As ir ka tik gryzus is Sharm el sheiko... pries savaite temperatura buvo 41, po to veso iki 38. Manes karstis irgi negasdina ir jauciuosi labai gerai, netingekit pasitepti kremais. mes pirkom 30 numeriukas, bet tepemes su juo tik pirma diena, po to naudojom tik 12... o geriausiai vakarais tarp 17-18 valandike pasedeti is vis be kremo, visa idegi dienos uztvirtins. Beje, mes buvom 5 zvaigzduciu viesbutyje ir viskas buvo idealu...
Beje, mergaites pasisaugokit vakare UODU (ar moshkiu...) mane pirmaji vakara kaskokios zarazos sukandziojo. i viena koja 16 ikandimu ryte radau (((((
QUOTE(Dollzz @ 2009 06 03, 20:37)
As ir ka tik gryzus is Sharm el sheiko... pries savaite temperatura buvo 41, po to veso iki 38. Manes karstis irgi negasdina ir jauciuosi labai gerai, netingekit pasitepti kremais. mes pirkom 30 numeriukas, bet tepemes su juo tik pirma diena, po to naudojom tik 12... o geriausiai vakarais tarp 17-18 valandike pasedeti is vis be kremo, visa idegi dienos uztvirtins. Beje, mes buvom 5 zvaigzduciu viesbutyje ir viskas buvo idealu...
Beje, mergaites pasisaugokit vakare UODU (ar moshkiu...) mane pirmaji vakara kaskokios zarazos sukandziojo. i viena koja 16 ikandimu ryte radau (((((
Labai nesupykit, bet dabar "mesiu akmenį" į 4-5* viešbučius. Daug kas skundžiasi kas labai daug uodų juose, o va 2* viešbutukai, kurių prisibijot pirkti, kartą per savaitę purškia visą teritoriją nuo visų vabzdžių . Taigi dar nemačiau kaip atrodo Hurgados uodai ar skruzdelytės, kurių apstu brangiuose viešbučiuose Žinoma negaliu kalbėt už visus viešbučius, tik apie tą kuriame buvau
QUOTE(angellukas @ 2009 06 02, 10:11)
O Hurgadoj dar įkyresni ? Na aš Šarm el Šeiche jaučiausi labai nejaukiai dėl jų dėmesio bei įkyrumo , nors sutikome ir labai mandagių bei draugiškų egiptiečių . Beje, ilsėjomės ir visur kartu vaikščiojom su vyru ir rengiausi kuo uždaresniais rūbais (vykom žiemą, kai ne taip karšta) . Aš įsivaizduoju kokio dėmesio susilaukia merginos be vyrų ir "pusnuogės" .
aha mano mama buvo kazkada hurgadoj , sake ten baisu kas daros. ant galvos gatavi uzsilipt, kad tik pirktum ka nors
o sharme ikyrus irgi, bet ne tokiam lygyje.
as pirma kart kai buvau, tai nustebino mane kai einant gatve mums jau is tolo egiptieciai saukia 'labas labas' net nezinant is kur mes. toks vaizdas kad vien lietuviai ten
QUOTE(Jofky @ 2009 06 03, 21:08)
Labai nesupykit, bet dabar "mesiu akmenį" į 4-5* viešbučius. Daug kas skundžiasi kas labai daug uodų juose, o va 2* viešbutukai, kurių prisibijot pirkti, kartą per savaitę purškia visą teritoriją nuo visų vabzdžių . Taigi dar nemačiau kaip atrodo Hurgados uodai ar skruzdelytės, kurių apstu brangiuose viešbučiuose Žinoma negaliu kalbėt už visus viešbučius, tik apie tą kuriame buvau
Paprastai visi viešbučiai, nepriklausomai nuo žvaigždučių skaičiaus, kovoja su vabzdžiais, bet šaltesniuoju metų laiku gal jų tiesiog mažiau būna...
Nors šiaip, kiek man teko būti, tai purkšdavo kiekvieną vakarą...
QUOTE(Jofky @ 2009 06 03, 22:08)
Tai jeigu net uodai su vabzdžiais nuo tų "nuodų" išsilaksto, tai ir aš nosies ten nekiščiau .
As buvau du kart ,geguzes ir birzelio menesiais ,bet irgi neteko kaz kaip tu uodu net matyt.
