QUOTE(panienka @ 2009 02 05, 21:50)
nu gedinga yra iteikti kazkieno kuna su priklijuota galva, kai veliau po diplomo iteikimo pamatys kad deja deja nei silikoniniu bumbulu nei triusio uodegu pas jus ner.
Šiaip Jūs esate labai neteisi Juk mes gi ne vienos nakties nuotykiui ruošiamės, o su savo mažučiais tradiciškai paminėti gražią meilės šventę Jie gi ir taip žino mūsų kūnus su visais jų privalumais ir trūkumais, o manau jiems smagu būtų pamatyti mus kiek kitokias Man tai labai įdomi ir graži idėja
QUOTE(Daile @ 2009 02 05, 22:42)
Manau mylimosios striptizas, žvakių šviesoje, daugumą vyrų sužavėtų labiau nei diplomai su svetimais kūnais uz 50Lt, kurių nei ant sienos pasikabinsi, nei ant darbo stalo pastatysi, nei po savaitės prisiminsi...
Striptizas tai smagus, bet gan kasdieniška, o dėl diplomiuko pamiršimo tai kaip tik įspūdis yra viena, o diplomiukas kas kita, visada galima laikyti stalčiuj, grožėtis juo ir kaskart pažvelgus į jį prisiminti nuostabią Valentino naktį Manau ir senatvėje bus smagu prisiminti.....
QUOTE(panienka @ 2009 02 05, 23:32)
o ta panele kur idejo vyro galva diploma, tai turetu perdaryt, nes vyro galva per didele tam kunui. nepykit, as kaip architekte sakau, be sirdies ir jausmu, tiesiog kritiskai pazvelgus, kad butu kiek geriau
O man labai gražus diplomiukas toks šviesus , dvelkiantis švelnumu, ramybe ir gėriu ir niekas man ten ne per didelė galva
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 06, 11:28)
fainiai
As dar pagalvojau, kaip butu faina padovanoti jo portreta is gintaro gabaliuku sudeliota: Gaila, kad laiko nebera.... arba va dar geriau - idejai nuotrauka, o aplink papuosi gintariukais (vietoj arklio, zinoma MB)...[
As dar pagalvojau, kaip butu faina padovanoti jo portreta is gintaro gabaliuku sudeliota: Gaila, kad laiko nebera.... arba va dar geriau - idejai nuotrauka, o aplink papuosi gintariukais (vietoj arklio, zinoma MB)...[
Ne, geriau jau užsakyt portretą ir apklijuot gabaliukais gintaro ir svarovskio Dabar tai, aišku, per vėlu jau imtis, bet gali pradėt ruoštis kitiems metams
Aš dabar suku galvą ką dar tokio mažuliui savo sugalvoti , vakar paskambino, nes į komandiruotę išvažiavęs, tai taip pašnekėjom dailiai , pajutau, kad jo baisiai pasiilgau . Laukiu nesulaukiu pirmadienio, kai galėsiu jam fotkytes pradėti siuntinėti su užrašais Noriu parodyt kaip aš jį myliu , kad jis man brangiausias ir mylimiausias pasaulyje . Gal sexshhope kokių gėrybių pažiūrėt? Ką patartumėt be kauliukų nupirkt tokio subtilaus?