Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(saulytia23 @ 2008 02 11, 21:45)
sveikos paneles tongue.gif ,norejau jusu paklausti ka ruosiates dovanoti savo mylimiesiams? 4u.gif  4u.gif kokiu ideju turite? ax.gif  mirksiukas.gif pasidalinkime galbut pravers.nes as nzn kokia dovana butu geriausia ka tik susitaikius po skaudaus issiskyrimo rolleyes.gif

vienas kito gėbys. thumbup.gif

Atsakyti
as dar irgi nlb sugalvojau, bet mastau apie romantiska vakariene tongue.gif su megstamiausiu jo patiekalu... Manau, dar galima pripirk visokiu kvepiaciu niekuciu i vonia ir pasiulyt kartu pagulet.. g.gif
Atsakyti
Manau nera svarbiausia dovana, svarbu nuotaika, meiles parodymas ax.gif
Man labai graziai skamba vakariene zvakiu sviesoje, sirdeles, grazi patalyne, pribarstyta roziu ziedlapiu, romantiska muzika... manau butu fainai nusipirkti sau grazius apatinius, kuriais pradziuginsit savo vyriski (tures i ka paziuret rolleyes.gif )

Pas mane situacija tokia, kad nera kur vakarienes paruost, na mes atskirai dar gyvenam ax.gif
As siemet nupirkau visokiu niekuciu: masazo alieju, duzo zele raudona sirdutes formos, maza knygute apie meile, irasiau cd su romantiskom dainom ir isbraiziau jo virseli, rafaelo saldainiu dar nupirkau... Ryte uz masinos valytuvo uzkisiu atvirute, kur parasyta kiek daug jis man reiskia... 4u.gif
Tai tik smulkmenos, bet visos jos dziugina wub.gif
Atsakyti
Man maniskis sake kad as jam pait geriausia dovana valentino dienai....o siaip mes abu zadam nuvaziuot kazkur pabut kartu dviese.... smile.gif
Atsakyti
as nieko nedovanosiu. pries kelias savaites jis man padovanojo paveiksla, o as jam knyga-albuma biggrin.gif tai cia galima uzskaityti kaip valentino dienos dovanas avansu smile.gif
Atsakyti
o as savo vyrui nupirkau medaly,kaip geriausiam vyrui pasaulyje,dar knyga kurios jis labai norejo ir atvirute su jam labai tinkanceis zodzeis... smile.gif tad svesti pradesiu jau nuo sestos valandos ryto-planas jau sukurtas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Valentino diena jau ant nosies,o aš nieko neturiu doh.gif Nelabai ir turiu galimybę nupirkti,nes esu su mažu vaiku,o prekybos centruose pirkt nesinori,nes visi tą patį mato.Ir kvepalus nusibodo dovanoti.Žodžiu šakės,teks rytoi ryte lėkt į pardę ir sukt galvą.
Atsakyti
Tai galėtų būti:
parduotuvės, knygyno dovanų kuponas,
dovanų kuponas masažui,
dovanų kuponas, lankytis sporto klube, baseine.
bilietai į kokį nors kultūrinį ar sportinį renginį,
stebėjimas varžybų kavinėje,
mėgstamo žurnalo prenumerata,
kokia nors išvyka, kelionė.
romantiškas savaitgalis,
šventiniai pietūs arba vakarienė restorane,
medalis ar koks nors teminis suvenyras, marškinėliai su zodiako ženklu
ir gausybė kitų dalykų, priklausančių nuo fantazijos, pomėgių ir galimybių.

Atsakyti
Geriausia dovana, pabusti salia mylimo zmogaus, pazadint buciniu ir pasidziaugti, kad tokiam dideliam pasaulyje, radote vienas kita ... Saugokite tas sekundes, dovanu neprisiminsite, o to jausmo nepamirsite nekada ...
Atsakyti
Nupirkau dideli ranksluosti su kamasutros pozomis... tongue.gif
Atsakyti
as jau senokai mastau, bet ne apie dovana, o apie vakara ka butu galima padaryt nuostabaus, kad jis prisimintu ilgam, tik kad nieko nesugalvoju... Galvoju gal kokiu uzkandziu reikia, bet kad nemanau, kad vyram tai patinka kiekkartu dariau kokiu vaisiu su gritinele tai nevalge net, tai jau nebezinau...
Atsakyti
Na, mano dovana gal nelabai derinasi su jau minėtomis, bet aš nupirkau durex žiedą biggrin.gif blush2.gif
Sakiau pasakysiu, kad jis man auksinį žedą dovanojo(neseniai apsivedėme), o aš jam vibruokantį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti