Papildyta:
Vaikus galima paversti amuriukais
Papildyta:
o mes su svogerka sumaste buvom prie ezeriuko nulekti i vakara sampes isgerti, jau sirdeliu atsispausdinau visokiausiu sakem primetysim, zvakuciu uzdegsim, po to i baseinus varyti pasiplaukioti, bet MB gripas pagavo tai nuplauke.. tai bus tik kalendorius musu ir ant desktopo mano nuotrauka pafotoshopinta
QUOTE(pupute @ 2009 02 12, 09:38)
o mes su svogerka sumaste buvom prie ezeriuko nulekti i vakara sampes isgerti, jau sirdeliu atsispausdinau visokiausiu sakem primetysim, zvakuciu uzdegsim, po to i baseinus varyti pasiplaukioti, bet MB gripas pagavo tai nuplauke.. tai bus tik kalendorius musu ir ant desktopo mano nuotrauka pafotoshopinta
tas pacias sirdeles ir zvakeles galite namuose panaudoti
sveikutes
mes irgi planavom i pajuri lekti, pasivaikscioti prie vandens, viesbuti uzsisakyti, bet abu apsiligojom (jau ir sveikstam po biskiuka ) ir nutarem kad nuleksim i Dubingius, uzsisakem kambari Dubingiu viesbuty, o jau ten sugalvosim ka nuveikt prigaminsiu skaniai valgyt, atsidarysim sampes ir uzsirakinsim kambary vienu du reik tik sugalvot kokiu staigmenu MB
mes irgi planavom i pajuri lekti, pasivaikscioti prie vandens, viesbuti uzsisakyti, bet abu apsiligojom (jau ir sveikstam po biskiuka ) ir nutarem kad nuleksim i Dubingius, uzsisakem kambari Dubingiu viesbuty, o jau ten sugalvosim ka nuveikt prigaminsiu skaniai valgyt, atsidarysim sampes ir uzsirakinsim kambary vienu du reik tik sugalvot kokiu staigmenu MB
QUOTE(pupute @ 2009 02 12, 10:04)
tai taip ir galvojam bet vis tiek ne tas
na vis geriau nei nieko
QUOTE(oike @ 2009 02 12, 11:04)
sveikutes
galite kuba pasidaryti ir pazaisti zaidimuka
Sveikutes, padekit, gelbekit!!! Su brangiuoju pries pat sia svente taip susipykom, kad liepiau mane palikt, todel veliau net negalvojau ka cia dovanot ar ne, nes kaip ir neliko kam.Taciau tasai zaltys....vienu zodziu vel viskas gerai...Taciau dabar turiu beda.Laiko kaip ir nebera, o norisi kaip nors nustebinti.Gal kas pametetumet ideja, kaip greit ir kanors mielo suorganizavus.Prisipazystu iskart, virtuve ne mano arkliukas.....
QUOTE(kentauras @ 2009 02 12, 12:30)
Sveikutes, padekit, gelbekit!!! Su brangiuoju pries pat sia svente taip susipykom, kad liepiau mane palikt, todel veliau net negalvojau ka cia dovanot ar ne, nes kaip ir neliko kam.Taciau tasai zaltys....vienu zodziu vel viskas gerai...Taciau dabar turiu beda.Laiko kaip ir nebera, o norisi kaip nors nustebinti.Gal kas pametetumet ideja, kaip greit ir kanors mielo suorganizavus.Prisipazystu iskart, virtuve ne mano arkliukas.....
nu galima suorganizuoti romantiska vakariene prie zvakiu, o maista uzsisakyti i namus...
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2009 02 11, 23:59)
as savo brangenybei irgi esu dovanojus tuos pacius saldainius, tai taaaip apsidziauge!!!!! paskui net keliem draugam dovanojom, tai be galo patenkinti ir nustebinti buvo! o pernai desertui vakariniam uzsakiau torciuka krutu formos, tai pries valgydamas net nufotkino, nes irgi labai patiko! paskui "igriuvo" i saldziuosius papukus!
Kur pirkot tuos saldainius? Torta gal pavyktu ir taip uzmatyti kokioje "alkavoje" Nes nieko idomaus nesugalvoju
QUOTE(Hottea @ 2009 02 12, 13:49)
Kur pirkot tuos saldainius? Torta gal pavyktu ir taip uzmatyti kokioje "alkavoje" Nes nieko idomaus nesugalvoju
pirkau Vilniuj jasinkio gatvej "iki" parduotuvej. ten prie pat iejimo kairej pusej ju filialas isikures. dar lyg traku gatvej jie yra. Gerai nepamenu pavadinimo, nes maisau ar "sokolado namai", ar "sokolado meistrai". tuoj pasitikslinsiu ir parasysiu, jei dar reikes. ok?
QUOTE(Viltyte @ 2009 02 12, 11:30)
jau pasidariau pasleptas spintoj, kad MB anksciau laiko nepamatytu