QUOTE(rehe @ 2009 02 08, 22:06)
...na as simboliskai pasveikint nupirkau saldzia dovanele kamasutra saldainiu dezute, kurioje islietos is juodo sokolado kamasutra pozos....pati ilga laika nuziurinejau
oho, kur toki faina dalyka radai? ir kaina gal gali apytikslia pasakyt?
QUOTE(Marla @ 2009 02 04, 18:50)
Prašom prašom
Bittersweet, užsakei jau diplomą su foto savo? Aš galvoju gal visgi reiktų, liktų atsiminimas toks materialus apie šventę O va dabar dar apie tuos kūbikus paskaičiau, galvoju gal irgi tokius pasidaryt tada pačiai, jei pirkti nwerandu. gal iš interneto paveiksliukų atsisiųsti galima su pozom įdomiom ir apklijuoti
Bittersweet, užsakei jau diplomą su foto savo? Aš galvoju gal visgi reiktų, liktų atsiminimas toks materialus apie šventę O va dabar dar apie tuos kūbikus paskaičiau, galvoju gal irgi tokius pasidaryt tada pačiai, jei pirkti nwerandu. gal iš interneto paveiksliukų atsisiųsti galima su pozom įdomiom ir apklijuoti
yra tokiu kauliuku pirkti aistros parduotuveje, tik ten parasyta angliskai, taciau patys kauliukai labai faini, fosforiniai, tai ir tamsoje sviecia pati pirkau, nesigailiu
O man vyras kas met dovanoja puokste geliu. Sv. Valentino dienos romantiskai, dviese svesti negalime...nes butent sia diena musu meiles vaisiaus gimimo diena...
QUOTE(rehe @ 2009 02 08, 22:06)
...na as simboliskai pasveikint nupirkau saldzia dovanele kamasutra saldainiu dezute, kurioje islietos is juodo sokolado kamasutra pozos....pati ilga laika nuziurinejau
as praeitais metais irgi ta pati dovanojau, buvo patenkintas ir nustebin tas...
sveikutes reikia patarimo, nes virtuveje ir aplamai seimyniniame gyvenime as zalia tai va, esme tame, kad valentino diena svesiu pas drauga namie, jo mamos nebus, tai reikjia kokia vakariene padaryt romantiska, bet kadangi niekoad neteko to daryi tai..... na koki desetruka, prie vyno uzkandele ir papuosti sala kazkaip reiketu.... ir siaip kazka grazaus sugalvoti, gaslvoju galvoju viska, bet dar noreciau kokiu minciu ir is jusu pasigauti
idomus variantas
tiesa mergaites, gal kam pravers, pernai per valentina brangiausiajam padovanojau triusikelius su uzrasasi : priekyje " cia mano" ir rodsykle per viduriuka i apacia, uzpakalyje taip pat uzrasas "ir cia" triusikeliai balti o uzrasa uzdejau idejose raudona spalva. labai patiko jam, net nesitikejau kad taip patiks uzsideda juos visad, kai eina kur su drauigasis, nes dobvvbanodama taip jam pasakiau, jog nekiltu pagundu kokiu kai be manes bus
tiesa mergaites, gal kam pravers, pernai per valentina brangiausiajam padovanojau triusikelius su uzrasasi : priekyje " cia mano" ir rodsykle per viduriuka i apacia, uzpakalyje taip pat uzrasas "ir cia" triusikeliai balti o uzrasa uzdejau idejose raudona spalva. labai patiko jam, net nesitikejau kad taip patiks uzsideda juos visad, kai eina kur su drauigasis, nes dobvvbanodama taip jam pasakiau, jog nekiltu pagundu kokiu kai be manes bus
na man pakabukai patiko tikrai,bt as jau buvau dovanojusi jam pilnavidure sidabrien didele sirdi ir isgraviravus, o viduj papurcius ja ji skamba, patiko, bet nebuvo labai jaunustebes
Vakariene + mylimiausias obuoliu pyragas.
merginos, gal zinot kur kaune yra tu kamasturos saldziu pozu is sokolado..nes viskas kas gero, tai tik vilniuj...
tikrai ne, bet sexshop'p pardese turetu buti, pabandyk
arba online google tikrai info rasi
arba online google tikrai info rasi