As padovanosiu 1val. kupona i kartingus, jis megsta gazuoti
QUOTE(Gilraja @ 2009 02 05, 12:47)
Manau turėtų daryti Akropolyje, jei Vilniuje Labai gera idėja, ar galima pasikolinti ?
Zinoma
Manau T-idejose reiketu paklausti nes ten uzrasus bet kur deda
na kartingai gera ideja:)as savo daryta dekupazine pakaba:)))0
QUOTE(linamagdalina @ 2009 02 05, 11:45)
as tai pries pora metu, akropoly "Erotas" ar kokia ten parduotuve prie sopliariumo, tai pirkau tuos kubus, tiesa jie maziukai, ant vieno pozos, ant kito vieta ar tai vona, miegamasis, virtuve ir t.t.
Jei ne paslaptis,kiek toks dalykelis kainuoja ?Aciu
As tai svytincius kauliukus berlyne pirkau su drauge uzmatem (beje paciom tuo metu jie net nebuvo reikalingi ) tai pirkom urmu ir sau ir dovanu draugams
praitais metais savajam norejau padaryti staigmena ruosiausi ir galvojau ilgai galiausiai staigmena zlugo bet brangusis buvo patenkintas nusipirkau korseta kojnes prisegamas ir siaip puosniai apsirengiau ir planavau jam i namus pristatyti pica sirdutes formos iskepta su savim turejau gerybiu krepsely su visokiais reikaliukais sampano... bet brangusis sumaste mane pasimti is paskaitu ir atvaziavo pats i miesta dar ir pavalgyt kurnors pasiule nueit pasakiau kad nupirksiu pica ir vaziuojam pas ji galiausiai laukiau jo akropolio aikstelej su gerybiu maiseliu seimynine pica per visus galus pute vejas kai pamate lb nustebo patiko pica na ir visa kita lb patiko
praitais metais savajam norejau padaryti staigmena ruosiausi ir galvojau ilgai galiausiai staigmena zlugo bet brangusis buvo patenkintas nusipirkau korseta kojnes prisegamas ir siaip puosniai apsirengiau ir planavau jam i namus pristatyti pica sirdutes formos iskepta su savim turejau gerybiu krepsely su visokiais reikaliukais sampano... bet brangusis sumaste mane pasimti is paskaitu ir atvaziavo pats i miesta dar ir pavalgyt kurnors pasiule nueit pasakiau kad nupirksiu pica ir vaziuojam pas ji galiausiai laukiau jo akropolio aikstelej su gerybiu maiseliu seimynine pica per visus galus pute vejas kai pamate lb nustebo patiko pica na ir visa kita lb patiko
O mes kubika turim viena, ant kurio uzrasas ir paveiksliukai su "Isdykavimo "vietomis, - masinoj,po dusu,ant stalo, po stalu,gamtoj,lifte, lovoj...
Tik su juo jau sunkiau...nes kai noras uzpuola, o kauliukas issiridena pvz.Gamtoj ar Lifte, tai kol surasi lifta (gyvenam name be lifto), ar nusigausi iki gamtos,tai ir tas noras didelis dingt gali
Jauciu reiks ir tuos su pozomis gamintis, ar tuos kitus , apie kuriuos cia tiek daug visos rasot
Tik su juo jau sunkiau...nes kai noras uzpuola, o kauliukas issiridena pvz.Gamtoj ar Lifte, tai kol surasi lifta (gyvenam name be lifto), ar nusigausi iki gamtos,tai ir tas noras didelis dingt gali
Jauciu reiks ir tuos su pozomis gamintis, ar tuos kitus , apie kuriuos cia tiek daug visos rasot
Nu fainiai jūs čia su tai kauliukais Aš tai galvoju dar plius ir trečią pasigamint - su priemonėm. Pavyzdžiui: botagėlis, antrankiai, šaukštas... Tik mano mažiukas labai sarmatlyvas, gali nepasirašyt
QUOTE(I'm love @ 2009 02 05, 14:37)
Jei ne paslaptis,kiek toks dalykelis kainuoja ?Aciu
kiek kainavo tai tikrai nepamenu... bet karts nuo karto juos pametom ir iki siol
labai gražus diplomiukas, panienka, nevaryk. labai labai gražutis
aš irgi savo kačiukui dilpomiuką įteiksiu, penkiolika raudonų rožyčių, dar širdelių pliušinių dešimt, tris pliušinius meškučius su širdutėm, 2 rafaelo saldainiukų dėžutes (jo mylimiausi) , paskiau važinėsim limuzinu po miestą, po to į viešbutuką, kambariukas bus pribarstytas žiedlapėlių, degs 137 arbatinės žvakutės (kvepiančios ), pakviesiu jį į šampano vonią, paburbuliuosim, paskum tepliosiu jį medum, vyniosiu į šokoladą, o po to ... na pačios suprantat gi (tiek pinigėlių atitinkamoj parduotuvytėj išleidau ruošdamasi TAI dienai)
kaip manot, ar bus patenkintas mano mažiukas? ar įvertins mano pastangėles? šiaip jis pas mane nelabai romantiškas kai nori būt romantiškas, parneša alaus ir čipsų į namus, sako "davaj, pasėdėsim romantiškai"
aš irgi savo kačiukui dilpomiuką įteiksiu, penkiolika raudonų rožyčių, dar širdelių pliušinių dešimt, tris pliušinius meškučius su širdutėm, 2 rafaelo saldainiukų dėžutes (jo mylimiausi) , paskiau važinėsim limuzinu po miestą, po to į viešbutuką, kambariukas bus pribarstytas žiedlapėlių, degs 137 arbatinės žvakutės (kvepiančios ), pakviesiu jį į šampano vonią, paburbuliuosim, paskum tepliosiu jį medum, vyniosiu į šokoladą, o po to ... na pačios suprantat gi (tiek pinigėlių atitinkamoj parduotuvytėj išleidau ruošdamasi TAI dienai)
kaip manot, ar bus patenkintas mano mažiukas? ar įvertins mano pastangėles? šiaip jis pas mane nelabai romantiškas kai nori būt romantiškas, parneša alaus ir čipsų į namus, sako "davaj, pasėdėsim romantiškai"
QUOTE(Irėja @ 2009 02 05, 22:06)
labai gražus diplomiukas, nevaryk. labai labai gražutis
kaip manot, ar bus patenkintas mano mažiukas? ar įvertins mano pastangėles? šiaip jis pas mane nelabai romantiškas kai nori būt romantiškas, parneša alaus ir čipsų į namus
kaip manot, ar bus patenkintas mano mažiukas? ar įvertins mano pastangėles? šiaip jis pas mane nelabai romantiškas kai nori būt romantiškas, parneša alaus ir čipsų į namus
tokias pastangytes butinai ivertins maniskis irgi toks nelabai romantikas bet manau neatsilaikys pries tokius super dalykelius
manau kad tie vyrukai kurie sako kad nemegsta pliusiniu meskuciu ir sirdeliu tai tiesiog gedijasi pries draugus pasirodyt silpni ir romantiski
Papildyta:
QUOTE(panienka @ 2009 02 05, 21:49)
diplomas be rysio. nepykit. ir padarytas prastai skiriasi ir kuno ir galvos spalva ir foto kokybe skiriasi. ot norejau sukritikuot.
nebuk tokia piktute mergyt