Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(Kliuxė @ 2009 02 13, 12:41)
esu macius panasu tik nestiklini, o medini atrodo sexshope ir kazkada senai akropoly dovanu ar suvenyru parduotuvej...  rolleyes.gif va cia radau smile.gif ir cia ir va

Na bet ir kainos rolleyes.gif Aš pas mus už porą baksų mačiau eilinėj parduotuvėj rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos na maniskis labaijaupaenkintas dovanelemis wink.gif
ir tortu kuri padriau
http://images.google...htt...6lr=&sa=N
ir zinokitpavyko o del dolly suasainiuku gera ideja, bet jau nespesiu sad.gif
Atsakyti
Nesureikšminu aš tos šventės.Kai jaunesnė buvau,labai laukdavau dovanos,gėlių.Dabar tik vieną norą turiu - kad tas žmogus visada būtų šalia.Kur kas smagiau kai gėlių be progos parneša ar netikėtai pasako:''Myliu''.
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 02 14, 16:56)
as labai gera dovana gavau nuo pat ryto, juras asaru.............  verysad.gif

Kas atsitiko? unsure.gif
as tai jau vakar nakti dovanele padovanojau kai jau buvo po 12, nesulaukiau..o siandien tai abu nuvaziavom i baseina, pasidarem vakariene, gavau dovanele, gelyciu, dabar esam tik dviese, svenciam, ir labai gera wub.gif daugiau nieko ir nebenoriu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintukas_ @ 2009 02 13, 19:23)
Nupirkau masažo aliejų,iškepsiu šokoladinį pyragą  4u.gif

Va va, ir aš panašiai. smile.gif Padariau širdutės formos tinginį (o jis žino,kad iš manęs ne kokia kulinarė ax.gif ) ir masašo aliejuko nesipirkau. Tai buvo ir pamaitintas ir paniurkytas. ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As gavau puikia diena su brangiuoju, didele puokste tulpiu ir daug geros nuotaikos:)
Atsakyti
sirdeles formos savo iskeptu pyragu;]]]
Atsakyti
O as siemet savo vyrui padovanojau pacia nuostabiausia dovana......i namus grizau is ligonines su dukryte thumbup.gif Manau geresnes dovanos niekad nepadovanosiu tokia diena
Atsakyti
Nemanau, kad sitokia diena butina dovanas dovanoti, nebent moteriai geliu, vyrui daug buciniu ir paprasciausia romantisko vakaro 4u.gif
Atsakyti
Nupirkau stiklinį indą, kuri apklijavau įvairiomis širdutėmis, užklijavau kaspiną ir į vidų pridėjau daugybę įvairių prezervatyvų biggrin.gif Dovana jam buvo netikėta ir labai patiko thumbup.gif o beje ir praktiška lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka su MB nueit i koki brangesni restorana,kur be progos neuzsukam wub.gif .o dovanu (juolab kiciniu širdeliu schmoll.gif ) nereikia
Atsakyti
as tai pati taip nedariau,bet viena pazistama saviskiui padare,apklijavo masina sirdutemis,jam labai labai patiko biggrin.gif ir visi klausinejo ale kaip cia taviske taip sugalvojo.nuotrauka turejau,bet nerandu kazkodel doh.gif
Atsakyti