Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(Marge @ 2010 02 09, 11:36)
http://www_chocolade_lt/lt/naujiena/2/
Papildyta:
Tik kad brangoka g.gif Internete radau uz 29lt ir 25lt unsure.gif

saldziuose majuose maciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(^Ingucia^ @ 2010 02 09, 12:20)

ir dar sokoladinej, kur yra senamiestyje, prie kauno pilies toj soninej gatvelej, netoli "iki" smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Ingucia^ @ 2010 02 09, 10:22)

Dekui, ir man si informacija pravers 4u.gif kaip tik siandien zadu uzsukti i sia pard., tai tikiuosi rasiu smile.gif
Atsakyti
Gražios tos šokoladinės kamasutros thumbup.gif ,o aš katik užsisakiau knygą Kamasutra XXi amziaus meilužiams,tikiuosi kad patiks maniškiui jau kad netikėta bus tai tikrai garantuoju,nes kaip ir "susitarėm" kad dovanų nedovanosim vienas kitam tai čia bus abiems dovana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 02 09, 12:10)
Gražios tos šokoladinės kamasutros thumbup.gif ,o aš katik užsisakiau knygą Kamasutra XXi amziaus meilužiams,tikiuosi kad patiks maniškiui jau kad netikėta bus tai tikrai garantuoju,nes kaip ir "susitarėm" kad dovanų nedovanosim vienas kitam tai čia bus abiems dovana blush2.gif

Mes tas šokoladines kamasutras praeitas metais suvartojom bigsmile.gif Tai šiemet atkrito.
O kas čia per knyga?
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2010 02 09, 12:13)
Mes tas šokoladines kamasutras praeitas metais suvartojom bigsmile.gif Tai šiemet atkrito.
O kas čia per knyga?

Knyga 4u.gif
Atsakyti
merginos su kambario drauge turime problema - abi renkame dovaneles savo diedeliams wub.gif savo varianto nelb noriu skelbt - maniskis manau gali atknisti doh.gif lotuliukas.gif o ji nori nupirkti arbateles, tinkancios siai dienai, gal zinote kur tokiu buna kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 09, 12:42)

jau ir aš buvau atknisus. kadangi nemačiau jos gyvai, tai kažin ar nėra tai dar vienas eilinis kamasutros leidimas g.gif
Atsakyti
o as zadu siemet taip:

pusryciams kepti kiausiniai desreleje sirdutes forma (cia kur kiek anksciau foto buvo imesta ax.gif )

poto padovanot sokoladuku su kamasutros pozom ax.gif
na ir dar kiek veliau padovanoti ceki mums abiems i sauleja, spa ax.gif

sakem irgi siemet be dovanu, bet cia bus mano staigmena biggrin.gif ax.gif

tikiuos viskas bus ok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2010 02 09, 14:12)
jau ir aš buvau atknisus. kadangi nemačiau jos gyvai, tai kažin ar nėra tai dar vienas eilinis kamasutros leidimas g.gif

nezinau, bet manes tai nevilioja ta knyga blush2.gif
Atsakyti
Aš vakar pirkau RIMI tokius saldainiukus baltas širdeles, kurios ipakuotos į tokią dėžutę ale voką. Gamintojas lietuviškas rutos saldainiai ir vadinasi ..ai va nuoroda http://www.ruta.lt/i...hp?item_id=4369 ir kaina visia nesiakndžioja..ir miela, paprasta.
Atsakyti
As noriu savo draugui padovanoti pagalvę ir nunešti į kokį kopijavimo centriuką, kad ant užvalkalo ką nors užrašytų, ar paveiksliuką koki uždėtų, bet nesugalvoju niekaip ką... blush2.gif gal kas kokių minčių turit? NUotrauka butu banaloka ir beto miegant prie galvos liptu biggrin.gif .
Manau, kad turėtų įvertinti tokią dovaną, nes atvažiavęs pas mane visą laiką turėtų nuosavą pagalvę biggrin.gif
Atsakyti
Va sitas renginys turi buti super! planetariume... zvaigzdes... gyva muzika... noooriu!
http://www.diena.lt/...38fc8d2872f1ec6
4u.gif ax.gif
Atsakyti