nusprendziau labai paprstai nustebinti savaji. iskepsiu sausainiuku sirdeles formos ant pagaliuko ir padarysiu arbatos, kad butu jauku, silta ir skanu ... ikeliu foto kaip turetu atrodyt
arbatele : http://roomtoinspire...nspiration.html
sausainiukai : http://little-inspir...-lollipops.html
va taip
Mazytezmona ideja man labai patinka. Paprasta, bet labai jauku, o jaukuma as vertinu labiausiai
as galvoju apie masazini alieju ir pasizadejima masazuoti na tarkim karta i savaite:)
sveikutes,na as planuoju dovanos nepirkti,ne dovanose ese,o ir tai kai gyvenam kartu,nusiperkam ar pasilepinam kada norim
taigi esu pusrycius pagaminti,jam tai bus tikra staigmena nes pusryciu niekada negamanu tai gi ideja tokia didele lekste bus ideda misraine ant ju uzdetos keptos desreles sirdeles forma ir lekstes kraste is keciupo parasyta MYLIU
vakarui saldi vakariene,kepti pacios sausainiukai ant pagaliuku sirdeles forma(kaip tik snd siu formeliu nusipirkau)plius sampnas ,jauki atmosfera,pratesimas vonioje, zvakiu sviesoje ,vonia pripilta vandens su putomis ir pan..
taip bent planuoju padaryti,nors draugas planuoja is namu isvaziuoti,nulekt i kavinuke ar i 3d filma
taigi esu pusrycius pagaminti,jam tai bus tikra staigmena nes pusryciu niekada negamanu tai gi ideja tokia didele lekste bus ideda misraine ant ju uzdetos keptos desreles sirdeles forma ir lekstes kraste is keciupo parasyta MYLIU
vakarui saldi vakariene,kepti pacios sausainiukai ant pagaliuku sirdeles forma(kaip tik snd siu formeliu nusipirkau)plius sampnas ,jauki atmosfera,pratesimas vonioje, zvakiu sviesoje ,vonia pripilta vandens su putomis ir pan..
taip bent planuoju padaryti,nors draugas planuoja is namu isvaziuoti,nulekt i kavinuke ar i 3d filma
o as sugalvojau padaryt musu kalendoriu nuo draugystes pradzios,gavau foto kiek imanoma is baliuku,zygiu,pasivaiksciojimu,paredagavau jas,ir iteiksiu jam prisiminimui,jau vede du metus esam,gyvenam su uosviais dar kol kas ir nuo vaiko gimimo beveik niekur neiseinam,tai sugalvojau kad paprasysiu anytos paziuret vaika,o as nuvaziuosiu i restorana graziai pasipuosus,ir jam paliksiu rasteli ant raudono lapo atspausdinta,kad laukiu taves karpynes restorane,atvaziuok ar kazka panasaus ir pavakarieniausime kartu ir pabusime drauge,nes jau nepamenu kada taip buvo,nes jis darbaholikas pas mus ,o namie kazkaip nei sis nei tas vakarieniaut,pries du metus kambary vajkare buvau priziebus daug zvakiu,sampana saldainiu ir dovanele,bet tada vaikelio neturejome