astulka0, ar neperkaitot? ar neapsinuodinot?
Ko trūko kad sakai prabangos daugiau? Ar lietuvių buvo? Ar keitietės kambarius? Ar eidavot gultų užsiimti? Ar reik ir prie baseino ir prie jūros? Ar vykot į keliones? Ką veikdavot vakarais?
QUOTE(convict @ 2009 06 24, 23:55)
astulka0, ar neperkaitot? ar neapsinuodinot?
Ko trūko kad sakai prabangos daugiau? Ar lietuvių buvo? Ar keitietės kambarius? Ar eidavot gultų užsiimti? Ar reik ir prie baseino ir prie jūros? Ar vykot į keliones? Ką veikdavot vakarais?
perkaisti neperkaitom, nes deginomes tikrai nedaug ,bendroje sumoje gal kokias 8val per visas dienas sudejus, nes as neturiu kantrybes guleti,man judeti labaiu patinka , tepemes 20 kremu , tikrai negrizom balti, jei butume istisai deginesi, tikrai juoda buciau grizus , vyras mano truputeli lupasi, bet jis cia zvejyboje pecius biskuteli nisvilo, bet graziai odele lupasi,be jokiu problemu. man sustreikavo pilvukas sekmadieni, bet nelabai ziauriai , o vyras pradejo tureti probemu ketvirtadieni , bet kenteti buvo galima , be dideliu komplikaciju ,lietuviu tikrai nebuvo daug, kiek as zinau tai su mumis 6 , va sitas dalykas man tikrai patiko, nors nieko neturiu bloga pries tautiecius, bet man patinka atostogauti,kur mazai yra musu tik neisizeiskit del to, man nepatika lietuviu lankstymai pirstais ir vaidinimai,"kas mes tokie esam ". N a del prabangos, tai kambariai galetu buti prabangesni , bet paciam pagrindiniam korpuse prie reseption, tai graziai irengtas interjeras Mes keitem kambari,del to,kad lovos buvo dvi, mes kai jaunavedziai norejom vienos dideles, pakeite mums be jokiu dideliu problemu, nors is pat pradziu sake nera laisvu , bet kai pasakiau,kad tai musu medaus menuo, tai atsirado ir laisvas kambarys ir dar atnese i numeri sampano buteli su vaisiu krepseliu Neidavom jokiu gultu uzsiimti prie baseino, visad rasdvavom be problemu, nors matytadavu,kad kiti is pat ryto uzsiima, bet ju tikrai budavo laisvu, o jus kai vaziuosit, tai turistu bus zymiai maziau, tai manau tikrai neturesit is vis jokiu problemu su gultais, prie juros 2 val dienos ir radom laisvai gultus . Buvom kaire, paukem zvejoti, nardyti, vaziavom i safari i safari ir zvejoti, nardyti pirkom keliones per vietini,tik i kaira vaziavom su novaturu i miesta vaziuodavom si taxi, nemokekit pirmyn daugiau kaip 10 ju pinigu, nes tokia reali kaina yra jei nesutiks,sakykit,kad zinot kainas, o jei nenores vezti sakykit aciu ir eikit prie kito taksisto, tas tikrai nuves, nesvarbu,kad jie pradeda verkti ar aiskinti,kad tai 20 km iki hurgados, is miesto centro grizti uz 10 p. sudetingiau, reikia labai pasigincyti, bet as vistiek sugebedavau usitarti, ir geriau,kai moteris eina tarttis, dar akytemis pablizgink, tai is vis tad jie ten susileidzia ir piktai nereikia buti, visad isimesk sypsena ir viskas bus ok Vakarais mes jau eidavom liules, nes per diena nusikaldavom tai net neidavo ziureti jokiu programu, mums muzika girdedavosi balkone, tiesa, buvom viena vakara nueje i sultana cafe parukyti kaljanos
astulka0, ačiū labai už tokį išsamų ir smagų pasakojimą O kodėl sakai turistų bus mažiau? Mažeja kuo tolyn į vasara? O į kaira kaip važiavot ar neiškepėt? nes visi gazdina kad tai klaikiai neįmanoma kelionė vasara
Dar apie maistą, mano dukterėčia na super išranki maistui, kaži ras ji ten ką sau pasirnkti figūra pirmoj vietoj, svogūnu nevalgo, blynai tik močiutės kepti ir t.t.
Dar apie maistą, mano dukterėčia na super išranki maistui, kaži ras ji ten ką sau pasirnkti figūra pirmoj vietoj, svogūnu nevalgo, blynai tik močiutės kepti ir t.t.
