o man noretusi kad MB pakviestu i kavinuke ir uzsakytu viebucio kambary kur abu praleistume nuostabe nakti
QUOTE(zavulon @ 2008 02 14, 14:01)
Geriausia dovana, pabusti salia mylimo zmogaus, pazadint buciniu ir pasidziaugti, kad tokiam dideliam pasaulyje, radote vienas kita ... Saugokite tas sekundes, dovanu neprisiminsite, o to jausmo nepamirsite nekada ...
Visiakai pritariu, teko man tai patirti, tai nepakartojima, jai mylite vienas kito, kazkokiu ypatingu dovanu ir nereikia.. tiesiog gera jausti vienas kita
Būtų priešinga tema "Ką dovanoti moteriai" , tai būtų galima pasiūlyti tokią įdomią smulkmenėlę Kabliukas rankinei
vyriska apyranke, ar gertuve neblogai manau butu
padovanokit nepakartojama nakti, save iviniokit i grazu apatini trikotaza, ir tegu buna XXX be stabdziu, be tabu
QUOTE(*VideoGift* @ 2009 01 16, 14:27)
padovanokit nepakartojama nakti, save iviniokit i grazu apatini trikotaza, ir tegu buna XXX be stabdziu, be tabu
ir dar didziuli kaspina uzsiriskite ant krutines:)
vietoj lemeneles
o as savajam,vienais metais padovanojau puoduka ant kurio mudvieju foto ir parasyti grazus zodziai,labai praktiska dovana kaskart gerdamas kava arba arbata sypsosi matydamas mus abu tokias paslaugas teikia COPY1 firma,jei ka dmina juinternetiniame puslapyje yra parodyta ivariu ideju www.copy1.lt
Sveikos aš taip pat pradedu sukti galvą, kaip šiais metais nustebinti savo brangiausią Pasipasakosiu, gal kam kils idėjų Praeitais metais užsakiau parai butą (kartu dar negyvename), na o ten jau žvakės, šampanas, braškės, širdis ant lovos iš rožių žiedlapių, taip pat sutartu laiku užsakiau maistą iš kiniečių ir įrašiau kelis kompaktus 80' ir 90' metų muzikos Nuvažiavau pas jį (prieš tai sakiau tik tiek, kad kažkur važiuosim), užrišau akis, pavežiojau ratais, kad nesuprastų kur esa ir atrišau kai jau buvome viduj. Žodžiu viskas pavyko 100%, vakaras buvo nerealus, dar dabar man vis primena, kaip jam patiko
O šiais metais tai net nežinau, palieku vietos jo fantazijai Pati turbūt nupirksiu koki mielą daikčiuką ir tiek.
Beja, kas ieškot nebrangios ir linksmos dovanos, mačiau pirkti Akropoly parduotuvėj Saldūs Majai valgomus vyriškus apatinius Kaina apie 20lt.
O šiais metais tai net nežinau, palieku vietos jo fantazijai Pati turbūt nupirksiu koki mielą daikčiuką ir tiek.
Beja, kas ieškot nebrangios ir linksmos dovanos, mačiau pirkti Akropoly parduotuvėj Saldūs Majai valgomus vyriškus apatinius Kaina apie 20lt.