Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(lovely @ 2010 01 28, 16:43)
Savo branguju kaip nustebinti valentino dienai zinojau jau gruodzio menesi.Siuo metu jis kaip tik isvykes i komandiruote verysad.gif apie kuria as zinojau is anksto.Pasiziurynejau lektuvo bilietus vasario 13-15d. be bagazo pirmyn ir atgal gavau uz 130Lt.Taigi mano dovana,tai staigmena -as pati svetimoje salyje tongue.gif

na tikrai labai super staigmena bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2010 01 28, 16:35)
na merginom tai gal ir grazu tokie visokie darbeliai, bet nzn.. MB jauciu nesuprastu jei prinerciau jam sirdeliu.. ir kur jas poto det:)
gal cia tik MB taip.. gal kitu vyruku kitokia reakcija butu..  g.gif

Visada vyram labai sunku įtikti, sunku sugalvot ką padovanot, nes dovanojant atrodo, kad jam tikrai patiks, bet pamačius veido išraišką įteikus dovaną viskas apsiverčia aukštyn kojom:) O ir vyrai, manau ir tikiuosi, kad lygiai taip pat suka galvas kaip ir mes, kaip mus nustebinti, na bent jau turėtų sukti galvas;D
Ir iš tiesų, juk vyrui nedovanosi pačios nertų padėkliukų puodeliui, todėl neturint pinigų viskas dar labiau pasunkėja, o ir tie laiškučiai, gražiai įpakuoti meilės prisipažinimai man atrodo gan nuvalkiota, nes tokius jis jau yra gavęs;D
Atsakyti
Merginas ar moteris pradžiuginti nesunku, o su vyrais...
Aš tai irgi siūlyčiau kokį erotišką masažą blush2.gif Praktiškai beveik nieko nekainuoja, o efektas blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad viena iš geriausių ir tikrai pasisekimą turėsiančių dovanų būtų blush2.gif geras masažas savo brangiausiam žmogui.
O man tai dvigubai nuskilo... doh.gif mano anyta Valentina...
Vat tada tai praverčia tokia spalvinga dovana mirksiukas.gif :

user posted image
Atsakyti
[quote=annushka,2010 01 28, 14:40]
Skaitancioms rusiskai ax.gif Galima nors keleta ideju pasiskolinti ir bus grazi svente ax.gif
http://valentin.passion.ru/list/5/

thumbup.gif labai geru patarimu radau mirksiukas.gif thumbup.gif
Mano vyras tikras romantikas, jam visada malonu gauti mano pacios darytas sirdutes "valentinkes" thumbup.gif wub.gif

[quote=lovely,2010 01 28, 16:43]
Savo branguju kaip nustebinti valentino dienai zinojau jau gruodzio menesi.Siuo metu jis kaip tik isvykes i komandiruote verysad.gif apie kuria as zinojau is anksto.Pasiziurynejau lektuvo bilietus vasario 13-15d. be bagazo pirmyn ir atgal gavau uz 130Lt.Taigi mano dovana,tai staigmena -as pati svetimoje salyje tongue.gif
[/quote]

Tu tikra saunuole thumbup.gif Padarysi svente jums abiems wub.gif thumbup.gif

[quote=metuarbata1,2010 01 28, 17:19]
Visada vyram labai sunku įtikti, sunku sugalvot ką padovanot, nes dovanojant atrodo, kad jam tikrai patiks, bet pamačius veido išraišką įteikus dovaną viskas apsiverčia aukštyn kojom:) O ir vyrai, manau ir tikiuosi, kad lygiai taip pat suka galvas kaip ir mes, kaip mus nustebinti, na bent jau turėtų sukti galvas;D
Ir iš tiesų, juk vyrui nedovanosi pačios nertų padėkliukų puodeliui, todėl neturint pinigų viskas dar labiau pasunkėja, o ir tie laiškučiai, gražiai įpakuoti meilės prisipažinimai man atrodo gan nuvalkiota, nes tokius jis jau yra gavęs;D
[/quote]

Tai gal pirmiausiai surasyk, ka tu esi jam dovanojusi mirksiukas.gif Bus lengviau ir patarineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif gal kuri žinote Vilniuje netoli Savanorių pr saldumynų parduotuvę, kur galėčiau nupirkti marcipaninių saldaiinių (širdelių)? ačiū
Atsakyti
Jeigu meiles laiskas parasytas is sirdies, o ne nukopijuotas kur nors is interneto, nesuprantu, kaip tai gali buti nuvalkiota ax.gif O ir pasakyti laikui begant atsiranda vis kazkas naujo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2009 10 19, 12:15)
as tai pati taip nedariau,bet viena pazistama saviskiui padare,apklijavo masina sirdutemis,jam labai labai patiko  biggrin.gif  ir visi klausinejo ale kaip cia taviske taip sugalvojo.nuotrauka turejau,bet nerandu kazkodel  doh.gif

garantuotai sugadinta visa valentino diena, jei pasikesintu i mano masina,tai niek ogero nebutu, be to man negrazu ir dar lupineti reiks tas sirdeles.
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2009 10 19, 12:15)
as tai pati taip nedariau,bet viena pazistama saviskiui padare,apklijavo masina sirdutemis,jam labai labai patiko  biggrin.gif  ir visi klausinejo ale kaip cia taviske taip sugalvojo.nuotrauka turejau,bet nerandu kazkodel  doh.gif

kažin ar maniškiui patiktų lotuliukas.gif man irgi. Nors iš dalies, va tas dėmesys patiktų, bet ne tos širdys ant mašinos hihihi.gif
Atsakyti
o man atrodo visai nieko ideja valentino dovanai kalendorius su judvieju nuotraukom, galima netgi parinkti to menesio smagias akimirkas ir kad tas menesis kazka primintu wub.gif Arba tiesiog sampes butelis taip pat su judvieju nuotraukom, saldainiai irgi smagu drinks_cheers.gif Jau taip nusibode tos banalios dovanos kuriu paskui nera kur det, tai jau geriau tos vienos akimirkos ar ispudzio dovana kuria galima suvalgyt isgert arba tiesiog pakabinti ant sienos ir skaiciuoti kartu praleistas dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vyras padovanojo koines raudonas su sirdutem, tai jam atilyginau tuo paciu plius trumpikes tokios pat biggrin.gif Jam labai patiko ir labai dziaugemes tuom wub.gif
Atsakyti
mes tai su brangiuoju nusprendėm pasidovanot sau bilietus į teatrą, eisim pažiūrėt Striptizo erelius (kaip tik per Valentino dieną rodo ir dar bilietų yra, jei ką ax.gif )po to į restoraną keliausim rolleyes.gif
Atsakyti