QUOTE(Wild Flower @ 2009 01 30, 15:46)
Būčiau visose nuotraukose raudona kaip burokas Bet ne tame esmė.. Tiesiog tai man, studentei, per brangu būtų...
Aš tikiu... pati taip galvoju, kad ten tos mano nuotraukos jiems tik "gėlytės" būtų, ne to dar matę, o ir šiaip, juk tai jų darbas, gal jie nė neatkreipia dažnai dėmesio, kokias tas nuotraukas daro? Bet vis dėlto nugalėjo mano panika... ir atsispausdinau namie, visai gerai atrodo
Bet ačiū visoms už patarimus ir linkiu sėkmingo ruošimosi Meilės šventei
Aš tikiu... pati taip galvoju, kad ten tos mano nuotraukos jiems tik "gėlytės" būtų, ne to dar matę, o ir šiaip, juk tai jų darbas, gal jie nė neatkreipia dažnai dėmesio, kokias tas nuotraukas daro? Bet vis dėlto nugalėjo mano panika... ir atsispausdinau namie, visai gerai atrodo
Bet ačiū visoms už patarimus ir linkiu sėkmingo ruošimosi Meilės šventei
dar yra laiko, gali nunesti i profesionalia studija ir paprasyti tavo nuotraukas padaryti. Eik ten, kur dirba fotomenininke, moteris moteri supras. Zinoma kainuos brangiau nei paprastam salone, bet privaciau. Galu gale gi nedarysi simto nuotrauku:)
http://www.magmypic.com/
Cia yra zurnalu virseliai ant kuriu galite uzdeti savo foto. Uztrunka 3-5 minutes
Cia yra zurnalu virseliai ant kuriu galite uzdeti savo foto. Uztrunka 3-5 minutes
QUOTE(panienka @ 2009 02 05, 23:17)
o ne originaliau butu pasakyti jam tiesiog viska, o ne kaip pirmokei uzrasyt, kad tau va desimt uz ta, o penki uz kita. pasakyt aisku baisiau, nei kikenant pakist popieriaus gabaliuka ai nezinau. bet labai nebrangiai tie diplomai atrodo, o dar kazkur perskaiciau "50lt". einu skaityt knygeliu. nenuleiskit ranku. dar daug laiko iki valentino sugalvoti kazka kita chi chi chi. nepykit.
baik tu taigi pasakyt kasdien galima, o cia supranti taip originalu, taip faina - diplomiukas as ne kikendama pakisiu, o priesiu prie jo gundanciu sokio zingsniu, siubuodama klubais, vienais apatiniais raudonais ir paduosiu su tokia paslaptinga mina jau matau kaip jis nudziugs
kam tau tos knygutes, geriau pradziugink mylimaji kuo nors iskepk pyraga ar dar ten ka nors, pati pamatysi koks jis bus laimingas
sveikos nu tikrai brangiai 50lt uz diplomiuka gaunas
nu bet as ne del to... norejau paklaust kaip jum tos sirdeles sidabrines kur per puse dalinas? manot vyras toki dalyka nesiotusi? noreciau isgraviruot jo pusele, man is tikro paciai tai labai miela toks dalykas atrodo
nu bet as ne del to... norejau paklaust kaip jum tos sirdeles sidabrines kur per puse dalinas? manot vyras toki dalyka nesiotusi? noreciau isgraviruot jo pusele, man is tikro paciai tai labai miela toks dalykas atrodo
QUOTE(mylinti_sirdis @ 2009 02 06, 10:41)
oi oi tos sirdutes labai faina, jau seniai jos populiarios, visai buvau jas pamirsus, manau vyrukas su malonumu nesios
QUOTE(mylinti_sirdis @ 2009 02 06, 09:41)
idėja visai nebloga...o su tuo nešiojimu jums geriau žinoti, ką mylimasis mėgsta ir kaip reaguotų į tokią dovaną, jei nesutiks nešioti, tai bent jau prie raktų kaip nors ją prisegti galėsite
sveikos
gal zinote kur kaune tokias paslaugas teikia - ant ziedlapiu uzraso linkejimus. Klaipedoje tai matau, o kaune nieko panasaus nerandu
gal zinote kur kaune tokias paslaugas teikia - ant ziedlapiu uzraso linkejimus. Klaipedoje tai matau, o kaune nieko panasaus nerandu
QUOTE(pupute @ 2009 02 06, 10:17)
[i]sveikos
gal zinote kur kaune tokias paslaugas teikia - ant ziedlapiu uzraso linkejimus. [
gal zinote kur kaune tokias paslaugas teikia - ant ziedlapiu uzraso linkejimus. [
ohoho kap grazu gal paciai pavyktu padaryt, kad ir su kokiu guasu ar tusu?
QUOTE(pupute @ 2009 02 06, 09:17)
[i]sveikos
Oi kaip aciu del Klaipedos
As per Kaledas obuolius turejau su uzrasais: su Kaledom, bet cia jau gatravus pirkau, fainiai.
va va o kaune be sansu tikriausia rasti bandysiu su markeriu kur ant cd uzrasineja irgi rasyti pati
va cionais man labai grazi nuotrauka gaunasi su efektais galima prisidaryti cia ju begale...
va cionais man labai grazi nuotrauka gaunasi su efektais galima prisidaryti cia ju begale...
QUOTE(pupute @ 2009 02 06, 11:19)
va va o kaune be sansu tikriausia rasti bandysiu su markeriu kur ant cd uzrasineja irgi rasyti pati
fainiai
Va taip galima "apsirengti" prisidarei MB-bucio nuotrauku ir super.....
As dar pagalvojau, kaip butu faina padovanoti jo portreta is gintaro gabaliuku sudeliota Gaila, kad laiko nebera....
Na, tipo toki , tik mazesni, nes didelis brangiai kainuos....
arba va dar geriau - idejai nuotrauka, o aplink papuosi gintariukais (vietoj arklio, zinoma MB)...