Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(Zylute1 @ 2009 02 22, 12:55)
mamules, 4u.gif
noriu paklausti - kaip rengdavotes vakarienei? eidavote su megztukais? ar nesalta vakarieniauti? su bridzais leidzia eiti vakarieniauti ar butinai rekia sijono? g.gif  pirma karta skrisiu (kovo pradzioje, 4*), todel idomu.  blush2.gif

Nu mes kai buvom, tai ten isvis niekas nieko neziurejo ir nesake. Patys esam buve vakarieniaut su treningais, buna vyrai ir su sortais ir moterys su sortais ar maudomais, tik vienas buvo atejas su kelnem, bet be maikutes, tai liepe grizti atgal ir apsirengti. Buna ir tokiu kurios sventinem suknelem apsirengdavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif arba basutes su deimantais, tai visi keista snairuodavosi ir kikendavo.
Dar turbut ir nuo viesbucio priklauso. Bet pas mus niekas nekreipdavo demesio, kaip per vakariene eidavom apsirenge. smile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=20694809
Atsakyti
QUOTE(agneira @ 2009 02 24, 09:13)
Labas visiems 4u.gif 
Gal kas nors galite pasakyti koks yra oras geguzes menesi?
O tai girdziu ivairiausiu nuomoniu, vieni sako, kad alinantis, deginantis karštis, kiti, kad normaliai.... Nebezinau ka daryti doh.gif  ir galvoti? doh.gif
O tarp kitko noriu pasakyti, del to ivykio Kaire, Nieko negali zinoti, va 7 zmones is krikstynu vaziavo netoli namu zuvo doh.gif  o tikimybe, kad atsitiks kazkas, gali buti betkur ir betgada. Tad siulau neabejoti ir testi savo planus mirksiukas.gif

As buvau geguzes menesio pabaigoje.Nieko ,tikrai karsta ,bet jei tu pernesi karsti ,tai nieko baisaus.Pavesyje 35 ,na bent man buvo normaliai ir prie juros nelabai jauciasi.
.Buvau taip pat ir birzelio menesi,irgi karsta,tik kad jau i Liuksora tai tikrai labai sunku nuvaziuoti ir iskenteti ta karsti.Dukterecia 13 metu tai ir apalpo nuo karscio +51 sake gidas.Kadangi Kairas siaureje ,tai ten bus lengviau,bet aisku vistiek karsta.
Atsakyti
gal kas esat buve SUN RISE ROYAL MAKADI?
Domina koralinis rifas, aprasime raso (yra koralu), ar grazu ten snorklint, ar nelabai?
labai busiu dekinga uz atsakyma ir kuo skubesni... ax.gif
Atsakyti
sveikutes, nusipirkom ir mes kelione vasario 28 4u.gif gal kas esat buve Grand Seas Resort Hostmark Hurgadoj? Kaip atsiliepimai ? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2009 02 24, 20:17)
sveikutes, nusipirkom ir mes kelione vasario 28  4u.gif  gal kas esat buve Grand Seas Resort Hostmark  Hurgadoj? Kaip atsiliepimai ?  rolleyes.gif  blush2.gif

Mano drauge buvo praeita vasara.Sake minusu jokiu visiskai,tik sake ,kad kadangijie su vyru paeme HB,tai tekodaznai vandeni pirkti.Nes pries tai as su ja buvome kitame viesbutyje ir ememe AI,tai matyt,jai tik tas minusas ir islindo.Saip sake viskas gerai ,kambariai sake labai tvarkingi,viskas vietoje,i centra su taksi vaziavo.Vnz is jos negirdejau nei vieno minuso.Aj,dar sake ,kad jiems priklause nemokamai 3 pamokos nardymo,tai sake isvis super pamokino,tik ji vistiek kai jau ne pirma karta, tai eme is namu nardymo maske.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2009 02 24, 20:50)
negi niekas nesat buve siame viesbutyje, turim greitai rinktis, atsiliepkit kas nors! unsure.gif

Nezinau, ar internete skaitinejot, idedu nuoroda su atsiliepimais:
http://www.toptravel...e_royal_makadi/
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2009 02 24, 20:17)
sveikutes, nusipirkom ir mes kelione vasario 28  4u.gif  gal kas esat buve Grand Seas Resort Hostmark  Hurgadoj? Kaip atsiliepimai ?  rolleyes.gif  blush2.gif

Aš jau rašiau, kažkurioj temoj, kad buvau šitam viešbutyje, irgi prieš metus, spalio vidury cool.gif . Mums irgi viskas patiko rolleyes.gif , ir aplinka, ir paplūdimys, ir personalas ir kambariai ir t.t.
Atsakyti
Gal buvot kas Bella Vista Hurgadoj?
Atsakyti
Sveikuciai visi 4u.gif
Kas yra buve siame viezbutyje Hurgadoje Sea Star Beau Rivage?
Is anksto dekoju uz patarimus, pastebejimus ir kt. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneira @ 2009 02 25, 11:13)
Sveikuciai visi 4u.gif 
Kas yra buve  siame viezbutyje Hurgadoje Sea Star Beau Rivage?
Is anksto dekoju uz patarimus, pastebejimus ir kt. mirksiukas.gif  4u.gif

Jei neskaitet, idedu atsiliepimus zmoniu, kurie ten sveciavosi.
http://www.toptravel...ar_beau_rivage/
Atsakyti
QUOTE(agneira @ 2009 02 25, 11:13)
Sveikuciai visi 4u.gif 
Kas yra buve  siame viezbutyje Hurgadoje Sea Star Beau Rivage?
Is anksto dekoju uz patarimus, pastebejimus ir kt. mirksiukas.gif  4u.gif

gali čia paskaityti dar smile.gif
http://www.tripadvis..._and_Sinai.html
Atsakyti