Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

jau senai dovanomis nesikiaičiam per valentino dieną, nueinam kurnors papietaus, vakare romantiškai pabūnam prie žvakių. siemet nusipirksiu raudonus apatinius wub.gif
Atsakyti
Šiemt neturiu jokių idėjų šiai šventei blush2.gif kadangi MB didelis smaližius, tai galvoju padaryti saldainių su nuotraukom g.gif jei kur nors užmatysit šablonų, įmeskit nuorodą, nes kol kas nieko gero neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 25, 13:23)

4u.gif Sveikute 4u.gif

Labai idomi ir grazi ideja thumbup.gif
o gal galetum patarti kokiais dazais naudotis? kokius nusipirkti tokiam reikalui mirksiukas.gif  wub.gif

sveika,
dazu geriausia ieskoti karnavaliniu reikmenu parduotuveje "Doja" (salia Lukiskiu aikstes, jei Vilniuje), ten didziausias pasirinkimas kokybiskiausiu grimo priemoniu.

Bet tokiu dazu turi ir "Balionu salis" (parduotuves jie turi Vilniuje, kaune, Klaipedoje - akropoliuose, taip pat Vilniuje parduotuvese BIG, CUP, Europa.
gal mazesnis pasirinkimas ir gal netures superiniu kokybiskiausiu, bet kaino bus mazesnes.

geriausia imti vandeninius, skirtus vaikams - tai tikrai bus nealergizuojantys...

Geros Valentino dienos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeja7: 26 sausio 2010 - 21:00
Sveiki visi, turiu labai didelę bėdą: labai norėčiau nustebinti savo brangųjį, tačiau visisškai neturiu pinigėlių, kuriuos galėčiau skirti dovanoms ar kitokiems niekučiams. Nėra darbo - nėra ir linksmybių, tačiau taip norisi kažkaip jį pamaloninti. Negaliu jo nustebinti net ypatinga vakariene, mat mes dar gyvename atskirai.
Tad gal atsiras kas nors, kas padėtų man sugalvoti, kaip galėčiau nustebinti. Gal kas galėtų ką nors patarti?
Iš anksto dėkoju;)
Atsakyti
QUOTE(metuarbata1 @ 2010 01 28, 01:06)
Sveiki visi, turiu labai didelę bėdą: labai norėčiau nustebinti savo brangųjį, tačiau visisškai neturiu pinigėlių, kuriuos galėčiau skirti dovanoms ar kitokiems niekučiams. Nėra darbo - nėra ir linksmybių, tačiau taip norisi kažkaip jį pamaloninti.  Negaliu jo nustebinti net ypatinga vakariene, mat mes dar gyvename atskirai.
Tad gal atsiras kas nors, kas padėtų man sugalvoti, kaip galėčiau nustebinti. Gal kas galėtų ką nors patarti?
Iš anksto dėkoju;)

Mylima zmogu ir meiles laiskeliu nustebinti galima mirksiukas.gif Jeigu graziai ir idomiai ji parasysi, supakuosi ir iteiksi thumbup.gif
O jus skirtinguose miestuose gyvenat?
Atsakyti
Aš sumasčiau užsakyti pagalvėlę su musų nuotraukom su širdelėm,labai grazai atrodo jis mėgsta pagalvėles tai turėtų patikti wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 28, 10:37)
Aš sumasčiau užsakyti pagalvėlę su musų nuotraukom su širdelėm,labai grazai atrodo jis mėgsta pagalvėles tai turėtų patikti wub.gif  blush2.gif

Dariausi Copy1 tokias pagalveles pries puse metu mirksiukas.gif Man jos tikrai grazios thumbup.gif bet reikia gerai nuotraukyte parinkti, kad veidukai aiskiai matytusi mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Skaitancioms rusiskai ax.gif Galima nors keleta ideju pasiskolinti ir bus grazi svente ax.gif
http://valentin.passion.ru/list/5/

Savadarbes dovanos
http://www.liveinter...p...9650&page=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 28 sausio 2010 - 13:55
QUOTE(metuarbata1 @ 2010 01 28, 01:06)
Sveiki visi, turiu labai didelę bėdą: labai norėčiau nustebinti savo brangųjį, tačiau visisškai neturiu pinigėlių, kuriuos galėčiau skirti dovanoms ar kitokiems niekučiams. Nėra darbo - nėra ir linksmybių, tačiau taip norisi kažkaip jį pamaloninti.  Negaliu jo nustebinti net ypatinga vakariene, mat mes dar gyvename atskirai.
Iš anksto dėkoju;)

Gali padaryti koki erotini masaza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 28, 07:48)
Mylima zmogu ir meiles laiskeliu nustebinti galima mirksiukas.gif  Jeigu graziai ir idomiai ji parasysi, supakuosi ir iteiksi thumbup.gif
O jus skirtinguose miestuose gyvenat?

Ne, gyvename tame pačiame mieste, tiesiog dabar nėra galimybių apsigyvent kartu.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 01 28, 14:40)
Skaitancioms rusiskai  ax.gif  Galima nors keleta ideju pasiskolinti ir bus grazi svente  ax.gif
http://valentin.passion.ru/list/5/

Savadarbes dovanos
http://www.liveinter...p...9650&page=1

na merginom tai gal ir grazu tokie visokie darbeliai, bet nzn.. MB jauciu nesuprastu jei prinerciau jam sirdeliu.. ir kur jas poto det:)
gal cia tik MB taip.. gal kitu vyruku kitokia reakcija butu.. g.gif
Atsakyti
Savo branguju kaip nustebinti valentino dienai zinojau jau gruodzio menesi.Siuo metu jis kaip tik isvykes i komandiruote verysad.gif apie kuria as zinojau is anksto.Pasiziurynejau lektuvo bilietus vasario 13-15d. be bagazo pirmyn ir atgal gavau uz 130Lt.Taigi mano dovana,tai staigmena -as pati svetimoje salyje tongue.gif
Atsakyti