Labai patiko šis aliejukas, nuo saulės įdegio. Pirkome Nama Bay, kainavo 60 paundai. Senąjame turguje vaistinėje paprašė 95, bet po derybų nuleido iki 65. oda lieka labai švelni, iškart atsisakėme atsivežtų kremų nuo saulės.
Radau puslapį Banana Boat
QUOTE(VABALIUKE @ 2009 02 26, 14:57)
Gal galima placiau apie 1001 nakti? Kur cia yra, kas ten vyko ir tt.?
Cia yra Hadaboje (Alf Leila Wa Leila) pastatyti alia sultoniski rumai su parduotuvelemis, kavinemis, amfiteatru. Tai yra netoli IL Mercato, sumoki 18 USD zmogui (vaikui puse kainos) ir ziuri programa: teatralizuotai pasakoja Egipto istorija, lazeriu show, pilvo sokis, vyro su sijonu pasirodymas... Is tikruju tai nieko ten zavincio nera.
Papildyta:
QUOTE(Gitatuka @ 2009 02 26, 15:05)
Labai patiko šis aliejukas, nuo saulės įdegio. Pirkome Nama Bay, kainavo 60 paundai. Senąjame turguje vaistinėje paprašė 95, bet po derybų nuleido iki 65. oda lieka labai švelni, iškart atsisakėme atsivežtų kremų nuo saulės.
Aliejukas super, mes ji taip pat naudojam... Tik sumokejote per daug... Toki vaistineje Old Markete, netoli Odiniu rubu siuvyklos, galima nusipirkti uz 40 tugriku.
QUOTE(VABALIUKE @ 2009 02 26, 13:57)
Gal galima placiau apie 1001 nakti? Kur cia yra, kas ten vyko ir tt.?
Netoli Senojo Šarm El Šeicho yra prekybos centras Il Mercato ir visai netoli jo yra ALF LEILA WA LEILA 1001 ir viena naktis. Pradžioje įėjimas nemokamas, galima pasivaikščioti, grožėtis, fotografuotis. Vėliau dar vienas įėjimas, tačiau jis jau mokamas (neatmenu kiek). Ten ir vyksta pasirodymai vakarais nustatytomis valandomis.
Papildyta:
QUOTE(SonataNav @ 2009 02 26, 14:12)
Aliejukas super, mes ji taip pat naudojam... Tik sumokejote per daug... Toki vaistineje Old Markete, netoli Odiniu rubu siuvyklos, galima nusipirkti uz 40 tugriku.
Na, jei galima gauti, tik už 40...tai įsidėmėkite besiruošiantys keliauti
dekui už info apie orus ir visa kita, o dar norejau paklaust ka geriau rinktis aplankyt luksora ar kaira? (iš Hurgados) nes tik viena iš ju galvojam imti
QUOTE(aksom @ 2009 02 26, 19:26)
dekui už info apie orus ir visa kita, o dar norejau paklaust ka geriau rinktis aplankyt luksora ar kaira? (iš Hurgados) nes tik viena iš ju galvojam imti
Luksorą.
QUOTE(aksom @ 2009 02 26, 19:14)
Mh o kokie argumentai?
Mes tai buvom Kaire. I Luksora is Sarmo buvo brangu keliauti. Bet tavo vietoj as vistiek rinkciausi Kaira. Visgi piramides yra piramides. Vienas pasaulio stebuklu. Luksore kiek zinau irgi labai fainai, bet cia jau kiekvienam savo.
Iš Hurgados buvau ir Luksore, ir Kaire.
Aš irgi už Luksorą
Piramidės aišku lieka piramidėm, verta pamatyti, bet daugiau įspūdžių patyrėm Luksore (nebent labai nepasisektų su gidu, tada bet kokia ekskursija praranda savo "grožį")
Mes irgi už Luksorą. Man, tai vien Karnako šventykla ko verta Užbūrianti vieta, ypač prieš saulėlydį
Sveiki,as per trip advisor buvau susiradus is kur pirkti eskursijas,bet kiek suprantu vietoj man butu pigiau...Jei kas neseniai buvot,gal galit uzmesti aki ir mazdaug palyginti,nes ruosiames labai daug keliauti ir nesu tikra ar neprasiciauciau...Is anksto dekoju.
http://sharmexcursions.com/
http://sharmexcursions.com/
QUOTE(Poema @ 2009 02 27, 00:11)
Mes buvom, labai pasiseke su kambariu, tiesiai i jura, is balkono galima iseiti super, mums labai patiko, tevai, antra karta is eiles ten vaziavo tikrai geras viesbutis, buvom pries 3 metus, nebent dabar kas pasikeite
Laba diena, noriu patarimo
nežinau kuri "ekskursija " įdomesnė, ar laivas su stikliniu dugnu ar povandeninis laivas nardyti mes nenardysim tikrai , bet va norėtųsi pamatyti tą gražiąją jūrą
nežinau kuri "ekskursija " įdomesnė, ar laivas su stikliniu dugnu ar povandeninis laivas nardyti mes nenardysim tikrai , bet va norėtųsi pamatyti tą gražiąją jūrą
[quote=Dovilyte5,2009 02 05, 10:34]
aš dar tik važiuosiu kovo 21 d
Mes irgi su vyru kovo 21 d. iskeliaujam i Hurgada. jau antra karta, nes pernai labai patiko.
[quote=agneira,2009 02 26, 10:34]
kad taip ir darau, tik va nerandu keliones laiko (km).
O gal galetumet patarti kur verta nuvykti is Hurgados, kad daug laiko neuztruktu Kazkaip nesinori veltui svaistyti laiko sedint autobuse, tuo labaiu, kad tik savaite busime
[/quote]
Nuo hurgados iki Kairo kelione trunka kazkur 7 val. pirmyn ir 7 val. atgal. Pernai mes vaziavom 7 dienom ir kadangi norejom ir i Kaira ir I luksora tai tikrai daug laiko praleidom autobusuose, o siemet vykstam tik pliazintis ir ilsetis.
aš dar tik važiuosiu kovo 21 d
Mes irgi su vyru kovo 21 d. iskeliaujam i Hurgada. jau antra karta, nes pernai labai patiko.
[quote=agneira,2009 02 26, 10:34]
kad taip ir darau, tik va nerandu keliones laiko (km).
O gal galetumet patarti kur verta nuvykti is Hurgados, kad daug laiko neuztruktu Kazkaip nesinori veltui svaistyti laiko sedint autobuse, tuo labaiu, kad tik savaite busime
[/quote]
Nuo hurgados iki Kairo kelione trunka kazkur 7 val. pirmyn ir 7 val. atgal. Pernai mes vaziavom 7 dienom ir kadangi norejom ir i Kaira ir I luksora tai tikrai daug laiko praleidom autobusuose, o siemet vykstam tik pliazintis ir ilsetis.