astulka0, ar neperkaitot? ar neapsinuodinot?
Ko trūko kad sakai prabangos daugiau? Ar lietuvių buvo? Ar keitietės kambarius? Ar eidavot gultų užsiimti? Ar reik ir prie baseino ir prie jūros? Ar vykot į keliones? Ką veikdavot vakarais?
QUOTE(convict @ 2009 06 24, 23:55)
astulka0, ar neperkaitot? ar neapsinuodinot?
Ko trūko kad sakai prabangos daugiau? Ar lietuvių buvo? Ar keitietės kambarius? Ar eidavot gultų užsiimti? Ar reik ir prie baseino ir prie jūros? Ar vykot į keliones? Ką veikdavot vakarais?
perkaisti neperkaitom, nes deginomes tikrai nedaug ,bendroje sumoje gal kokias 8val per visas dienas sudejus, nes as neturiu kantrybes guleti,man judeti labaiu patinka

astulka0, ačiū labai už tokį išsamų ir smagų pasakojimą
O kodėl sakai turistų bus mažiau? Mažeja kuo tolyn į vasara? O į kaira kaip važiavot ar neiškepėt? nes visi gazdina kad tai klaikiai neįmanoma kelionė vasara
Dar apie maistą, mano dukterėčia na super išranki maistui, kaži ras ji ten ką sau pasirnkti
figūra pirmoj vietoj, svogūnu nevalgo, blynai tik močiutės kepti ir t.t.

Dar apie maistą, mano dukterėčia na super išranki maistui, kaži ras ji ten ką sau pasirnkti

QUOTE(convict @ 2009 06 25, 00:35)
astulka0, ačiū labai už tokį išsamų ir smagų pasakojimą
O kodėl sakai turistų bus mažiau? Mažeja kuo tolyn į vasara? O į kaira kaip važiavot ar neiškepėt? nes visi gazdina kad tai klaikiai neįmanoma kelionė vasara
figūra pirmoj vietoj, svogūnu nevalgo, blynai tik močiutės kepti ir t.t. 

dar pamirsau pasakyti,kad minusas yra tas,kad prie viesbucio nera koraliniu rifu

QUOTE(astulka0 @ 2009 06 25, 11:39)
dar pamirsau pasakyti,kad minusas yra tas,kad prie viesbucio nera koraliniu rifu
, asmeniskai man maistas pradejo atsibosti i trecia turbut para , ns ir ne viska valgau
, bet pasistengus manau ras ka valgyti, darzoviu visada yra ir salotas galima paciam pasidayti, padazu prideta kokiu tik nori
kaire buvo karsta, bet nemirtinai, nezinau kodel zmones ispucia tokius burbulus, galbut jie paprasciausia nepernesa karscio ,tik jei vaziuosit pasiimkit kremo nuo saules ir renkites laisvais drabuziais
ir beabejo vanduo butinas. Viesbutyje vandeni duoda nemokamai, ir buteliukais galima nestis i savo kambari pasideti i saldytuva, mini baras kambaryje gaiviuju gerimu nemokamas, kiekviena diena ji papildo. Na mums vietinis gidas sake,kad jau liepos menesi turistu bus maziau,nes dideja karsciai. Analogiskai ir kaire bus karsciau, i luxsora nevaziavom, nes ten siuo metu tikrai karsta. Mes dar buvom nueje i spa , masazas tikrai pasakiskas, taip mums ismasazavo,kad mano vyrui net nustojo trasketi kaklas, super . Jei dar kils klausimu klausk

del karsciu kiekvienam asmeniskai

as tai tikrai nevaziuociau dabar vasara kai ten 40-50 bet kai kam gal patinka

as buvau kovo menesi ir man pats tas buvo apie 30, vanduo siltas juroj, ir lauke ir....o dabar vaziuosiu spali kai jau karsciai bus praeje ir vanduo isiles

QUOTE(virgutis @ 2009 06 25, 13:11)
del karsciu kiekvienam asmeniskai
nagi negali pykti, visi mes skirtingi...
as buvau kovo menesi ir man pats tas buvo apie 30, vanduo siltas juroj, ir lauke ir....o dabar vaziuosiu spali kai jau karsciai bus praeje ir vanduo isiles

