Gražios tos šokoladinės kamasutros ,o aš katik užsisakiau knygą Kamasutra XXi amziaus meilužiams,tikiuosi kad patiks maniškiui jau kad netikėta bus tai tikrai garantuoju,nes kaip ir "susitarėm" kad dovanų nedovanosim vienas kitam tai čia bus abiems dovana
Gražios tos šokoladinės kamasutros ,o aš katik užsisakiau knygą Kamasutra XXi amziaus meilužiams,tikiuosi kad patiks maniškiui jau kad netikėta bus tai tikrai garantuoju,nes kaip ir "susitarėm" kad dovanų nedovanosim vienas kitam tai čia bus abiems dovana
merginos su kambario drauge turime problema - abi renkame dovaneles savo diedeliams savo varianto nelb noriu skelbt - maniskis manau gali atknisti o ji nori nupirkti arbateles, tinkancios siai dienai, gal zinote kur tokiu buna kaune?
Aš vakar pirkau RIMI tokius saldainiukus baltas širdeles, kurios ipakuotos į tokią dėžutę ale voką. Gamintojas lietuviškas rutos saldainiai ir vadinasi ..ai va nuoroda http://www.ruta.lt/i...hp?item_id=4369 ir kaina visia nesiakndžioja..ir miela, paprasta.
As noriu savo draugui padovanoti pagalvę ir nunešti į kokį kopijavimo centriuką, kad ant užvalkalo ką nors užrašytų, ar paveiksliuką koki uždėtų, bet nesugalvoju niekaip ką... gal kas kokių minčių turit? NUotrauka butu banaloka ir beto miegant prie galvos liptu . Manau, kad turėtų įvertinti tokią dovaną, nes atvažiavęs pas mane visą laiką turėtų nuosavą pagalvę