Įkraunama...
Įkraunama...

Valentino diena. II dalis

QUOTE(panienka @ 2009 02 05, 21:50)
nu gedinga yra iteikti kazkieno kuna su priklijuota galva, kai veliau po diplomo iteikimo pamatys kad deja deja nei silikoniniu bumbulu nei triusio uodegu pas jus ner.

Šiaip Jūs esate labai neteisi 4u.gif Juk mes gi ne vienos nakties nuotykiui ruošiamės, o su savo mažučiais tradiciškai paminėti gražią meilės šventę wub.gif Jie gi ir taip žino mūsų kūnus su visais jų privalumais ir trūkumais, o manau jiems smagu būtų pamatyti mus kiek kitokias 4u.gif wub.gif Man tai labai įdomi ir graži idėja thumbup.gif

QUOTE(Daile @ 2009 02 05, 22:42)
Manau mylimosios striptizas, žvakių šviesoje, daugumą vyrų sužavėtų labiau nei diplomai su svetimais kūnais uz 50Lt, kurių nei ant sienos pasikabinsi, nei ant darbo stalo pastatysi, nei po savaitės prisiminsi...

Striptizas tai smagus, bet gan kasdieniška, o dėl diplomiuko pamiršimo tai kaip tik įspūdis yra viena, o diplomiukas kas kita, visada galima laikyti stalčiuj, grožėtis juo ir kaskart pažvelgus į jį prisiminti nuostabią Valentino naktį wub.gif Manau ir senatvėje bus smagu prisiminti..... blush2.gif

QUOTE(panienka @ 2009 02 05, 23:32)
o ta panele kur idejo vyro galva diploma, tai turetu perdaryt, nes vyro galva per didele tam kunui. nepykit, as kaip architekte sakau, be sirdies ir jausmu, tiesiog kritiskai pazvelgus, kad butu kiek geriau

O man labai gražus diplomiukas thumbup.gif toks šviesus wub.gif , dvelkiantis švelnumu, ramybe ir gėriu wub.gif ir niekas man ten ne per didelė galva

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 06, 11:28)
fainiai  thumbup.gif
As dar pagalvojau, kaip butu faina padovanoti jo portreta is gintaro gabaliuku sudeliota: Gaila, kad laiko nebera.... arba va dar geriau - idejai nuotrauka, o aplink papuosi gintariukais (vietoj arklio, zinoma MB)...[

Ne, geriau jau užsakyt portretą ir apklijuot gabaliukais gintaro ir svarovskio wub.gif Dabar tai, aišku, per vėlu jau imtis, bet gali pradėt ruoštis kitiems metams wub.gif

Aš dabar suku galvą ką dar tokio mažuliui savo sugalvoti rolleyes.gif , vakar paskambino, nes į komandiruotę išvažiavęs, tai taip pašnekėjom dailiai wub.gif , pajutau, kad jo baisiai pasiilgau verysad.gif . Laukiu nesulaukiu pirmadienio, kai galėsiu jam fotkytes pradėti siuntinėti su užrašais thumbup.gif Noriu parodyt kaip aš jį myliu wub.gif , kad jis man brangiausias ir mylimiausias pasaulyje wub.gif . Gal sexshhope kokių gėrybių pažiūrėt? Ką patartumėt be kauliukų nupirkt tokio subtilaus? blush2.gif
Atsakyti
o as iskepsiu savajam bandeliu su sokolado ir karameles idarais+ideali vakariene ax.gif paprasta ir labai miela dovana jam bus g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nagi nagi nagi smile.gif
Marla drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar karteli drinks_cheers.gif
o as nzn ka veiksiu per Valentino diena + kita diena musu metines kaip vede... sad.gif as jau ne vilty, ir nezinau kaip Mb nustebinti, va ka reiskia kai esi toli nuo gimtines...
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2009 02 05, 23:13)
dar yra laiko, gali nunesti i profesionalia studija ir paprasyti tavo nuotraukas padaryti. Eik ten, kur dirba fotomenininke, moteris moteri supras. Zinoma kainuos brangiau nei paprastam salone, bet privaciau. Galu gale gi nedarysi simto nuotrauku:)

Ačiū už patarimus 4u.gif
Bet, kaip jau sakiau, nuotraukas jau atsispausdinau, taigi, didžioji problema jau išspręsta biggrin.gif Dabar tereikia susirasti gražų fotoalbumą, kas, kaip pastebėjau, irgi nėra labai lengva doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 06, 09:29)

