Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(suntea @ 2010 02 10, 12:25)
Man rodosi, kad apie lovos dirbinius lyg ir nesvarstėm šioje temoje.
Ar Jums vyriškumas siejasi tik su atžagarumu? Nemanau. Tiesiog jei vyras neaikčioja gavęs dovanų dekupažuotą sendintą dėžutę susidėt prezervatyvams, arba kojinėms, nereiškia, kad jis prastas meilužis.

Vargšių moterų nebūna. Būna tik tos, kurios savo mąstymu susikuria iliuziją, o paskui laksto per temas ir klausinėja, kodėl mano vyras mane paliko.

Mano postai yra oreintuoti į tas damas, kurių vyrai nesupranta tokio dovanų stiliaus ir nėra romantiški kaip kad norėtų pačios moterys. Na kad tokios perskaičiusios temą, nepradėtų galvot, kad gyvena su antžmogiais. Taip nėra. Visi žmonės yra skirtingi.

Nuosirdziai nepavydziu jums tokio vyro doh.gif biggrin.gif Dar kilo klausimas ka jums reiskia geras meiluzis, pagal apibudinima tai mazdaug turetu buti toks "atejau-padariau-isejau". Ir ne duok Dieve zvake uzdegsit, tai tas vargsas kaip grabe pasijaustu lotuliukas.gif

O jeigu i tema, tai ka jus savo brangiausiam dovanosit sia proga, na kad tiktu jam? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2010 02 10, 13:41)

O jeigu i tema, tai ka jus savo brangiausiam dovanosit sia proga, na kad tiktu jam? mirksiukas.gif

siemet nieko nedovanosiu, nebesvenciam mes valentino dienos, man daug mielesne vstuviu metiniu diena Pernai dovanojau raffaello dezute, jei nori pasipirkti tai tas labiausiai ir tinka. bet taip galiu nustebinti ir paprasta diena. kai buvau studente tai ir as pirgdavau visokias pagalveles, puodelius. dabar kai jau vede manau tai cackiai pacackiai nereikalingi. na iki sekmadienio yra laiko gal sumatysiu naiti i parduotuve. smile.gif
Mano nuomone jei santykiai geri tai kiekviena diena galima padaryti valentino diena.
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2010 02 10, 13:41)

Man tai nėra šventė. Taigi keitimasis meilės atestatais atpuola.

Bet dovanų esu gavusi per Vasario 14. Kiek pamenu, tai ir gėlių, ir žiedą, ir metaxos trijų litrų butelį, ir čiajniką ir petelnę atrodo. Bet ne kiekvienais metais.

Ką aš dovanosiu? Nieko. Jei dovanočiau, tai ratus gal, gal kokį kvepalą, jei esami būt prie pabaigos, gal kokį ambipiūrą, nu tai kas reikalinga, bet į kasdieninių prekių sąrašą nėra įtraukiama. Bet tai daugiau gimtadieniui pritinkančios dovanos.

Nu žinot, paprastų žmonių, ir šventės paprastos.
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2010 02 09, 12:13)
Mes tas šokoladines kamasutras praeitas metais suvartojom bigsmile.gif Tai šiemet atkrito.
O kas čia per knyga?

QUOTE(Susena @ 2010 02 09, 14:12)
jau ir aš buvau atknisus. kadangi nemačiau jos gyvai, tai kažin ar nėra tai dar vienas eilinis kamasutros leidimas g.gif

na rizikuoju ir aš bet paskaitinėjau komentarus apie ją tai geri atsiliepimai,galėsiu papasakoti kai gausiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2010 02 10, 12:25)
Man rodosi, kad apie lovos dirbinius lyg ir nesvarstėm šioje temoje.
Ar Jums vyriškumas siejasi tik su atžagarumu? Nemanau. Tiesiog jei vyras neaikčioja gavęs dovanų dekupažuotą sendintą dėžutę susidėt prezervatyvams, arba kojinėms, nereiškia, kad jis prastas meilužis.

Vargšių moterų nebūna. Būna tik tos, kurios savo mąstymu susikuria iliuziją, o paskui laksto per temas ir klausinėja, kodėl mano vyras mane paliko.

Mano postai yra oreintuoti į tas damas, kurių vyrai nesupranta tokio dovanų stiliaus ir nėra romantiški kaip kad norėtų pačios moterys. Na kad tokios perskaičiusios temą, nepradėtų galvot, kad gyvena su antžmogiais. Taip nėra. Visi žmonės yra skirtingi.

na taip nesvarstėm apie tai gal ir į lankas šiek tiek nuėjau bet tai pirma mintis atėjo tokia perskaičius,todėl ir parašiau biggrin.gif sutinku kad ne visi vienodi,ir sutinku apie moteriškas iliuzijas,tikrai tiesa,bet nebūtinai moteriškas "prisvaigimas" yra susijęs išsiskyrimu,nejau tų kurios realiai vertina situaciją ,nereikalauja iš vyro kad jis būtų romantiškas ir pan, nepalieka vyrai??nemanau.
jau iš diskusijos apie valentino dieną nuėjom į gilius pamąstymus biggrin.gif

