Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(Svajūnė @ 2010 02 12, 16:30)
Vakar bandžiau Mb pusryčiams padaryt tuos kiaušinius dešrelėse ir nieko nesigavo  unsure.gif Nes dešrelės "sulūžta" ir nelaiko širdelės formos. Gavo brangusis tenkintis paprasta kiaušiniene su dešrele tik iš pomidorų padažo nupiešiau širdeles.. taip, kad kas nebandėt, geriau pasipraktikuokit iki Valentino dienos.  4u.gif

o as jau irgi prisiruosiau ta kepta kiausini kept desreles sirdutes formoj, tik vakar MB saldytuve pamate desreles. O jis kazkaip paskutinem dienom labai pradejo ziuret i tuo E... konservantus ar kas ten tokie doh.gif ir pareiske, kad desreliu niekad nevalgys biggrin.gif ot velnias galvoju, ka dabar daryt? biggrin.gif

gal dar turit minciu ka butu galima padaryt greito, paprasto ir romantisko? ax.gif
Atsakyti
Man susekti desreles tai labai lengvai gavosi, tik pritariu, kad reikia pirkti ilgesnes, nes mano buvo per trumpos ax.gif Ir reikia kepti tik viena puse, nes jei apverti tai kazkaip sunku sirdele iziuret biggrin.gif Davile, yra desreles be E, neatsimenu kieno gamybos, ant pakuotes parasyta "Jokiu E" bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Marge 4u.gif reikes paieskot tokiu desreliu 4u.gif

jau pasidariau Meiles vitaminu stiklainiuka, tai tikiuos, kad patiks jam ax.gif ir dar turiu ceki abiems i sauleja maitinamai rasulos procedurai dviems ax.gif belieka paziureti kaip cia viskas bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2010 02 13, 14:17)
Aciu Marge 4u.gif  reikes paieskot tokiu desreliu 4u.gif

jau pasidariau Meiles vitaminu stiklainiuka, tai tikiuos, kad patiks jam ax.gif  ir dar turiu ceki abiems i sauleja maitinamai rasulos procedurai dviems ax.gif  belieka paziureti kaip cia viskas bus bigsmile.gif

Kai fainai bigsmile.gif As irgi labai noriu kokios proceduros... bet taip skauda sirdi moket tokius pinigus biggrin.gif Mes tai i Druskininkus vaziuosim cool.gif Del to ir iskepiau sirdutes anksciau laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2010 02 13, 15:22)
Kai fainai bigsmile.gif As irgi labai noriu kokios proceduros... bet taip skauda sirdi moket tokius pinigus biggrin.gif Mes tai i Druskininkus vaziuosim cool.gif Del to ir iskepiau sirdutes anksciau laiko biggrin.gif

na dabar ten akcija yra, kad 117lt r 1,5 val dviems. tai puse velnio dar doh.gif nors aisku nera pigus malonumas doh.gif
tik su MB susipykom, tai nzn kai cia tas valentinas praeis doh.gif tiksliau as ant jo supykau, nes eilini karta draugu akivaizdoj mane patyciu objektu padare ir ale "bajerius" skalde, tik kazkodel man visai nebuvo linksma, kai pradeda liest mano asmeniskaiausias vietas viesai... o jam cia eilini karta atrodo nieko tokio...
ar cia rimtai as per astriai reaguoju? g.gif
Atsakyti
kamasutra XXI a. meiluziams turiu,pirkau pries metus uz 60 ar 70lt, jei ka domina, galiu pakomentuoti biggrin.gif
Atsakyti
Kam reikia simbolines dovaneles,turiu tokia minti,esu kazkam dovanojus(ne valentino dienos proga,bet manau tiks)
"tris gyvenimo malonumai"
sokolado namuose asorti dezute kavos ir cigariliu(nerukanciam galima i kita malonuma pakeist smile.gif ) ten viska graziai supakuoja ir atrodo super.
Atsakyti
QUOTE(alionuschka @ 2010 02 12, 14:39)
Draugam per vestuves buvo padovanoje is laisvalaikio dovanu, bet ten brangiau, o as cia radau : http://www.vivagym.lt/

raudona langeli spaust reik  smile.gif

Visai nebloga dovana bigsmile.gif
gaila per velai radau
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2010 02 13, 14:43)
na dabar ten akcija yra, kad 117lt r 1,5 val dviems. tai puse velnio dar doh.gif  nors aisku nera pigus malonumas doh.gif
tik su MB susipykom, tai nzn kai cia tas valentinas praeis doh.gif  tiksliau as ant jo supykau, nes eilini karta draugu akivaizdoj mane patyciu objektu padare ir ale "bajerius" skalde, tik kazkodel man visai nebuvo linksma, kai pradeda liest mano asmeniskaiausias vietas viesai... o jam cia eilini karta atrodo nieko tokio...
ar cia rimtai as per astriai reaguoju? g.gif

Oho, tai labai pigiai radai, uz tiek ir as noreciau bigsmile.gif
Mano nuomone, tai nera tas dalykas, del kurio reiketu labai smarkiai isizeisti ir butent per sita diena ax.gif Siulyciau kita diena po Valentino jam pasakyti, kad tau labai nepatiko toks jo elgesys ir jei ne Valentinas, butum ilgai ozius rodzius biggrin.gif Nors cia tik mano nuomone, kiekvieni santykiai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
Kažskaip paskaičiau šitą tema, net smagu pasidarė, kad yra tiek moterų, kurios stengiasi ir galvoja šia proga staigmenėles įvairias smile.gif Nes kiek į savo drauges pasisuku visos tik fui fui jokia čia ne šventė, jau geriau su Vasario 16 staigmeną padarytų ax.gif Atseit meilę kasdien reikia rodyt, o ne per šventę. O aš joms sakau, kad kiaušinius irgi gali kasdien dažyt, bet Velykos šventė, nes visi tai daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2010 02 14, 13:24)
O aš joms sakau, kad kiaušinius irgi gali kasdien dažyt, bet Velykos šventė, nes visi tai daro  biggrin.gif

Kažin, ar Šv. Velykos yra šventė todėl, kad daugelis dažo margučius....

O kam kasdien dažyt kiaušinius? Jūs norėjot pasakyt, kad skaniau atrodo kai parneši kapą kiaušinių ir visus juos prieš sumušant į bynus ar kiaušinienę, nudažai?

Tiesa, o jei žmogaus nepasveikini su vardo diena, ir neįteiki gvazdiko, ar tai reiškia, kad jis neturi vardo?
Atsakyti
lutes, siandien pusryciams savajam padariau tas sirdeles ir desreliu, tik kiausinius ir desreles atskirai kepiau ir viska lekstej kartu sudejau. dar kecupu myliu parasiau, o desertui stikline pilna saldainiu su uzrasais ant stiklines. jam patiko ir sake, jog tai geriau nei brangiausiios dovanos ax.gif
ACIU mergaitems, kurios pasidalino siomis idejomis 4u.gif wub.gif
Atsakyti