QUOTE(convict @ 2009 06 25, 00:35)
astulka0, ačiū labai už tokį išsamų ir smagų pasakojimą O kodėl sakai turistų bus mažiau? Mažeja kuo tolyn į vasara? O į kaira kaip važiavot ar neiškepėt? nes visi gazdina kad tai klaikiai neįmanoma kelionė vasara
dar pamirsau pasakyti,kad minusas yra tas,kad prie viesbucio nera koraliniu rifu , asmeniskai man maistas pradejo atsibosti i trecia turbut para , ns ir ne viska valgau , bet pasistengus manau ras ka valgyti, darzoviu visada yra ir salotas galima paciam pasidayti, padazu prideta kokiu tik nori kaire buvo karsta, bet nemirtinai, nezinau kodel zmones ispucia tokius burbulus, galbut jie paprasciausia nepernesa karscio ,tik jei vaziuosit pasiimkit kremo nuo saules ir renkites laisvais drabuziais ir beabejo vanduo butinas. Viesbutyje vandeni duoda nemokamai, ir buteliukais galima nestis i savo kambari pasideti i saldytuva, mini baras kambaryje gaiviuju gerimu nemokamas, kiekviena diena ji papildo. Na mums vietinis gidas sake,kad jau liepos menesi turistu bus maziau,nes dideja karsciai. Analogiskai ir kaire bus karsciau, i luxsora nevaziavom, nes ten siuo metu tikrai karsta. Mes dar buvom nueje i spa , masazas tikrai pasakiskas, taip mums ismasazavo,kad mano vyrui net nustojo trasketi kaklas, super . Jei dar kils klausimu klausk
QUOTE(astulka0 @ 2009 06 25, 11:39)
dar pamirsau pasakyti,kad minusas yra tas,kad prie viesbucio nera koraliniu rifu , asmeniskai man maistas pradejo atsibosti i trecia turbut para , ns ir ne viska valgau , bet pasistengus manau ras ka valgyti, darzoviu visada yra ir salotas galima paciam pasidayti, padazu prideta kokiu tik nori kaire buvo karsta, bet nemirtinai, nezinau kodel zmones ispucia tokius burbulus, galbut jie paprasciausia nepernesa karscio ,tik jei vaziuosit pasiimkit kremo nuo saules ir renkites laisvais drabuziais ir beabejo vanduo butinas. Viesbutyje vandeni duoda nemokamai, ir buteliukais galima nestis i savo kambari pasideti i saldytuva, mini baras kambaryje gaiviuju gerimu nemokamas, kiekviena diena ji papildo. Na mums vietinis gidas sake,kad jau liepos menesi turistu bus maziau,nes dideja karsciai. Analogiskai ir kaire bus karsciau, i luxsora nevaziavom, nes ten siuo metu tikrai karsta. Mes dar buvom nueje i spa , masazas tikrai pasakiskas, taip mums ismasazavo,kad mano vyrui net nustojo trasketi kaklas, super . Jei dar kils klausimu klausk
del karsciu kiekvienam asmeniskai
as tai tikrai nevaziuociau dabar vasara kai ten 40-50 bet kai kam gal patinka nagi negali pykti, visi mes skirtingi...
as buvau kovo menesi ir man pats tas buvo apie 30, vanduo siltas juroj, ir lauke ir....o dabar vaziuosiu spali kai jau karsciai bus praeje ir vanduo isiles
QUOTE(virgutis @ 2009 06 25, 13:11)
del karsciu kiekvienam asmeniskai
as tai tikrai nevaziuociau dabar vasara kai ten 40-50 bet kai kam gal patinka nagi negali pykti, visi mes skirtingi...
as buvau kovo menesi ir man pats tas buvo apie 30, vanduo siltas juroj, ir lauke ir....o dabar vaziuosiu spali kai jau karsciai bus praeje ir vanduo isiles
Kas be ko, mes kiekvienas renkames ka norim ir kaip norim bet kai pas mus siais metais, bent jau pakolkas nera vasaros normalios, tai ten pats tas zinoma pakeliauti po egipta, dabar nepats tinkamas metas, bet ilsetis, degintis, maudytis pats tas . Tai mano buvo ne pirma ir ne antra kelione i siltuosius krastus, tik gal musu organizmai nera priprate prie karsciu, todel ne visi pernesa ta siluma vienu zodziu, kas skrisit visoms linkiu geru atostogu ir maloniu ispudziu
Sveikutės atostogautojos.
Malonu skaityti, kad Egipto karštis nė vieno lietuvio neiškepino. Reiškias išgyvensim ir mes
Mes išskrendam birželio 29 dieną, į Hurgadą, Elysees viešbutuką. Gal kas buvot ir turit kokių atsiliepimų, patarimų, pastabų?