Kokie sparneliai  wub.gif  Staciai angeliukas  wub.gif  wub.gif Gales vyras darbe ant stalo pasideti....  thumbup.gif

na arba darbe, arba maniau namie ant sienos pakabinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 02 06, 10:19)
va va o kaune be sansu tikriausia rasti  verysad.gif bandysiu su markeriu kur ant cd uzrasineja irgi rasyti pati  g.gif  blush2.gif
va cionais man labai grazi nuotrauka gaunasi su efektais  thumbup.gif  thumbup.gif galima prisidaryti cia ju begale...  biggrin.gif

va cia, mergaites, pasiziurekit - man kilo super minciu, kur galeciau tokia nuotraukyte panaudoti 4u.gif
Atsakyti
o as praeitoj temoj pamaciau bybinuka... tai pati irgi darau toki.. manau labai faina dovana... pasijuoksime kartu.... neriu as tik su vaseliu .. super gaunas... thumbup.gif dar tik puse padariau lotuliukas.gif parodyciau bet nemoku ikelti verysad.gif
Atsakyti
Man tie diplomai irgi atrodo kvailokai,bet cia tik mano nuomone. Zinau,kad maniskiui butu idomus vienai minutei toks dalykas, o paskui butu kazkur numestas.
O siaip,tai as nieko nepirksiu,nieko neruosiu,nes nzn ar jis gris iki to laiko.O jei gris,tai ka nors sugalvosim abu kartu,kaip ta diena praleisti.
Atsakyti
as galvoju uzsakyt koki 40-50 balionu is balionas.lt su heliu, ir jie tures but su ilgais kaspinais, o prie kaspino galo, ant kiekvieno baliono kabes po voka, kuri atidarius, bus galima rasti rasteli : "MYLIU TAVE NES..." na ir kiek balionu, tiek ir priezasciu biggrin.gif dar galvoju iskept sirdeles formos sausainiuku smile.gif gris is darbo ir visas butas paskendes balionuose raudonuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeahva: 06 vasario 2009 - 14:57
[quote=Sapokliaka,2009 02 06, 12:28]
fainiai thumbup.gif
Va taip galima "apsirengti" smile.gif prisidarei MB-bucio nuotrauku ir super..... wub.gif
user posted image

thumbup.gif . Ideja kuria tikrai butu galima pasinaudoti,aisku tik tuo atveju jei ten butu tikrai jo nuotraukos ir po ta mini suknele butum tu ir tavo kunas,o ne tai kad kazkieno blush2.gif
Atsakyti
Uzejau i supermama, galvojau kokia originaliu ideju sv.Valentino dienai prisigaudysiu smile.gif Anais metais geresniu buvo wink.gif

As pati sugalvojau padovanoti sirdele pakabuka, isgraviruoti abieju vardus ir graziai ja pasidalinti blush2.gif Pas viena forumiete radau, bus kaip tik smile.gif Manau, bus maza, bet miela dovanele 4u.gif Kokios jusu nuomones?
Praeitais metais dovanojau saldainiu dezute, ant kiekvieno saldainio uzrasiusi, kodel ji myliu wub.gif Iki siol laiko, nieko nevalgo wub.gif
Atsakyti
Va toks pakabukas user posted image

Ir dar prisiminiau, kad vienais metais dovanojau kalendoriu, kiekviena menesi buvo musu abieju nuotrauka. Metai praejo, o liko grazus atsiminimai smile.gif

QUOTE(dainora2222 @ 2009 02 06, 18:57)
Uzejau i supermama, galvojau kokia originaliu ideju sv.Valentino dienai prisigaudysiu smile.gif Anais metais geresniu buvo wink.gif

As pati sugalvojau padovanoti sirdele pakabuka, isgraviruoti abieju vardus ir graziai ja pasidalinti  blush2.gif Pas viena forumiete radau, bus kaip tik smile.gif Manau, bus maza, bet miela dovanele  4u.gif Kokios jusu nuomones?
Praeitais metais dovanojau saldainiu dezute, ant kiekvieno saldainio uzrasiusi, kodel ji myliu  wub.gif  Iki siol laiko, nieko nevalgo  wub.gif

Atsakyti