As irgi susipykus su saviskiu labai stipriai,si karta galbut visam laikui. "svesiu" viena su vaikuciu.neimanoma su juo susikalbet.sirdi skaudu,bet gal tai tik i gera.
Ce ne i tema bet vistiek su Valentino diena susija Kai vienas prekybos centras pradejo reklamuoti, kad si savaitgali akcija tortam, gelems ir Raffaello man pirma mintis sovusi i galva buvo tokia: "Mieli lietuvos vyras, atpiginom geles ir tortus, gal bent dabar prisiruosite pasveikinti savo moteris su Valentino diena"
Ce ne i tema bet vistiek su Valentino diena susija
Kai vienas prekybos centras pradejo reklamuoti, kad si savaitgali akcija tortam, gelems ir Raffaello man pirma mintis sovusi i galva buvo tokia: "Mieli lietuvos vyras, atpiginom geles ir tortus, gal bent dabar prisiruosite pasveikinti savo moteris su Valentino diena"
Vakar bandžiau Mb pusryčiams padaryt tuos kiaušinius dešrelėse ir nieko nesigavo Nes dešrelės "sulūžta" ir nelaiko širdelės formos. Gavo brangusis tenkintis paprasta kiaušiniene su dešrele tik iš pomidorų padažo nupiešiau širdeles.. taip, kad kas nebandėt, geriau pasipraktikuokit iki Valentino dienos.
Vakar bandžiau Mb pusryčiams padaryt tuos kiaušinius dešrelėse ir nieko nesigavo Nes dešrelės "sulūžta" ir nelaiko širdelės formos. Gavo brangusis tenkintis paprasta kiaušiniene su dešrele tik iš pomidorų padažo nupiešiau širdeles.. taip, kad kas nebandėt, geriau pasipraktikuokit iki Valentino dienos.
taip ir man neisejo is pirmo karto... desreles geriau rinkites ilgesnes... lengviau su jais... o seip tai tikiuosi visoms pavyks padaryti ir nustebinti savo mylimuosius
kokiame puslapyje ja radai? Papildyta:
o tie pusrytukai tai super...
tik man butu baisu daryti, nes zinau, jog tikrai nesigaus...
na bet kaip kazkas cia sake, reikia praktikuotis