Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

Paprastai smile.gif nupirkau baltus triusikelius, na tokius kaip ten jie vadinasi mmm doh.gif na tokius kaip sortukai tik priglude, nunesiau juos akropoli i "T idejos" isdesciau vska kaip kas noriu, kad butu padaryta ir viskas, padare per valanda kazkur ir kokybiskai, nes jau metai laiko, o tik db truputi tenusiskalbe raides, nors sklabia masina ax.gif
Papildyta:
tiesa, truput sumaisiua, ant priekio parasiau ne " cia mano", o : cia (varda savo) ir rodylyte per vidury i apacia nukreipta tarp tu zodziu, atrode tikrai graziai thumbup.gif
Atsakyti
As turiu viena intymia dovanele wub.gif o siaip tai nupirksiu koki torta, sampano, kartu paruosim vakarienei ka nors saldaus, skanaus wub.gif pabusim dviese, taip ir atsvesim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 02 09, 19:05)

tiesa, truput sumaisiua, ant priekio parasiau ne " cia mano", o : cia (varda savo) ir rodylyte per vidury i apacia nukreipta tarp tu zodziu, atrode tikrai graziai thumbup.gif

Čia tas pat kas vyras man padovanotų maikoną su užrašu - "Viliaus papai" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2009 01 23, 19:31)
Beja, kas ieškot nebrangios ir linksmos dovanos, mačiau pirkti Akropoly parduotuvėj Saldūs Majai valgomus vyriškus apatinius biggrin.gif Kaina apie 20lt.
[/oquote              o kokiame akropoly ?man tai kauno reikia,ir dar apatiniu moterisku,tai super butu biggrin.gif

Kaune yra, ir vyrisku ir moterisku, toje parduotuveje "saldus majai". bet.... galiu pasakyti is savo patirties, buvau jau pirkus. tie kur is karoliuku suverti liemenele, vyriski bei moteriski stringai - nieko gero. visu pirma - neskanu, o ziauriausia, kad isdaze oda skirtingomis spalvomis, be muilo nenusiplove sad.gif galvojau mintis puiki - taciau tikrai nusivyliau.......
Atsakyti
galva tuscia, kaip puodyne doh.gif

nieko neradau ir cia perskaicius visa tema, nu sakes verysad.gif

Gal tikrai jau issisemiau per 15 metu? g.gif

jau gal velu, bet manau butu visai miela, jei butu torciukas su uzrasu myliu

ar gal ...

Na mergaites kurgi pasiulymai unsure.gif
Atsakyti
aas kolkas kukliai pasiruosus rolleyes.gif masazuokli nupirkau sirdutes formos, kad butu su kuo nugara kasyt jam, nes jam labai patinka, o ir manes nevargins nes prisimontuoja prie rankos, tada jau ant bajerio sirdutes formos sildytuva nu ta tokia gumine pusle, apmegzta raudonai, nes as pastoviai saltom kojom ir rankom tai nors karsta sirdi padovanosiu, tada paskui pusryciams planas daryt is sm sirdutes is desreliu su kiausais ax.gif jei atsikelsiu pirmesne...o as noreciau kolkas gaut is lasenzos roze kur triusikeliai issivinioja, nes esam ne Lietuvoj ir kainos geliu kosmines, nes jau pernai uz 5 nusususias rozes 40 e paklojo tai man gali ir nebutinai atnest ta diena ax.gif bet gelytes megstu...
as anais metais nupirkau gal koki 20 balionu su sirdelem ir visokiais zodziais ir piesinukais sirduciu rastais ir neturejau masinos. turejau grist is centro su tais heliniais balionukais per visa miesta tai visa kelia kas nors pypsino nes nebloga puokste ju buvo bigsmile.gif labai buvo nustebes kai iejo i kambari blink.gif
Papildyta:
ir dar turiu nupirkus jau maisiuka organzini ranku darbo sokolediniu smaliziui saldainiu sirduciu formos smile.gif dar reiks ka nors sumastyt...
Atsakyti
o mes ir svenciam Valentina ir sureiksminam biggrin.gif pasirodo.pries 17 m padavem pareiskimus tuoktis butent Valentino dienoj bigsmile.gif grizdami taksu namo per radija isgirdom,kad yra tokia diena,kad kitose salyse ja svencia,kad reikia sveikinti savo mylimuosius,galbut ta svente prigys ir pas mus...
na o dovaneliu per tiek metu irgi buta visokiu.svarbiausia,kad tai butu is sirdies ir su meile wub.gif per si valentina vyra pakviesiu i italu kavos namus gerti karsto sokolado.aplamai vertiname tas akimirkas,kai galim pabuti tik dviese smile.gif nemanau,kad reikia pirkti kazka labai brangaus,tam yra kitos progos,o sia diena reikia daugiau demesio skirt jausmams ir savo mylimajam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaly @ 2009 02 10, 09:06)
o mes ir svenciam Valentina ir sureiksminam biggrin.gif pasirodo.pries 17 m padavem pareiskimus tuoktis butent Valentino dienoj bigsmile.gif grizdami taksu namo per radija isgirdom,kad yra tokia diena,kad kitose salyse ja svencia,kad reikia sveikinti savo mylimuosius,galbut ta svente prigys ir pas mus...
  na o dovaneliu per tiek metu irgi buta visokiu.svarbiausia,kad tai butu is sirdies ir su meile wub.gif per si valentina vyra pakviesiu i italu kavos namus gerti karsto sokolado.aplamai vertiname tas akimirkas,kai galim pabuti tik dviese  smile.gif nemanau,kad reikia pirkti kazka labai brangaus,tam yra kitos progos,o sia diena reikia daugiau demesio skirt jausmams ir savo mylimajam smile.gif

koks grazus sutapimas wub.gif sveikinu 4u.gif
pritariu, kad ir menkiausia smulkmena, bet iteikta ar paruosta su meile yra geriausia dovana 4u.gif mes irgi taip retai pabunam dviese, o kaip tik si savaitgali ispuola kad busim vieni, tai tiesiog pasinaudosim ta proga ir pabusim tik dviese wub.gif
Atsakyti
O mes namukuose dviese pabusim.Nes turim maza vaikiuka tai kazkaip ir salygu ner blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as tikriausiai dovanosiu, masazo alieju, masazo knyga ir masazuokli. Sv. Valentino diena padarysiu skania vakariene, o kai busim lovoj dar padovanosiu ir masaza... maniskis dirba sedima darba tai pradeda skustis nugaros skausmais, o jei as ji pamasazuosiu tai tikriausiai visi skausmai dings tongue.gif

Na ir siaip cia dovanele jam, bet kartu ir mums, nes tikiuosi, kokia paprasta dienele ir jis mane pamasazuos blush2.gif
Atsakyti
kaip kam kas atrodo.... ax.gif Jei, parasytu Vilaius papai, gal ir ne kaip butu, bet jei parasytu " Cia Viliaus" manau butu ir grazu ir smagu ir t.t.,
Atsakyti
O as savo MB pasiuliau nieko vienas kitam nepirkti, o geriau kokia savaitgaline kelione pasidaryti smile.gif taigi vasario 14 d leksim i mini kruiza Riga - Stokholmas - Riga mirksiukas.gif Kadangi man labai patinka Stokholmas tai bus super Valentino savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti