Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(Delicia @ 2009 01 20, 16:10)
o as savajam,vienais metais padovanojau puoduka ant kurio mudvieju foto ir parasyti grazus zodziai,labai praktiska dovana kaskart gerdamas kava arba arbata sypsosi matydamas mus abu smile.gif tokias paslaugas teikia COPY1 firma,jei ka dmina juinternetiniame puslapyje yra parodyta ivariu ideju www.copy1.lt

As irgi savo brangiajam esu dovanojusi panasu puodeli, tik jis 'stebuklingas' biggrin.gif Siaip yra juodas, tik kai i ji pili karsta gerima (kava, arbata ar ka tik nori) palaipsniui issiryskina nuotrauka, ant kurio manoji foto. Jis buvo suzavetas thumbup.gif galima butu tokia staigmena nudziuginti savo mylimuosius su rytine kova lovoje thumbup.gif Sia paslauga teikia ta pati firma, tik kiek zinau pries valentino diena padaugeja uzsakymu, tad geriau toki dalyka uzsisakyti is anksto, nors ne piko metu ji viens du padaro
Papildyta:
As, tiesa pasakius, tokia proga megstu ne materialias, bet romantiskas ir siltas dovanas, tiksliau akimirkas
Atsakyti
as ir prie Jusu prisidedu merginos.. smile.gif o niekas negalvoja padovanoti mielos nakties ar savaitgalio kokiam viezbutuki su spa procedurom dviem g.gif as apie tokia dovana galvoju bigsmile.gif tik nzn kur ieskoti schmoll.gif gal kuri ka nors panasaus bandziusi ir galetu patarti kur tokios dovanos geriausia ieskoti smile.gif
Atsakyti
as, jauciu, uzsakysiu masaziuko seansa. vis praso pamasazuoti, taigi sia procedura patikesiu profesionaliom rankom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2008 03 21, 12:05)
Visiakai pritariu, teko man tai patirti, tai nepakartojima, jai mylite vienas kito, kazkokiu ypatingu dovanu ir nereikia.. tiesiog gera jausti vienas kita wub.gif  wub.gif  wub.gif

Zinoma, kazkoks sumaterialejes tas siandieninis pasaulis. Arba suposlejes. Beje, jei turit kokiu geru ideju - ne tik materialiu, - kai kas net skelbia konkursus geriausioms Valentino dovanu idejoms (http://www.lietuviams.com/index.php).
Atsakyti
mes vienas kitam ipatingu dovanu neperkam,tiesiog isgeriam sampano,suvalgom po saldu saldu pyragaiti....tiesiog praleidziam vakara dviese blush2.gif flirt.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
mes dovanų kažkaip vienas kitam nedovanojame biggrin.gif tiesiog šventė būna mums, šampanas, žvakės..ir visa kita biggrin.gif
Atsakyti
as ketinu paruosti atrakcija...su zemelapiu, nuorodom, staigmenelem po mums gerai zinoma abiem vietas, kur esame buve kartu...turbut yra teke vaikysteje zaist kazka panasaus kai gauni uzuomina, kur paslepta kita ir taip toliau, kol suranda priza pagrindini, kuris siuo atveju busiu as, lauksiu ant stogo, su megstamu jo sokoladuku PUPA. uzuominas noriu padaryt ant nuotrauku, kuriose as pati busiu, o pacia paskutine noriu padaryt juodai balta kur as didele vyriska maikute, selmiskom garbanom ir sypsena skirta jam, su prierasu, na paskubek, neversk manes salti vienos rolleyes.gif tik nezinau kaip cia spesiu verysad.gif
Papildyta:
ir dar turiu minti padovanoti pacios maziausios talpos USB atminti(flasha), atrodo labai techniskai ir vyriskai? gal ir taip, bet viduje butu mano nuotraukyte ar kazkas panasaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2008 02 14, 01:07)
Valentino diena jau ant nosies,o aš nieko neturiu doh.gif Nelabai ir turiu galimybę nupirkti,nes esu su mažu vaiku,o prekybos centruose pirkt nesinori,nes visi tą patį mato.Ir kvepalus nusibodo dovanoti.Žodžiu šakės,teks rytoi ryte lėkt į pardę ir sukt galvą.

man ta pati problema g.gif g.gif ..visai nebloga ideja buvo apie ta puodeli su abieju nuotrauka... unsure.gif
Atsakyti
Kažko ypatingo mums nereik, bet meilės vardan šampano išgersim. biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms cia lauzancioms galvas kaip nustebinti savo milimaji 4u.gif
As pries pora metu nustebinau :uzsakiau pirty (nes labai megsta )su baseinuku (tik vanduo labai saltas buvo )nors po pirties pats tas ,o po pirties vaziavom vakarienes i kavinuke ,poto vaziavom i viesbutuka ,bet jam sakiau tik kad uzeisim tik sampano kokio atsigersim ir tada namo (nes jis nieko nezinojo ,tai sutiko uzsukti tongue.gif bet as ji nusivedziau tiesiai i kambari jau paruosta ,sampanas zvakutes ir lengvi uzkandeliai blush2.gif liko ir patenkintas ir labai nustebintas rolleyes.gif praleidom grazu romantiska vakara ,nakti....... wub.gif o ryte dar restorane pusryteliai lauke ax.gif
Papildyta:
O siais metais tik galiu nustebinti ,kokia miela dovanele ,tai padariau maikut su uzrasais ir nuotraukomis savo ir vaiku ,daugiau ne ka ir galiu ,nes ir taip reiks siusti ,nes jis ne lietuvoje ,o as cia ,si valentino diena bus liudnoka verysad.gif
Atsakyti
Norėčiau su vyru Valentino dieną atšvesti pasiėmus kokį "romantišką pasiūlymą" viešbutyje ar sanatorijoje rolleyes.gif
Atsakyti
Per viena iš pirmųjų Valentino dienų buvau nustebinta tokia dovana - ištraukė manasis mažą gražią dėžutę..kurioje buvo mini antrankiai - kiek žinau, tokius rado C&D parduotuvėje. Tada iš kitos kišenės ištraukė dvi keramikines raudonas širdutes su siūlo kilputėm (per šią dieną jų milijoninis pasirinkimas), ant vienos širdukės mano vardo pirma raidė, ant kitos - Jo. Paprašė manęs savo širdukės kilputę antrankio skylutėj pritvirtinti, o jis savąją savo antrankio pusėj pritvirtino. Rakteliu užrakinom ir taip buvo kaip mūsų Meilės sutvirtinimas - mes susieti wub.gif Aišku, gražūs žodžiai ir tai paliko neišdildomą įspūdį.. wub.gif
Va:
user posted image

Dar kita mintis, kuri taip pat man labai patiktų - tai spyna išraižyta mylimųjų vardais ir prirakinama prie tilto, o raktas išmetamas į upę..aišku, čia šita idėja jau sena, kaip karas ir maras, bet vistiek.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(DitaD @ 2009 01 09, 14:39)
Knygele su asmeninemis fotografijomis ir zodziais taip pat butu nebloga dovana  wub.gif Tokia knygele galima uzsakyti www.brukne.com

Vat, šitąja idėja aš žadu pasinaudoti mirksiukas.gif dėkui Tau labai mirksiukas.gif Tik nenusprendžiu, ar geriau daryt albumą iš mudviejų foto ar iš jo dievinamos mašinos.... rolleyes.gif
Atsakyti