Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(Marge @ 2010 02 14, 00:56)

Mano nuomone, tai nera tas dalykas, del kurio reiketu labai smarkiai isizeisti ir butent per sita diena ax.gif Siulyciau kita diena po Valentino jam pasakyti, kad tau labai nepatiko toks jo elgesys ir jei ne Valentinas, butum ilgai ozius rodzius biggrin.gif Nors cia tik mano nuomone, kiekvieni santykiai skirtingi 4u.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif taip ir buvo, per valentina kartu buvom, viskas ok praejo, ir zinoma jam pasakiau, kad man nepatiko toks jo elgesys, atrodo likau isgirsta biggrin.gif

Tik kaip planavau iskepti tas desreles sirdeles formos, tai nebesigavo, tai siaip kuria diena iskepsiu sakiau smile.gif
o "Meiles vitaminais" liko labai nustebes ir patenkintas bigsmile.gif o dar kai pamate tas kamastutros sokoladines pozas tarp tu "vitaminu", tai ilgai apziurinejo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, sventes jau pasibaige verysad.gif Tai kaip jus pasveikinot ir kaip jus pasveikino? mirksiukas.gif Pasidalinkit ispudziais mirksiukas.gif wub.gif

Galiu papasakot is mano patirties ax.gif Valentino dienos romatiskas vakaras buvo thumbup.gif Gavau dideli sirdutes formos torta, mano megstamiausiu geliu didele puokste ir sidabriniu papuosalu rinkini wub.gif O as paklausiau jusu patarimu, viska padariau, kad tas vakaras butu isimintinas mirksiukas.gif Buvo visko - ir skani vakariene, ir nauju sexi apatiniu demonstravimas (jas nupirkau ir sau ir jam) ir tapyba ant nuogo kuno, ir romaniskai plovem dazus nuo kuno siltoje vonioje su putomis, roziu ziedlapiais, zvakemis ir vynu wub.gif Mano vyrui patiko viskas thumbup.gif Bet jus neisivaizduojat, kaip buvo faina stebeti jo pastangas mane graziai ispiesti thumbup.gif lotuliukas.gif Tikrai, merginos, kuriu vaikinai romantikai, (nors ir nemoka piest, bet ant nuogo kuno piesia azartiskai thumbup.gif) pabandykit kada su saviskiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba graziai cia aprasei...
Galetum romanus rasyt...net pavydas paeme!

As taip grazei nemoku rasyt, bet mes irgi romantiskai praleidom laika (priminsiu dovanojau masazo pamoka http://www.vivagym.l...ibendum-magna/)
Is pradziu masazavau as ( masazuotoja rode kaip), po to apsikeitem.
Kadangi gavom instrukcija kaip masazuot, tai tikra masazo pamoka prasidejo namie... wub.gif buvau pripirkus visokiu masaziniu aliejuku, uzdegem zvakiu...
Is pradziu masazavau pagal instrukcija, o po to truputi jai nuzengiau, bet vyras nesupyko... blush2.gif

P.S. Vyras irgi nustebino, seip niekada tokiu dovanu nebuvo dovanojes (taip netiketa buvo) padovanojo sexi apatinius, permatoma halatuka su kailiuku thumbup.gif , vos nenualpau is laimes lotuliukas.gif

Atsakyti
Mūsų šventė irgi praėjo šauniai. Tai pirmoji mūsų valentino diena kartu wub.gif , tačiau nebuvo labai didelė šventė, nes savaite prieš atšventėm metukus kartu wub.gif wub.gif wub.gif Aš nusivedžiau pažiūrėti 3D filmo "Įsikūnijimas" (jis labai norėjo), o paskui kai grįžom namo paruošiau vonia su burbulais ir t.t. O jis kitą dieną nusivedė mane į spektaklį ir poto romantišką vakarienė wub.gif
Atsakyti
Aš niekada nepamiršiu pirmosios Šv. Valentino šventės su saviškiu 4u.gif .
Susibėgom po 1,5 metų susirašinėjimo elektroniniais laiškais per Šv. Kalėdas (bet čia jau kita istorija, beja tikrai nepaprasta), pradėjome draugauti per naujus metus.
Mudu gyvenome skirtinguose miestuose, mus skyrė 200 km.
Tik po naujų pradėjau eiti į vairavimo kursus. Jie vyko kaip tik per wub.gif wub.gif dieną. Man ten besėdint Jis ėmė paranojiškai klausinėti: kaip man sekasi, kada baigsis kursai, kur esi, jei greitai neatrašydavau SMS, tai kodėl neatrašai, nu žodžiu doh.gif , kadangi buvo pati draugystės pradžia, galvojau Jis mane iš proto išves, jei toliau bus toks paranojikas doh.gif .
Parvažiuoju namo (tada gyvenau pas šeimininkė ir kaip tik tą dieną Jos nebuvo), sėdžiu, žiūriu TV ir išgirdau skambutį į duris. Galvoju kas gi čia dabar, pas mane tikrai niekas neateis ir dar tokią dieną, plius jei kas jau nori į svečius visada pasiskambina.
Tyliai nusėlinau prie durų, pažiūrėjau pro akutę, o ten nieko nėra, tad nusėlinau atgal į kambarį. Galvoju, nu jau čia viena namie būdama tikrai niekam durų neatidarinėsiu.
Staiga skamba telefonas, žiūriu, maniškis:"sveika, kur esi?". Aš ir vėl galvoju, nu tikrai Jam ne visi namie: "Namie, taigi sakiau", o Jis "Tai kodėl durų neatidarai", akimirką pagalvojau, kad kalbėdamas su manim telefonu, dar kažkam kažką sako: " Su kuo čia dar kalbi?", o Jis "Su Tavim" (tada kai buvau pirmą kartą priėjusi prie durų, kaip tik jis buvo nuo jų nuėjęs).
Žinoma iš pradžių nei patikėjau, nei supratau, bet nuėjusi prie durų pamačiau saviškį biggrin.gif . Atidariau duris, o Jis po darbo, važiavo 200km, kad mane nustebint ir nepraleisti mūsų pirmosios Šv. Valentino dienos, stovi su gėlytėm, saldainiais ir vyno buteliu.
Man tai buvo didžiausia ir nuostabiausia staigmena mano gyvenime.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Keliu tema i virsu, nes manau ne uz ilgo ji taps labai aktuali...
O as siemet labai pasimetus... ir jau dabar bijau tos Valentino dienos... Savanaudiskai galvoju, kad geriau butu, jog tas zmogus butu isvaziaves i komandiruote arba slidineti su draugais ir nereiktu man sukti galvos.. doh.gif

