Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

user posted image
Papildyta:
Vaikus galima paversti amuriukais wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
o mes su svogerka sumaste buvom prie ezeriuko nulekti i vakara sampes isgerti, jau sirdeliu atsispausdinau visokiausiu sakem primetysim, zvakuciu uzdegsim, po to i baseinus varyti pasiplaukioti, bet MB gripas pagavo tai nuplauke.. verysad.gif tai bus tik kalendorius musu ir ant desktopo mano nuotrauka pafotoshopinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 02 12, 09:38)
o mes su svogerka sumaste buvom prie ezeriuko nulekti i vakara sampes isgerti, jau sirdeliu atsispausdinau visokiausiu sakem primetysim, zvakuciu uzdegsim, po to i baseinus varyti pasiplaukioti, bet MB gripas pagavo tai nuplauke.. verysad.gif tai bus tik kalendorius musu ir ant desktopo mano nuotrauka pafotoshopinta    biggrin.gif

tas pacias sirdeles ir zvakeles galite namuose panaudoti wink.gif
Atsakyti
tai taip ir galvojam sad.gif bet vis tiek ne tas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
mes irgi planavom i pajuri lekti, pasivaikscioti prie vandens, viesbuti uzsisakyti, bet abu apsiligojom (jau ir sveikstam po biskiuka smile.gif ) ir nutarem kad nuleksim i Dubingius, uzsisakem kambari Dubingiu viesbuty, o jau ten sugalvosim ka nuveikt blush2.gif prigaminsiu skaniai valgyt, atsidarysim sampes ir uzsirakinsim kambary vienu du ax.gif reik tik sugalvot kokiu staigmenu MB g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 02 12, 10:04)
tai taip ir galvojam sad.gif bet vis tiek ne tas  biggrin.gif  biggrin.gif

na vis geriau nei nieko wink.gif

QUOTE(oike @ 2009 02 12, 11:04)
sveikutes mirksiukas.gif
mes irgi planavom i pajuri lekti, pasivaikscioti prie vandens, viesbuti uzsisakyti, bet abu apsiligojom (jau ir sveikstam po biskiuka smile.gif ) ir nutarem kad nuleksim i Dubingius, uzsisakem kambari Dubingiu viesbuty, o jau ten sugalvosim ka nuveikt blush2.gif prigaminsiu skaniai valgyt, atsidarysim sampes ir uzsirakinsim kambary vienu du ax.gif reik tik sugalvot kokiu staigmenu MB g.gif

galite kuba pasidaryti ir pazaisti zaidimuka smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, padekit, gelbekit!!! Su brangiuoju pries pat sia svente taip susipykom, kad liepiau mane palikt, todel veliau net negalvojau ka cia dovanot ar ne, nes kaip ir neliko kam.Taciau tasai zaltys....vienu zodziu vel viskas gerai...Taciau dabar turiu beda.Laiko kaip ir nebera, o norisi kaip nors nustebinti.Gal kas pametetumet ideja, kaip greit ir kanors mielo suorganizavus.Prisipazystu iskart, virtuve ne mano arkliukas.....
Atsakyti

QUOTE(kentauras @ 2009 02 12, 12:30)
Sveikutes, padekit, gelbekit!!! Su brangiuoju pries pat sia svente taip susipykom, kad liepiau mane palikt, todel veliau net negalvojau ka cia dovanot ar ne, nes kaip ir neliko kam.Taciau tasai zaltys....vienu zodziu vel viskas gerai...Taciau dabar turiu beda.Laiko kaip ir nebera, o norisi kaip nors nustebinti.Gal kas pametetumet ideja, kaip greit ir kanors mielo suorganizavus.Prisipazystu iskart, virtuve ne mano arkliukas.....

nu galima suorganizuoti romantiska vakariene prie zvakiu, o maista uzsisakyti i namus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2009 02 11, 23:59)
as savo brangenybei irgi esu dovanojus tuos pacius saldainius, tai taaaip apsidziauge!!!!! thumbup.gif  paskui net keliem draugam dovanojom, tai be galo patenkinti ir nustebinti buvo! bigsmile.gif  o pernai desertui vakariniam uzsakiau torciuka krutu formos, tai pries valgydamas net nufotkino, nes irgi labai patiko! bigsmile.gif  lotuliukas.gif  paskui "igriuvo" i saldziuosius papukus! lotuliukas.gif

Kur pirkot tuos saldainius? bigsmile.gif Torta gal pavyktu ir taip uzmatyti kokioje "alkavoje" g.gif Nes nieko idomaus nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 02 12, 13:49)
Kur pirkot tuos saldainius? bigsmile.gif  Torta gal pavyktu ir taip uzmatyti kokioje "alkavoje" g.gif  Nes nieko idomaus nesugalvoju doh.gif

pirkau Vilniuj jasinkio gatvej "iki" parduotuvej. ten prie pat iejimo kairej pusej ju filialas isikures. dar lyg traku gatvej jie yra. Gerai nepamenu pavadinimo, nes maisau ar "sokolado namai", ar "sokolado meistrai". tuoj pasitikslinsiu ir parasysiu, jei dar reikes. mirksiukas.gif ok?
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2009 02 12, 11:30)

galite kuba pasidaryti ir pazaisti zaidimuka smile.gif

jau pasidariau biggrin.gif pasleptas spintoj, kad MB anksciau laiko nepamatytu ax.gif
Atsakyti