QUOTE(Dzenete @ 2010 02 10, 12:27)
nenustepki jei ne pas antra tai jau pas trece tikrai toks vyras yra.
ir jie niekur neisnyksta, nes vyrai tiesiog kitokia yra, ir labai sutinku su tais isvardintais punktais. nes darznai vyrai tas visas tirli pirli staigmeneles visai kitom akimis ziuri nei mes mergaite.  biggrin.gif

nevisi tikrai ne visi,kitiems tos tirli pirli yra labai jauki ir miela dovana.o kad bent vieną iš tų punktų turi kiekvienas vyras tai ir nesiginčinu. Matyt čia yra ir moterų kurių vyrai nėra visai vyriški ir jiems patinka tirli pirli trumpiau sakant smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroo7: 10 vasario 2010 - 13:15
QUOTE(Marge @ 2010 02 06, 00:37)
buvau ir as padariusi tokius pusrytukus kazkada..liko patenkintas ir nustebes wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergytės, reikia patarimo, kadangi klausimas svarbus, o perkėlus iš kitur, jis pasimetė šioje temoje, keliu jį į priekį smile.gif 4u.gif

QUOTE(yplonass @ 2010 02 08, 17:11)
Kiekvienas turbut zino, kaip tai vyksta mokyklose. Taigi yra dezute, kuri renka atvirukus smile.gif Noriu ten imesti savo simpatijai atviruka su siokiu tokiu prisipazinimu meileje. Bet ar to uztenka ? Ka dar galeciau parasyt tame atviruke ? (pasiulyti susitikti/parasyt savo tel. numeri ir pns.)

Aciu uz patarimus.

Atsakyti
QUOTE(davile @ 2010 02 09, 23:35)
gal galima placiau? ax.gif  kur cia uz tokia kaina galima sitaip papramogaut? bigsmile.gif  gal koks linkas yra su daugiau info? ax.gif

Cia turbut spa beach Jurmaloje. Bet vietu ten jau nera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dekarija @ 2010 02 09, 23:25)
o gal zinot, kur  siauliuose galima nusipirkti metaliniu sirduciu, kad isgraciruot butu galima?

Copy 1 prie Maximos Draugystės pr.
Atsakyti
Sveiki,
noriu savo mokyklos simpatijai imesti atviruka su siokiu tokiu prisipazinimu meileje. Bet ar to uztenka ? Ka dar galeciau parasyt tame atviruke ? (pasiulyti susitikti/parasyt savo tel. numeri ir pns.)

Aciu uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2010 02 10, 00:35)
gal galima placiau? ax.gif  kur cia uz tokia kaina galima sitaip papramogaut? bigsmile.gif  gal koks linkas yra su daugiau info? ax.gif

Čia pirka buvo iš Rimi, kai buvo akcija keliauti su estravel, tereikejo pasirinkti data ir viesbuti ir visi pasiulymai buvo uz 165 LT, tai mes ir pasirinkom valentino dieną ir kad būtų įdomiau - Jūrmalą.. ax.gif
taip, tai spa hotel jurmala ir mes užsisakėm dar sausio pradžioje, todėl labai gali būti, kad vietų nebėra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina_nr_1: 10 vasario 2010 - 21:24
Širdį nyku,liūdna verysad.gif nieko nesinori.Nebesusikalbu su saviškiu ir nemanau, kad švesim Vanentiną aplamai.... o turėjom planų nuo pat šeštadienio ryto .Gal jis šeštadienį prabudes ir sakys, kad važiuojam kaip ir planavom,bet kam švęsti,išlaidauti vien dėl to, kad kiti švenčia?jei prasidėjus mūsų pokalbiui po 5min., kyla barnis.Jis pats protingiausias,geriausias ir visada teisus o aš turiu šokti pagal jo dūdelę ir jam mano nuomonė Š.......
Papildyta:
Ups,norėjau parašyti, kad nešvesim Valentino aplamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PoMoRa @ 2010 02 11, 12:23)
Širdį nyku,liūdna  verysad.gif  nieko nesinori.Nebesusikalbu su saviškiu ir nemanau, kad švesim Vanentiną aplamai.... o turėjom planų nuo pat šeštadienio ryto .Gal jis šeštadienį prabudes ir sakys, kad važiuojam kaip ir planavom,bet kam švęsti,išlaidauti vien dėl to, kad kiti švenčia?jei prasidėjus mūsų pokalbiui po 5min., kyla barnis.Jis pats protingiausias,geriausias ir visada teisus o aš turiu šokti pagal jo dūdelę ir jam mano nuomonė Š.......
Papildyta:
Ups,norėjau parašyti, kad nešvesim Valentino aplamai  ax.gif

nepergyvenkit taip, imkit geriau balioneli nuotaikai paskaidrinti 4u.gif buna manau visiem nekalbadieniu blush2.gif manau susitaikysit dar iki sestadienio, ir gerai praleisite laika smile.gif manau jusu valentinas pakankamai supratingas nesipykti tokia diena smile.gif
Atsakyti