Man labai smalsu kaip jautėtės po giluminio nardymo? Girdėjau, kad po nardymo labai skauda galvą ir diena būna sugadinta. Kai kurie patarė geriau rinkis paviršinį nardymą nei giluminį - maždaug tą patį pamatysi... Kažkaip nesitiki man
Ir tiesa dėl maitinimo lėktuve... Kažin ar galima būtų į lėktuvą atsinešti kokių sausainiukų pakramtyti, vandens atsigerti? Ar apsauga neatims visko?
Ir dar.. ar visos perkate Egipte vandenius batelius? Ir ar daug paplūdimiuose tų vandens ežių ir koralų? Bijau, kad neužmintume netyčia
Malonu skaityti, kad Egipto karštis nė vieno lietuvio neiškepino. Reiškias išgyvensim ir mes
Mes išskrendam birželio 29 dieną, į Hurgadą, Elysees viešbutuką. Gal kas buvot ir turit kokių atsiliepimų, patarimų, pastabų?
Man labai smalsu kaip jautėtės po giluminio nardymo? Girdėjau, kad po nardymo labai skauda galvą ir diena būna sugadinta. Kai kurie patarė geriau rinkis paviršinį nardymą nei giluminį - maždaug tą patį pamatysi... Kažkaip nesitiki man
Ir tiesa dėl maitinimo lėktuve... Kažin ar galima būtų į lėktuvą atsinešti kokių sausainiukų pakramtyti, vandens atsigerti? Ar apsauga neatims visko?
Ir dar.. ar visos perkate Egipte vandenius batelius? Ir ar daug paplūdimiuose tų vandens ežių ir koralų? Bijau, kad neužmintume netyčia
QUOTE(Ismene @ 2009 06 25, 15:50)
Sveikutės atostogautojos.
Mes nenardem giluminiu nardymu, mums uzteko pavirsutinisko , ispudziai tikrai faini.Asmeniskai as neturedama praktikos pirma karta su vietiniais tikrai nenerciau, man jie pasitikejimo labai nekelia Vandens batelius patarciau nusipirkti musu maximose ju pilna , ten ju maciau,kad yra , bet kam pasikrauti problemomis, ramiau,kai turi savo lagamine ir nereikia begioti puse dienos ir ieskoti as nemaciau ne vieno ezio prie kranto, bet gal todel,kad prie musu viesbucio nera koraliniu rifu, nes jie daugiausia ir gyvena prie ju , bet atsarga gedos nedaro, as visad maudydavausi su bateliais, man saugiau uzteko viena karta kroatijoje uzlipti ant tu gyviu , gerai,kad viskas laimingai baigesi , tikrai nemalonus jausmas . Lektuve galima nusipirkti uzkandziu. Jei vaziuosit su vaikais, tai gal ir lt praleis kazka nestis, bet geriau nerizikuoti, tokiu atveju, geriau kakza nusipirtki duty free ir be problemu bus lektuve kainos aisku kosmines
grizom is sun rise select royal makadi viesvucio, buvom as vyras, vaikas ir senelis, tai ememe du kambarius, tai is pradziu gavome labai toli vienas nuo kito kambarius, bet nuejome i registratura ir pakeite be problemu, pinigeliu nedaveme, tai gyvenome korpuse 33, kambariai 33101, 33104 langai i pieva ir siena, bet siaip mums labai patiko kambariai tylu, ramu, mums su vyru papuole kambarys su placia lova, i ja net tris tilptu , o pries tai kur iskeimeme kambari tai buvo korpuse 30 tai ten buvo langai i statybas, siaip jei kambarys nepatinka pakeicia be problemu, personalas labai paslaugus, didele teritorija, maistas geras, labai daro skanius kokteilius ir vaikams ir suaugusiems, kambarius tvarko kiekviena diena, siaip mums patiko, blogu ispudziu neatsivezeme
QUOTE(Ismene @ 2009 06 26, 12:08)
mamadaiva, rašei praeitoje temoje, kad yra fotoreportažas apie viešbutį Elysees. Peržiūrėjau viską, kas susieję su Egiptu, bet tokio neradau. Gal galėtum nuorodą įmesti?
Prasom
Mes visuomet atostogauti renkames Turkija, gal kas atostogavote ir Turkijoje, ir Egipte. Mane domintu kuom Egipte geriau nei Turkijoj. Mes atostogaujam su mazais vaikais, todel atostogos buna tik viesbucio kieme.
QUOTE(airina4u @ 2009 06 26, 16:42)
Mes visuomet atostogauti renkames Turkija, gal kas atostogavote ir Turkijoje, ir Egipte. Mane domintu kuom Egipte geriau nei Turkijoj. Mes atostogaujam su mazais vaikais, todel atostogos buna tik viesbucio kieme.
buvau vieną kartą turkijoj (4*) ir vieną kartą egipte (5*) ir, jei turėt omeny tik viešbučius, t.y. aplinką, aptarnavimą, maistą, kambarius, paplūdimį, turkijoj daug labiau patiko