Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

Labas vakarėlis 4u.gif Žiauriai norėčiau patarimo dėl artėjančios šventės biggrin.gif blush2.gif Idėją lyg ir turiu, tik nežinau kaip pateikti doh.gif
Va. Mano mylimasai jau seniai nori auskariuko, tai galvojau, kad būtų visai smagu šitai pateikti a la laiškučių-vokelių sistema biggrin.gif Maždaug kažkuriame būtų parašyta apsilankyt ten ir ten (susitarta ir apmokėta aišku būtų iš anksto). Bet kaip iki to prieiti ir ką paskiau sugalvot, net neįsivaizduoju blush2.gif
(Būsiems patarimams (jei tokių atsiras) perspėju-mes nevedę ir bendrų namų neturim biggrin.gif Tiesiog vaikinas jis mano smile.gif )
Atsakyti
Sendien uzmaciau triusikelius MB su dideliom raidem uzrasu MANO PUPULIUKS biggrin.gif man taip juokongai, tai ciupau negalvodama lotuliukas.gif juoksis kai pamatys MB, galvoju ka dar jam nupirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 02 11, 14:58)
Sendien uzmaciau triusikelius MB su dideliom raidem uzrasu MANO PUPULIUKS biggrin.gif man taip juokongai, tai ciupau negalvodama lotuliukas.gif  juoksis kai pamatys MB, galvoju ka dar jam nupirkti? ax.gif

o jei ne paslaptis kur pirkai? smile.gif as vis dar nuturiu dovanos verysad.gif
Atsakyti
tikrai gražios dovanų idėjos
štai čia
Atsakyti
As siandien uzsakiau pasiplaukiojima garlaiviu. MAnau, kad turetu patikti, nes man patiko si ideja ax.gif Geriausia, kad net kojos nereikejo kelt is namu ieskant dovanos, nes uzsisakiau internetu! thumbup.gif Paskui vakariene kokiam restoranely, o dar veliau... wub.gif blush2.gif
Atsakyti
as tai sugalvojau dovana ir jau padariau tik reiks iteikti savajam, buvau pas fotografa prisidariau graziu meniniu nuotrauku wub.gif , ir savajam padovanosiu nuotrauku albuma su mano meninem nuotraukom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselisr: 11 vasario 2009 - 17:09
http://www.ve.lt/?da...;rub=1190113119 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(schatzi @ 2009 02 10, 17:11)
http://www.smagiosdo....php/preke/1195  thumbup.gif

Kadangi praeitais metais maniškis man pasipiršo, tai šiemet aš jam ruošiu staigmeną - išnuomavau nuošalų namelį, kur būsime tik dviese.. židinys, pirtis ir visa kita.. Manau, bus puiku  4u.gif  wub.gif

Kaip nuostabu wub.gif gal gali pasidalint nuorodomis, kur tokiu nameliu rasti. aciu
Atsakyti
pernai dovanojau saldainius kamasutros pozomis ax.gif blush2.gif apie 25lt kainuoja....Nu liuks tam kas megsta saldumynus smile.gif thumbup.gif hihihi.gif
cia aiskutam ,kas nenori daug islaidziaut ir simboline dovanele iteikti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 11 vasario 2009 - 20:42
QUOTE(kemppinele @ 2009 02 11, 22:41)
pernai dovanojau  saldainius kamasutros pozomis  ax.gif  blush2.gif  apie 25lt kainuoja....Nu liuks tam kas megsta saldumynus smile.gif thumbup.gif  hihihi.gif
cia aiskutam ,kas nenori daug islaidziaut ir simboline dovanele iteikti ax.gif

as savo brangenybei irgi esu dovanojus tuos pacius saldainius, tai taaaip apsidziauge!!!!! thumbup.gif paskui net keliem draugam dovanojom, tai be galo patenkinti ir nustebinti buvo! bigsmile.gif o pernai desertui vakariniam uzsakiau torciuka krutu formos, tai pries valgydamas net nufotkino, nes irgi labai patiko! bigsmile.gif lotuliukas.gif paskui "igriuvo" i saldziuosius papukus! lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Cia galetu buti tarsi mylimajam uzuomina su viduryje paliktu laiskuciu ar kazkas pan...
user posted image
Atsakyti