Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(alionuschka @ 2010 02 12, 11:05)
Radau SUPER dovana! Masazo pamokele dviems  4u.gif  manau turetu patikti MB thumbup.gif
Kaip jus manot?!

labai faina dovana manau thumbup.gif o kur cia tokia radai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutesaule @ 2010 02 12, 11:54)
As irgi susipykus su saviskiu labai stipriai,si karta galbut visam laikui. verysad.gif  "svesiu" viena su vaikuciu.neimanoma su juo susikalbet.sirdi skaudu,bet gal tai tik i gera. verysad.gif  verysad.gif

Neliudekit 4u.gif 4u.gif juk yra posakis, kad visi vyrai kiaules doh.gif doh.gif bet iki valentino dienos laiko dar yra, gal dar viskas susitvarkys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 02 12, 14:01)
juk yra posakis, kad visi vyrai kiaules

Ne su kiaulėmis gyvenant šventes švęst...
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2010 02 12, 14:55)
labai faina dovana manau thumbup.gif  o kur cia tokia radai? ax.gif

Draugam per vestuves buvo padovanoje is laisvalaikio dovanu, bet ten brangiau, o as cia radau : http://www.vivagym.lt/

raudona langeli spaust reik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alionuschka: 12 vasario 2010 - 13:40
Ce ne i tema bet vistiek su Valentino diena susija biggrin.gif
Kai vienas prekybos centras pradejo reklamuoti, kad si savaitgali akcija tortam, gelems ir Raffaello man pirma mintis sovusi i galva buvo tokia: "Mieli lietuvos vyras, atpiginom geles ir tortus, gal bent dabar prisiruosite pasveikinti savo moteris su Valentino diena" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 02 12, 15:47)
Ce ne i tema bet vistiek su Valentino diena susija  biggrin.gif
Kai vienas prekybos centras pradejo reklamuoti, kad si savaitgali akcija tortam, gelems ir Raffaello man pirma mintis sovusi i galva buvo tokia: "Mieli lietuvos vyras, atpiginom geles ir tortus, gal bent dabar prisiruosite pasveikinti savo moteris su Valentino diena"  biggrin.gif

thumbup.gif
tik pries tai dar reikia kad tie vyrai pamatytu sia reklama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alionuschka @ 2010 02 12, 14:39)
Draugam per vestuves buvo padovanoje is laisvalaikio dovanu, bet ten brangiau, o as cia radau : http://www.vivagym.lt/

raudona langeli spaust reik  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Vakar bandžiau Mb pusryčiams padaryt tuos kiaušinius dešrelėse ir nieko nesigavo unsure.gif Nes dešrelės "sulūžta" ir nelaiko širdelės formos. Gavo brangusis tenkintis paprasta kiaušiniene su dešrele tik iš pomidorų padažo nupiešiau širdeles.. taip, kad kas nebandėt, geriau pasipraktikuokit iki Valentino dienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2010 02 12, 16:30)
Vakar bandžiau Mb pusryčiams padaryt tuos kiaušinius dešrelėse ir nieko nesigavo  unsure.gif Nes dešrelės "sulūžta" ir nelaiko širdelės formos. Gavo brangusis tenkintis paprasta kiaušiniene su dešrele tik iš pomidorų padažo nupiešiau širdeles.. taip, kad kas nebandėt, geriau pasipraktikuokit iki Valentino dienos.  4u.gif
taip ir man neisejo is pirmo karto... desreles geriau rinkites ilgesnes... lengviau su jais... o seip tai tikiuosi visoms pavyks padaryti ir nustebinti savo mylimuosius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alionuschka @ 2010 02 12, 13:39)

raudona langeli spaust reik  smile.gif

Čia būtų visai gera dovana, ale gaila mes ne Vilniuje verysad.gif
O mano dovana šiais metais pataps desertas namuose po restorano ir šiek tiek šelmiškumo bigsmile.gif
Atsakyti
Manau po masazo ir pas mus be selmiskumo neapsieis... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 02 12, 11:50)
aš internetu pirkau tai jau kitą dieną atvežė į darbą thumbup.gif

kokiame puslapyje ja radai? ax.gif
Papildyta:
o tie pusrytukai tai super...
tik man butu baisu daryti, nes zinau, jog tikrai nesigaus... schmoll.gif
na bet kaip kazkas cia sake, reikia praktikuotis smile.gif
Atsakyti