Labas vakarėlis Žiauriai norėčiau patarimo dėl artėjančios šventės Idėją lyg ir turiu, tik nežinau kaip pateikti
Va. Mano mylimasai jau seniai nori auskariuko, tai galvojau, kad būtų visai smagu šitai pateikti a la laiškučių-vokelių sistema Maždaug kažkuriame būtų parašyta apsilankyt ten ir ten (susitarta ir apmokėta aišku būtų iš anksto). Bet kaip iki to prieiti ir ką paskiau sugalvot, net neįsivaizduoju
(Būsiems patarimams (jei tokių atsiras) perspėju-mes nevedę ir bendrų namų neturim Tiesiog vaikinas jis mano )
Sendien uzmaciau triusikelius MB su dideliom raidem uzrasu MANO PUPULIUKS man taip juokongai, tai ciupau negalvodama juoksis kai pamatys MB, galvoju ka dar jam nupirkti?
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 02 11, 14:58)
Sendien uzmaciau triusikelius MB su dideliom raidem uzrasu MANO PUPULIUKS man taip juokongai, tai ciupau negalvodama juoksis kai pamatys MB, galvoju ka dar jam nupirkti?
o jei ne paslaptis kur pirkai? as vis dar nuturiu dovanos
as tai sugalvojau dovana ir jau padariau tik reiks iteikti savajam, buvau pas fotografa prisidariau graziu meniniu nuotrauku , ir savajam padovanosiu nuotrauku albuma su mano meninem nuotraukom
QUOTE(schatzi @ 2009 02 10, 17:11)
http://www.smagiosdo....php/preke/1195
Kadangi praeitais metais maniškis man pasipiršo, tai šiemet aš jam ruošiu staigmeną - išnuomavau nuošalų namelį, kur būsime tik dviese.. židinys, pirtis ir visa kita.. Manau, bus puiku
Kadangi praeitais metais maniškis man pasipiršo, tai šiemet aš jam ruošiu staigmeną - išnuomavau nuošalų namelį, kur būsime tik dviese.. židinys, pirtis ir visa kita.. Manau, bus puiku
Kaip nuostabu gal gali pasidalint nuorodomis, kur tokiu nameliu rasti. aciu
pernai dovanojau saldainius kamasutros pozomis apie 25lt kainuoja....Nu liuks tam kas megsta saldumynus
cia aiskutam ,kas nenori daug islaidziaut ir simboline dovanele iteikti
QUOTE(kemppinele @ 2009 02 11, 22:41)
pernai dovanojau saldainius kamasutros pozomis apie 25lt kainuoja....Nu liuks tam kas megsta saldumynus
as savo brangenybei irgi esu dovanojus tuos pacius saldainius, tai taaaip apsidziauge!!!!! paskui net keliem draugam dovanojom, tai be galo patenkinti ir nustebinti buvo! o pernai desertui vakariniam uzsakiau torciuka krutu formos, tai pries valgydamas net nufotkino, nes irgi labai patiko! paskui "igriuvo" i saldziuosius papukus!
Cia galetu buti tarsi mylimajam uzuomina su viduryje paliktu laiskuciu ar kazkas pan...