Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

dainora222 thumbup.gif manpatinka tavo ideja wink.gif
jatus kaip miela,istvere nevalges ir neparagaves wub.gif
na o as manau padarysiu zelini tortuka viduj su braskem ir pripurksiu giretineles, ispjausiu aisku sirdeles forma, ir nedarysiu didelio, dar labainoreciau pazadinti ji su gelyte kokia, arba isdelioti saldainiukus iki kitokambariokuris vedalink tortuko, tiknznz ar deti zvakute tokia kur uzdegi kaip fejervekas ?? neistirps man ? ir gal durnai,jukne gimtadienis g.gif patarimu prasome! biggrin.gif
Atsakyti
Na, as torta visada perku, sirdeles formos, su zele ir vaisiais (mm) Skanumas neispasakytas ir nebrangus. Arba is "Iki" imdavau mazus pyragelius sirdeles formos. O jei paciai keptis, tai galima maximoje nusipirkti forma, bus paprasciau smile.gif
Su zvakutem kelio nedariau, bet vienakart prideliojau visam kambari zvakuciu-tableciu ir vienoj vietoj is ju sirdele suformavau smile.gif Patiko jam wub.gif

O jei kas galvoja koki suvernyriuka atminimui pasidaryti, radau kelias naudingas nuorodas:
1) http://www.tuka.lt/ -gamina unikalius kalendorius, unikalia knyga ar albuma bigsmile.gif Kadangi as su savuoju jau 5 metus kartu, butu grazi dovana, bet vis dar mastau smile.gif
2) http://www.iki.lt/lt...uotrauku_gamyba - gan pigiai gamina suvenyrus, kalendorius. Ten ir gaminausi savo kalendoriu smile.gif
3) http://www.alicante.lt/ - masaza cia dovanu nupirkau smile.gif

QUOTE(Muskatine69 @ 2009 02 06, 19:23)
dainora222 thumbup.gif manpatinka tavo ideja wink.gif
jatus kaip miela,istvere nevalges ir neparagaves wub.gif
na o as manau padarysiu zelini tortuka viduj su braskem ir pripurksiu giretineles, ispjausiu aisku sirdeles forma, ir nedarysiu didelio, dar labainoreciau pazadinti ji su gelyte kokia, arba isdelioti saldainiukus iki kitokambariokuris vedalink tortuko, tiknznz ar deti zvakute tokia kur uzdegi kaip fejervekas ?? neistirps man ? ir gal durnai,jukne gimtadienis g.gif patarimu prasome! biggrin.gif

Atsakyti
dainora2222 thumbup.gif drinks_cheers.gif
masaza g.gif jauciu pati padaryciau liezuvis.gif nes esu per daug pavydi, ir nenoreciau kad kokia grazuole kita glamonetu mano vyra biggrin.gif na vaikiskai galskamba ir nesveikai, bet as jau tokia blush-anim-cl.gif
bittersweet na tu manes nesupranti ziuriu, as del pykimosi su missed smile.gif
ai bala nemate, nesikisu, nes paskui liksiu kalciausia :unsure
Atsakyti
Masaza dovanojom draugo tevams, bet galima ir patiems, nes iejo ne tik masazas, bet ir baseinas. Po to jaukiai pasisedejo restorane, manau, verta dovana, jei nesugalvoji nieko originalesnio smile.gif O jei dar pinigu yra, galima ir apartamentus pasiimti, bet mums tai ne pagal kisene smile.gif
Uztat ir mastom, kur butu imanoma pigiai is namu islekti ir jaukiai praleisti visa diena wub.gif

QUOTE(Muskatine69 @ 2009 02 06, 19:42)
dainora2222 thumbup.gif drinks_cheers.gif
masaza m jauciu pati padaryciau liezuvis.gif nes esu per daug pavydi, ir nenoreciau kad kokia grazuole kita glamonetu mano vyra biggrin.gif na vaikiskai galskamba ir nesveikai, bet as jau tokia blush-anim-cl.gif
bittersweet na tu manes nesupranti ziuriu, as del pykimosi su missed smile.gif
ai bala nemate, nesikisu, nes paskui liksiu kalciausia :unsure

