Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

...na as simboliskai pasveikint nupirkau saldzia dovanele kamasutra saldainiu dezute, kurioje islietos is juodo sokolado kamasutra pozos....pati ilga laika nuziurinejau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rehe @ 2009 02 08, 22:06)
...na as simboliskai pasveikint nupirkau saldzia dovanele kamasutra saldainiu dezute, kurioje islietos is juodo sokolado kamasutra pozos....pati ilga laika nuziurinejau tongue.gif

oho, kur toki faina dalyka radai? smile.gif ir kaina gal gali apytikslia pasakyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 02 04, 18:50)
Prašom prašom smile.gif

Bittersweet, užsakei jau diplomą su foto savo? Aš galvoju gal visgi reiktų, liktų atsiminimas toks materialus apie šventę  wub.gif O va dabar dar apie tuos kūbikus paskaičiau, galvoju gal irgi tokius pasidaryt tada pačiai, jei pirkti nwerandu. gal iš interneto paveiksliukų atsisiųsti galima su pozom įdomiom ir apklijuoti  g.gif

yra tokiu kauliuku pirkti aistros parduotuveje, tik ten parasyta angliskai, taciau patys kauliukai labai faini, fosforiniai, tai ir tamsoje sviecia smile.gif pati pirkau, nesigailiu smile.gif
Atsakyti
O man vyras kas met dovanoja puokste geliu. Sv. Valentino dienos romantiskai, dviese svesti negalime...nes butent sia diena musu meiles vaisiaus gimimo diena... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rehe @ 2009 02 08, 22:06)

as praeitais metais irgi ta pati dovanojau, buvo patenkintas ir nustebin tas... thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes ax.gif reikia patarimo, nes virtuveje ir aplamai seimyniniame gyvenime as zalia blush2.gif tai va, esme tame, kad valentino diena svesiu pas drauga namie, jo mamos nebus, tai reikjia kokia vakariene padaryt romantiska, bet kadangi niekoad neteko to daryi tai..... na koki desetruka, prie vyno uzkandele ir papuosti sala kazkaip reiketu.... ir siaip kazka grazaus sugalvoti, gaslvoju galvoju viska, bet dar noreciau kokiu minciu ir is jusu pasigauti 4u.gif
Atsakyti
prie sampes ar vyno tiktu man atrodo ant smeigtuku tu spalvotu kai buna ant galiuko sirdele susmaigstyti: man bent labai skanu - zelinis saldainis, suris ir citrinos mazutis gabalelis. ir vis sita y meliona perpjauta smaigstyti thumbup.gif toks uzkandelis man atrodo pats tas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
idomus variantas thumbup.gif

tiesa mergaites, gal kam pravers, pernai per valentina brangiausiajam padovanojau triusikelius su uzrasasi : priekyje " cia mano" ir rodsykle per viduriuka i apacia, uzpakalyje taip pat uzrasas "ir cia" triusikeliai balti o uzrasa uzdejau idejose raudona spalva. labai patiko jam, net nesitikejau kad taip patiks 4u.gif uzsideda juos visad, kai eina kur su drauigasis, nes dobvvbanodama taip jam pasakiau, jog nekiltu pagundu kokiu kai be manes bus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
na man pakabukai patiko tikrai,bt as jau buvau dovanojusi jam pilnavidure sidabrien didele sirdi ir isgraviravus, o viduj papurcius ja ji skamba, patiko, bet nebuvo labai jaunustebes smile.gif
Atsakyti
Vakariene + mylimiausias obuoliu pyragas. smile.gif
Atsakyti
merginos, gal zinot kur kaune yra tu kamasturos saldziu pozu is sokolado..nes viskas kas gero, tai tik vilniuj... smile.gif
Atsakyti
tikrai ne, bet sexshop'p pardese turetu buti, pabandyk g.gif
arba online google tikrai info rasi mirksiukas.gif
Atsakyti