Kas be ko, mes kiekvienas renkames ka norim ir kaip norim

Sveikutės atostogautojos.
Malonu skaityti, kad Egipto karštis nė vieno lietuvio neiškepino. Reiškias išgyvensim ir mes
Mes išskrendam birželio 29 dieną, į Hurgadą, Elysees viešbutuką. Gal kas buvot ir turit kokių atsiliepimų, patarimų, pastabų?
Man labai smalsu kaip jautėtės po giluminio nardymo? Girdėjau, kad po nardymo labai skauda galvą ir diena būna sugadinta. Kai kurie patarė geriau rinkis paviršinį nardymą nei giluminį - maždaug tą patį pamatysi... Kažkaip nesitiki man
Ir tiesa dėl maitinimo lėktuve... Kažin ar galima būtų į lėktuvą atsinešti kokių sausainiukų pakramtyti, vandens atsigerti? Ar apsauga neatims visko?
Ir dar.. ar visos perkate Egipte vandenius batelius? Ir ar daug paplūdimiuose tų vandens ežių ir koralų? Bijau, kad neužmintume netyčia
Malonu skaityti, kad Egipto karštis nė vieno lietuvio neiškepino. Reiškias išgyvensim ir mes

Mes išskrendam birželio 29 dieną, į Hurgadą, Elysees viešbutuką. Gal kas buvot ir turit kokių atsiliepimų, patarimų, pastabų?
Man labai smalsu kaip jautėtės po giluminio nardymo? Girdėjau, kad po nardymo labai skauda galvą ir diena būna sugadinta. Kai kurie patarė geriau rinkis paviršinį nardymą nei giluminį - maždaug tą patį pamatysi... Kažkaip nesitiki man

Ir tiesa dėl maitinimo lėktuve... Kažin ar galima būtų į lėktuvą atsinešti kokių sausainiukų pakramtyti, vandens atsigerti? Ar apsauga neatims visko?

Ir dar.. ar visos perkate Egipte vandenius batelius? Ir ar daug paplūdimiuose tų vandens ežių ir koralų? Bijau, kad neužmintume netyčia

QUOTE(Ismene @ 2009 06 25, 15:50)
Sveikutės atostogautojos.

Mes nenardem giluminiu nardymu, mums uzteko pavirsutinisko , ispudziai tikrai faini.Asmeniskai as neturedama praktikos pirma karta su vietiniais tikrai nenerciau, man jie pasitikejimo labai nekelia

grizom is sun rise select royal makadi viesvucio, buvom as vyras, vaikas ir senelis, tai ememe du kambarius, tai is pradziu gavome labai toli vienas nuo kito kambarius, bet nuejome i registratura ir pakeite be problemu, pinigeliu nedaveme, tai gyvenome korpuse 33, kambariai 33101, 33104 langai i pieva ir siena, bet siaip mums labai patiko kambariai tylu, ramu, mums su vyru papuole kambarys su placia lova, i ja net tris tilptu , o pries tai kur iskeimeme kambari tai buvo korpuse 30 tai ten buvo langai i statybas, siaip jei kambarys nepatinka pakeicia be problemu, personalas labai paslaugus, didele teritorija, maistas geras, labai daro skanius kokteilius ir vaikams ir suaugusiems, kambarius tvarko kiekviena diena, siaip mums patiko, blogu ispudziu neatsivezeme

QUOTE(Ismene @ 2009 06 26, 12:08)
mamadaiva, rašei praeitoje temoje, kad yra fotoreportažas apie viešbutį Elysees. Peržiūrėjau viską, kas susieję su Egiptu, bet tokio neradau. Gal galėtum nuorodą įmesti? 

Prasom

Mes visuomet atostogauti renkames Turkija, gal kas atostogavote ir Turkijoje, ir Egipte. Mane domintu kuom Egipte geriau nei Turkijoj. Mes atostogaujam su mazais vaikais, todel atostogos buna tik viesbucio kieme.
QUOTE(airina4u @ 2009 06 26, 16:42)
Mes visuomet atostogauti renkames Turkija, gal kas atostogavote ir Turkijoje, ir Egipte. Mane domintu kuom Egipte geriau nei Turkijoj. Mes atostogaujam su mazais vaikais, todel atostogos buna tik viesbucio kieme.
buvau vieną kartą turkijoj (4*) ir vieną kartą egipte (5*) ir, jei turėt omeny tik viešbučius, t.y. aplinką, aptarnavimą, maistą, kambarius, paplūdimį, turkijoj daug labiau patiko