Atsakyti
na jeikartu tada taip, bet ne vienas mirksiukas.gif
o siaip ir i latvija noreciau jurmala, galkas buvo? panasiai kaip druskininkuose, tik sustriau smile.gif
Atsakyti
O tai kas ten per nurašinėti saldainiai? Gal neskanūs, kad nevalgo? Mano mažiukas tai nemėgsta saldžiai verysad.gif Net vyno nemėgsta tik baltą ir alų verysad.gif O man taip neromatiška šitaip alkaguolį naudot tokią dieną verysad.gif Pas mane čiuju tai viskas paprasta bus su maistu. Silkutės padarysiu, mišrainės baltos. Nu nors pavalgysim verysad.gif
Atsakyti
Na, nebent gamykloje kazkas nuodu pridejo tongue.gif
Nupirkau paprastu "Rutos" (man rodos) sirdeles formos saldainiu, atspausdinau daug lapeliu "Myliu tave del..." ir ant kiekvieno saldainio sulanksciusi priklijavau. Visus saldainius sudejau i sirdeles formos dezute.
Tai va, turejo darbelio, kol kiekviena ispakavo ir perskaite. Ka tik patikrinau, dezuteje tik vienas saldainis likes, o visi lapeliai sonuose priklijuoti biggrin.gif biggrin.gif Reiskias, neuznuodyti buvo biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Agotukas @ 2009 02 06, 20:13)
O tai kas ten per nurašinėti saldainiai? Gal neskanūs, kad nevalgo? Mano mažiukas tai nemėgsta saldžiai  verysad.gif Net vyno nemėgsta tik baltą ir alų  verysad.gif O man taip neromatiška šitaip alkaguolį naudot tokią dieną  verysad.gif Pas mane čiuju tai viskas paprasta bus su maistu. Silkutės padarysiu, mišrainės baltos. Nu nors pavalgysim  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(dainora2222 @ 2009 02 06, 19:49)
Na, nebent gamykloje kazkas nuodu pridejo tongue.gif
Nupirkau paprastu "Rutos" (man rodos) sirdeles formos saldainiu, atspausdinau daug lapeliu "Myliu tave del..." ir ant kiekvieno saldainio sulanksciusi priklijavau. Visus saldainius sudejau i sirdeles formos dezute.
Tai va, turejo darbelio, kol kiekviena ispakavo ir perskaite. Ka tik patikrinau, dezuteje tik vienas saldainis likes, o visi lapeliai sonuose priklijuoti biggrin.gif biggrin.gif Reiskias, neuznuodyti buvo biggrin.gif biggrin.gif

Wow wub.gif va čia tai tikra meilė wub.gif Nu fainaij tau. Aš nebežinau ką daryt verysad.gif Jis saldumynų nemėgsta. Šaltieną širdelės formos padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2009 02 06, 17:25)
o dar matau atsiranda lupikautoju, norinciu pasipelnyti ne visai protingu zmoniu saskaita,

o kiek piktų mamyčių vai vai. būkim draugiškos, mamytės. juk čia mamyčių forumas, ania? thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Agotukas @ 2009 02 06, 19:13)
Mano mažiukas tai nemėgsta saldžiai  verysad.gif Net vyno nemėgsta tik baltą ir alų  verysad.gif O man taip neromatiška šitaip alkaguolį naudot tokią dieną  verysad.gif Pas mane čiuju tai viskas paprasta bus su maistu. Silkutės padarysiu, mišrainės baltos. Nu nors pavalgysim  verysad.gif

niu taj tu kokios degtinytesz booteliooka sawo mazhiookuj padovanok. bet tai kajp nors subtiliaj supakuotą. į popieriuką įvyniok su shirdutem, blizguciajs aprishk kokiajs. bus grazhu wub.gif wub.gif niu ne wisi mazhiukaj yra ramantishki. ka padarysi gi verysad.gif
nors gaila man tawes bishkuty. tik nepyk, geraj? console.gif
o su ta shaltiena taj geraj pawarei thumbup.gif thumbup.gif idėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ash taj dar prie wisko jawčiu ishkepsiu vishta ir prismaigstysiu shirduciu į ją. niu su tajs smeigtookajs sumushtiniams kur būna wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 vasario 2009 - 20:50
Oi, Irėja, dėkutis už idėją thumbup.gif Tikrai degtinytės bandysiu buteliuką nediduką papuošt. Nes jei bus buteliukas dideliukas ( nu kaip susirimavo gražiaj net), tai paskui gali būti mano mažiukui nebeįdomu su kauliukas žaisti blush2.gif Tai vat dabar aš galvoju kokią ant jo etiketę gražesnę padaryt. kažin kiek kainuotų ir ar spėčiau? Nu prieky ten galima užvardint - auksinio lietučio lašiukai wub.gif Nes nupirksiu tos lituaniko auksinės, jis ją mėgsta, tik per šventes geria. O ant kitos pusės sudėtį parašyt ar kaip ten? Duokit, mamytės, patarimų, negailėkit gathering.gif
Atsakyti
Nieko sau panos blink.gif Striptizas kasdienybe??? doh.gif oj lepinat savus diedus, oj lepinat schmoll.gif ...tai ir tenka per Valentino mirties dieną ant blakstienų statytis, galvas sukti..
o šitą, o įsinert į sexy rūbėlius, užsimest kailinukus ir pavogus brangiausiąjį nusivežti į mišką neteko??
o leisti jiems nustebinti jus, neteko?

striptizas kasdienybe...atleiskite, atsigauti negaliu...su žvakėm, su rūbais, su aplinka ir atitinkama pabaiga, kasdienybe...
jei taip, tai jūs auksas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 06 vasario 2009 - 21:24
QUOTE(Daile @ 2009 02 06, 23:20)
Nieko sau panos blink.gif  Striptizas kasdienybe??? doh.gif  oj lepinat savus diedus, oj lepinat...tai ir tenka per Valentino mirties dien

niuz ne kasdienybe bent man 4u.gif bet savaitgaliais tai jau stengiuos pasokt mirksiukas.gif
Atsakyti