Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

Vakariene dviese, jokiu dovanu nesidovanojam, na tik vyras man geliu..
Atsakyti
QUOTE(1evukas1 @ 2010 02 05, 20:08)
O as nusprendziau su vyru pabegti i nepaprasta aplinka Maitinanti rasulo procedūra http://spa.sauleja.l...nuo-rasule.html
Ten vien buvimas atpalaiduoja  smile.gif , nes ar taip pirksi ka vistiek issileidzia pinigu, tai nors i malonuma sukisiu juos  biggrin.gif

thumbup.gif Ir kaina thumbup.gif Pas mus Vilniuje tai kainuoja dvigubai doh.gif

Bet as irgi praeitais metais tokia dovana dariau mums abiems thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakarelis Meiles sventes belaukiancioms 4u.gif
Sioje temeleje skaiciau apie pataline su nuotrauka...Norejau pasitikslinti, ta nuotrauka ant to uzvalkalo kokio dydzio? Nes sian buvau Panoramoj i Taske klausiau, bet jie A4 formato spauzdna ant tos patalines... O as supratau kat ta nuotraukyte per visa pataline... Paaiskinkite man zioplai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinijak @ 2010 02 06, 21:28)
nupirksiu vyrui situs apatinius ir priversiu visa vakara nesioti,

Priversit. Vyrą. Priversit. Neblogai turėtų atrodyt....
Čia gal tik aš pažįstu daugiau tokio Čeliabinsko vamzdžių valcavimo zavodo darbininkų tipo vyrus... Tokiems neuždėtum. Nesuprastų paprasčiausia...
Atsakyti
QUOTE(Carrolline @ 2010 02 02, 00:50)
Mano vaikinas, didelis guminukų gerbėjas, ir jų gavęs pusę dienos vaikšto išsišiepęs blush2.gif
Tai pagalvojau, kad paiimsiu 1litro stiklainį, pridėsiu į jį širdelės formos guminukų, o ant stiklainio užrašysiu, žodžius apie meilę.O stiklainio dangtelį padengsiu kokiu glamžytu, plonu popieriumi.
Nepatinka nei jam, nei man visokie, meškiukai, statulėlės ir pan doh.gif

Maniskis taip pat didelis guminuku megejas. Pries kelis metus tokia dovana jau dovanojau. Nupirkau toki dvilitrini stiklainiuka kampuota su raudonu dangteliu. Priberiau i ji visokiu raudonu guminuku, o ant sono priklijavau etikete su uzrasu ''Meiles vitaminai. Vartoti po viena 5 kartus dienoj....'' Liko labai patenkintas ir dar kelias savaites tuos guminukus valge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-crazygirl- @ 2009 02 05, 21:13)
mergaites, ziuriu kad pacios gaminates tuos kubikus su ivairiom pozom arba vietom, bet jeigu kartais noretumete nusipirkti tokiu sviecianciu, tai as uzmaciau kad lb nemazai ju yra PANORAMOJE - vienoje is suvenyru parduotuviu  smile.gif

QUOTE(rehe @ 2009 02 08, 21:06)
...na as simboliskai pasveikint nupirkau saldzia dovanele kamasutra saldainiu dezute, kurioje islietos is juodo sokolado kamasutra pozos....pati ilga laika nuziurinejau tongue.gif

Bandysiu ir as siuos dalykelius surasti wub.gif
Atsakyti
labas mergytes,

O as vyra į kiną planuoju nusitempti wink.gif ta proga kaip tik vyks toks įdomus dalykas:

http://www.moteris.l...ryzius_vilnius/

mmmmm wub.gif

pati siemet kvepalu uzsiprasiau.... ax.gif savaitgali Panoramoj buvau tai nusiziurejau vienus tokius superinius wink.gif sake pardaveja neskubeti pirkti nes per valentina ten bus nuolaidu dideliu. gal reikes uzsukti vel?...

Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2010 02 07, 22:16)
Priversit. Vyrą. Priversit. Neblogai turėtų atrodyt....
Čia gal tik aš pažįstu daugiau tokio Čeliabinsko vamzdžių valcavimo zavodo darbininkų tipo vyrus... Tokiems neuždėtum. Nesuprastų paprasčiausia...

Superinis komentaras!!!
thumbup.gif drinks_cheers.gif
Geresnio nesu skaicius visame forume!!! 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas turbut zino, kaip tai vyksta mokyklose. Taigi yra dezute, kuri renka atvirukus smile.gif Noriu ten imesti savo simpatijai atviruka su siokiu tokiu prisipazinimu meileje. Bet ar to uztenka ? Ka dar galeciau parasyt tame atviruke ? (pasiulyti susitikti/parasyt savo tel. numeri ir pns.)

Aciu uz patarimus.
Atsakyti
sveikos smile.gif o kaip jums toks pasiulymas? patekti vakariene mylimajam ant savo kuno? na cia aisku butu desertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2010 02 07, 20:16)
Čeliabinsko vamzdžių valcavimo zavodo darbininkų tipo vyrus...

Kas cia per vyru tipas? biggrin.gif blink.gif
Papildyta:
O kur galima rasti kamasutros saldainiu dezute? Kaune smile.gif
Atsakyti
http://www_chocolade_lt/lt/naujiena/2/
Papildyta:
Tik kad brangoka g.gif Internete radau uz 29lt ir 25lt unsure.gif
Atsakyti