Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

Sveikutes, mes tai ir susitarem sikart dovanu vienas kitam nepirkti smile.gif Isinuomavom dviem parom viesbuti Palangoje, labai daug dabar specialiu pasiulymu, su pirtim nemokamom, baseinais, tai taip pasilepinsim, papietaut vis kur nueisim biggrin.gif Vakarais dar laukia trys nauji komplektai apatiniu tai liudna nebus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
niu jei kam negaila pinigeliu tai turiu viena gera dovanele vyriskiui smile.gif pirkciau pati bet biski brangoka ax.gif cia nuorodelej blush2.gif
http://www.smagiosdo....php/preke/1195
Atsakyti
kaip jum gerai... o pas mus pinigėlių dabar visai nėra... schmoll.gif net neįsivaizduoju, ką tokią gražią dieną mylimajam įteikt... nes jau ir vakarienių romantiškų milijonai daryta, ir visokių atvirukų pripiešta prirašyta... o taip noriu nustebint... net nebežinau, ką dar sumąstyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 02 10, 15:41)
kaip jum gerai... o pas mus pinigėlių dabar visai nėra...  schmoll.gif  net neįsivaizduoju, ką tokią gražią dieną mylimajam įteikt... nes jau ir vakarienių romantiškų milijonai daryta, ir visokių atvirukų pripiešta prirašyta... o taip noriu nustebint... net nebežinau, ką dar sumąstyt  g.gif

apsirengus kaip nors neiprastai vyra sutik ar pazadink ryte bigsmile.gif
pvz antesk jam kavos apsirengus valentinu su raudonom sirdelem.
gali buti nupiestos ar dar kaip nors...
iskepk cirviniu blynu -sirdeliu prie kavos su uogiene.
jis zino juk padeti, tai manau apsidziaugs.

Man sudetingiau, nes pinigeliu kaip ir yra, bet busim pas mano sese, o jos vyras uzsieny dirba, tai kazkaip nesmagu butu svest, sveikint, kai ji viena g.gif
Atsakyti
O gal imanoma paciam pasidaryti? blush2.gif Butu pigiau, o ir neiseitu prasciau smile.gif

QUOTE(iloniki @ 2009 02 10, 12:43)
niu jei kam negaila pinigeliu tai turiu viena gera dovanele vyriskiui smile.gif pirkciau pati bet biski brangoka ax.gif  cia nuorodelej blush2.gif
http://www.smagiosdo....php/preke/1195

Atsakyti
http://www.smagiosdo....php/preke/1195 thumbup.gif

Kadangi praeitais metais maniškis man pasipiršo, tai šiemet aš jam ruošiu staigmeną - išnuomavau nuošalų namelį, kur būsime tik dviese.. židinys, pirtis ir visa kita.. Manau, bus puiku 4u.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif)) NA JEI KAM DAR REIKIA, tai saldainiu kamasutra (sokoladines kamasutra figureles) yra pirkti sokolado namuose, as pirkau panoramoj, mokejau 25Lt..smile.gif))
Atsakyti
Sveikos, na jau turbut sia tema daug kartu kalbeta smile.gif taciau as vel susiduriau su sia problemele ax.gif as su dabartiniu suzadetiniu jau 5 metai, santykiai siek atvese, noreciau juos atgaivinti, sugalvojau nustebinti mylimaji erotiniu masazu, taciau noriu iteikti kokia dovanele, kad ji paliktu jam dideli ispudi bei butu maloni. jau per tiek metu pridovanojau ir kojiniu ir saliku ir kitokiu dalykeliu, tad norisi tikrai nustebinti, taciau nebesugalvoju kaip. Labai prasau pasidalinkite mintimis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes jau 5 metai kartu, susizadejom smile.gif na ta proga kad pirma valentino diena kai mes suzadetiniai nureciau ko nors ypatingo, na sugalvojau, kad nustebinsiu mylimaji erotiniu masazu, taciau noreciau dar kokia dovanele padovanoti, bet net neisivaizduoju ka, nes per 5 metus jau atrodo visko pridovanota, bet noriu kad ta dovana ji nustebintu, gal galetumet pasidalinti mintimis? ax.gif biggrin.gif nes galva tokia tuscia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2009 02 10, 14:58)
Man sudetingiau, nes pinigeliu kaip ir yra, bet busim pas mano sese, o jos vyras uzsieny dirba, tai kazkaip nesmagu butu svest, sveikint, kai ji viena g.gif

tai kartu kokia pramoga susimastykit koki pasisedejima, kad ir namuciuose su vynu ir torteliu ar pirageliu, kaip tik jums tai nieko, o jei nesmagiau, nes ji viena rolleyes.gif o paskui ir 2 galit pasilinksmint sutemus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auguste88 @ 2009 02 10, 18:52)
mes jau 5 metai kartu, susizadejom  smile.gif  na ta proga kad pirma valentino diena kai mes suzadetiniai nureciau ko nors ypatingo, na sugalvojau, kad nustebinsiu mylimaji erotiniu masazu, taciau noreciau dar kokia dovanele padovanoti, bet net neisivaizduoju ka, nes per 5 metus jau atrodo visko pridovanota, bet noriu kad ta dovana ji nustebintu, gal galetumet pasidalinti mintimis?  ax.gif  biggrin.gif nes galva tokia tuscia  blush2.gif

Padaryk savo fotosesijos albuma. As pernai padariau tai apstulbo sake pati geriausia dovana kokia kada nors tik buvo. Jeigu reikes galiu duoti zmogaus profesionalo tel.
Atsakyti
http://www.smagiosdo....php/preke/1059

gal kam patiks, nes manau galima butu ir paciom pasidaryti ax.gif
Atsakyti