Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

mes gyvenome salia sun rise Mamlouk esanciame viesbutyje sun rise garden beach ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 06 14, 16:20)
mes gyvenome salia sun rise Mamlouk esanciame viesbutyje sun rise garden beach ax.gif

Kiek žinau abėjų viešbučių teritorijom galima naudotis. Tai papasakokit ir apie gardena ir apie mamlouka kokį įspūdi susidarėt? Kaip maitinimas? Kaip baseinai? Kaip servicas? rolleyes.gif
Atsakyti
Aga, zinau kad galima buvo naudotis sun rise garden beach gyvenant ir momlouk, bet mes kazkaip taip ir nenuejome i pati viesbuti ta, tik po teritorija pasivaiksciojome jo...vyrai pirtyje buvo sutike rusus, jie sake kad ateina is mamlouko i sun rise garden beach nes jiem cia labiau patinka...negaliu nieko daugiau pasakyti...Aptarnavimas, visas servisas, aplinka ir viskas viskas mums labai patiko ir tiko garden beach...
Atsakyti
QUOTE(Kostina @ 2009 06 09, 18:11)
vaistukų esant reikalui galima nusipirkti ir Egipte, juk vaistinių yra ant kiekvieno kampo. doh.gif

bet ne visur gali rasi reikiamu vaistu(pati patyriau) arba esu susidurusi esu su tokiu variantu,kad kai kurie vaistai tarkim nuo skausmo,kurie yra elementarus pas mus..kai kur parduodami grieztai su receptu....beto jei beda istiktu ..nakti...manau bent elementariausiu butiniausiu vaistu pirmai pagalbai geriau issimesti is namu,ypac keliaujant su vaikais 4u.gif
Atsakyti
Gal kas iš neseniai grįžusių mamyčių galėtų ką papasakot teigiamo apie vietinių agentūras? Žinau, kad apie tai buvo rašyta, bet jau seniai. Gal ką galėtumėt rekomenduoti? smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 06 17, 12:29)
Pavydžiu merginom kurios išskrido pirmadienį, ten nors tikra vaaasaaaaraaa rolleyes.gif

Ten jau tokia vasara, kokios Lietuvoj dar nebuve, mes pries savaite grize is ten tai buvo ant saules 50 laipsniu lotuliukas.gif , o pavesy 37. Bet man normaliai, nesijauciu ziauriai nudegus, o vaikai visai balti grizo,nes vyras tepe mergaites 50 faktoriu ir tai tik viena karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraeva: 18 birželio 2009 - 14:06
QUOTE(lauraeva @ 2009 06 18, 14:55)
Ten jau tokia vasara, kokios Lietuvoj dar nebuve, mes pries savaite grize is ten tai buvo ant saules 50 laipsniu lotuliukas.gif , o pavesy 37. Bet man normaliai, nesijauciu ziauriai nudegus, o vaikai visai balti grizo,nes vyras tepe mergaites 50 faktoriu ir tai tik viena karta.

Papasakokit plačiau kur buvot? Kokiam viešbutyje? Ką veikėt? Ir viską viską biggrin.gif
Atsakyti
Sunrise Holidays Resort gal kas buvot koki atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 06 18, 15:22)
Papasakokit plačiau kur buvot? Kokiam viešbutyje? Ką veikėt? Ir viską viską biggrin.gif

Mes buvo Festival le Jardin. Geras viesbutis atostogoms su vaikais, didele teritorija, daug baseinu, tik jura negili ir reik toli eit kol buna nors iki uzpakalio. Maitinimas geras, nors mano panos nevalge, o buvo ir blyneliu, tiesiog juos mums ziurint kepdavo, man patiko, kad nemazai patiekalu gamino mums ziurint. Animacija gal liudnoka, bet man jos uzteko. Norint gyvent su vaizdu i jura, reik duot 20 doleriu reseption.
Atsakyti
Mes liepos 6d. su vyru vaziuojam i Makadi Oasis. Labai laukiu. Turejau kremo nuo saules 20 f., bet kai cia pasiskaiciau, kad tokie karsciai, tai vakar nulekiau i parduotuve ir nusipirkau 50. Gal pades, nes pernai kai balandzio menesi Egipte buvom, tai irgi karsta buvo, stipriai nudegiau, paskui nugara, rankos zaizdom nuejo. Gan ilgai gijo. Gal cia del suraus juros vandens taip oda nugrauze. Plaukem i jura nardyt, tai po maudyniu nuo kuno druska byrejo, o gelo vandens laive nebuvo nusipraust. verysad.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Liepos 9 diena skrendu su draugais i Sharm el sheikh i Hilton sharks bay resor ax.gif gal yra buvusiu??is paveiksliuku ir is video youtube nerealu ten thumbup.gif bet siaip labai noreciau suzinoti kas jau buve g.gif
ir siaip gal patartumete ka vertetu pamatyti mums ten jaunimeliui lotuliukas.gif busim 7 dienas wink.gif

aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksytee @ 2009 06 19, 16:48)
Labukas visoms 4u.gif

Liepos 9 diena skrendu su draugais i Sharm el sheikh i Hilton sharks bay resor  ax.gif  gal yra buvusiu??is paveiksliuku ir is video youtube nerealu ten  thumbup.gif  bet siaip labai noreciau suzinoti kas jau buve g.gif
ir siaip gal patartumete ka vertetu pamatyti mums ten jaunimeliui lotuliukas.gif  busim 7 dienas wink.gif

aciukas  smile.gif

o per kokia agentūrą skrendate?
aš į vieną užsukau agentūrą, tai sako Šarma tik žiemos sezonu g.gif
Atsakyti