Tiesiog susitikinejam mes gal tik pora menesiu, o jis is tu romantisku vyru, kur malonios staigmenos jo kasdienybe.. Jau net pirmas pasimatymas buvo kaip pasakoj, Bijau ka gali sia diena iskresti, juolabiau, kad finansai jo nevarzo... net per Naujuosius, kuriuos visai neplanuotai kartu sventem iteike dovanele - staigmena, o as kaip grybas sedejau ir nieko pati nebuvau pasiruosusi...

Gal galit kuri nors patarti ka cia tokio mielo sugalvoti ir nelabai ipareigojancio, kad bent jau nebuciau netiketai uzklupta?????? blush2.gif
Atsakyti
Labai sunku dovanoti dovana, kai dar nelabai pazista ta zmogu, bet yra dar laiko sugalvoti ax.gif ax.gif Kilo db tookia mintis, kad gali nupirkti grazu ranksluosti ir jo inicialus issiuvineti. Butu neipareigojanti ir nieko labai ipatingo nesakant dovana , bet miela ax.gif
Atsakyti
Mes su vytu sugalvojom vienas kitam pasidovanoti dovana, taip isejo, kad ilgai plabavom atostogas, ir kaip tik sugalvojom kad per Valentino diena isvaziuosim atostogauti smile.gif tai gi musu Valentino diena bus Graikioje, Kos saloje 4u.gif cia puikiausia dovana abiem, nes labai megstame keliauti biggrin.gif sios Valentino dienos labai laukiam thumbup.gif manau viskas bus super, tikimes kad bus geriausia Valentino diena thumbup.gif
Atsakyti
Ką šiemet esat numačiusios savo antrosioms pusėms.Pasidalinkite idėjomis.
Atsakyti
As savo brangenybei triusikaicius tokius pasiusiu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 01 19, 15:06)
As savo brangenybei triusikaicius tokius pasiusiu bigsmile.gif

Geras! biggrin.gif Tokie linksmi triusikėliai blush2.gif Tik pirma perskaičiau, kad parsisiųsit, o ne pasiųsit, tai jau norėjau klaust, per kur siųsitės biggrin.gif
Aš asmeniškai neįsivaizduoju, ką dovanot MB, dabar tik susivokiau, kad greit Valentino diena doh.gif Ir dar pirmadienį verysad.gif Blogiau ir būt negali biggrin.gif MB dirba, tad net nežinau, ar susimatysim g.gif MB mėgsta picą, tad galvoju gal iškept kokią širdelės formos blush2.gif Ir nusiųst jam biggrin.gif Ir dar mąstau apie meilės vitaminus, kur sudėčiau širdelės formos guminukus į kokį vitaminų buteliukų, sukurčiau etiketę ir įteikčiau biggrin.gif Nes MB labai mėgsta saldumynus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo galoshes: 20 sausio 2011 - 18:51
Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi y jusu bury ir as. Visiskai niekas neateina y galva. Labai islaidauti nesinori, o kazka malonaus sukurti n orisi ax.gif Reiks gal bandyti iskepti ta kiausiny desreleje sirdeles formos pusryciams wub.gif Ir gal kokia miela smulkmena nupirkt, o vakare romantiskai pavakarieniaut.

Labai tikiuosi cia pasisemt ideju thumbup.gif

Tie triusikeliai su sirdute tai super, o kad as tureciau masina siuvimo thumbup.gif
Atsakyti