Mes pernai balandžio mėnesį buvom. Draugei gal pora tu vabaliukų ir įkando, man nei vienas. Matėm kaip ten ant tų krūmų dūmina. Kažkaip daugiau jokių uodų ar moškių nesimatė. O viešbutis buvo 4*, taigi pasirodo ir čia turistais rūpinasi. Uodai mane kandžioja ir Lietuvoj, tad problemos kažkokios nematau. Svarbiausia nusiteikt gerom atostogom, o čia tik dėmesio nevertos smulkmenos. Mes liepos 6 d. vėl važiuojam ir visiškai nesuku galvos dėl tokių dalykų (uodų, karščio, maisto...).
Na į man iškilusį klausimą ar aš ne savižudė važiuodama birželio mėnesį į Hurgadą jau radau atsakymą , tik dar klausimas kokių vaistų apsidraudimui jūs vežatės ?
Nes kitos matau jau po 4-6 kartus apsilankėt Egipte ir gyvos bei sveikos grįžote
Žadam važiuoti 06.11 su šeima į Sea Star Beau Rivage 4 *, gal kuri ten buvote ir apšviesite kas ir kaip ?
Nes kitos matau jau po 4-6 kartus apsilankėt Egipte ir gyvos bei sveikos grįžote
Žadam važiuoti 06.11 su šeima į Sea Star Beau Rivage 4 *, gal kuri ten buvote ir apšviesite kas ir kaip ?
As buvau Sarme siemet balandzio men., 4* zv viesbuty. Nei man kas ikando, nei virskinimo problemu buvo, nei mane demesys ar prekeiviai erzino. viskas buvo super, oras, jura, maistas, viezbutis, zmones ir t.t..buvau nusiteikusi puikiai pailseti, ka ir padariau. man rodos cia nuo zmogaus priklauso ir nuo jo nusiteikimo pailseti. Jei noresi prikibti, bus blogai jei ir ant ranku nesios ir uodus aplink vaikys, o jei tokiu dalyku nenoresi matyti tai ir nematysi, o dziaugsiesi tuo, ka matai ir patiri. Man kartais keista skaityti nusiskundimus apie varginancias keliones autobusais ar ten kokiomis nepatogiomis sedynemis . jei taip sunku, prasom skristi lektuvu. man pavyzdziui net ta kelione autobusu i Kaira ar sustojimas ryte pusryciams kazkokioje kaciu privisusioje kavineje buvo savotiska pramoga ir nesudare jokiu problemu. Pasedeti patogiai kojas istiesus prie teliko as galiu ir namie, o ten vaziuoji patirti kuo daugiau i ivairiau. Mane pavyzdziui tas ir zavi, paskui nors turi ka prisiminti. Man net tas siukslinas Kairas buvo savotiskai nuostabus
QUOTE(MONRO @ 2009 06 04, 15:07)
Man net tas siukslinas Kairas buvo savotiskai nuostabus
ir man Kairas paliko įspūdį
Šį pirmadienį grįžom iš Egipto, oras puikus 36 laipsniai šilumas, paskutinę poilsio dieną supratome ką reiškia smėlio audros, kadangi visą dieną pūtė labai stiprus vėjas ir smėlis vyravo ore, nesimatė kas yra horizonte, visi buvom apdengti smėliu. Bet tai mūsų poilsio savaitės nesugadino,puikiai pailsėjome Serenity Makadi Heights viešbutyje, visiems važiuojantiems į Egiptą rekomenduočiau šį viešbutį ir pati norėčiau ten sugrįžti ne vieną kartą. Aplinka tiesiog super, labai daug žalumos, viskas sutvarkyta, bei tvarkoma kasdien, daugybė baseinų, barai prie baseinų, keli restoranai, maisto pasirinkimas yra, tik aišku jaučiasi, kad jis egiptietiškas Užkandžių yra ir greito maisto pavidalu: bulvyčių, hamburgerių, picų Taip pat ledai kasdien, tokiomis karštomis dienomis labai Kambariai labai erdvūs, ir kaip sakė kelionių agentūros darbuotoja: gražesnių kambarių kaip šiame viešbutyje Egipte nerasite, tai tikrai atitiko jos žodžius Jūra labai graži, stovint ant tilto matosi nuostabiausios žuvys, o panėrus atsiveria nuostabus vaizdas , kadangi čia pat koralinis rifas.
QUOTE(rgintare @ 2009 06 04, 15:28)
rekomenduočiau šį viešbutį ir pati norėčiau ten sugrįžti ne vieną kartą.
maisto pasirinkimas yra
gražesnių kambarių kaip šiame viešbutyje Egipte nerasite
maisto pasirinkimas yra
gražesnių kambarių kaip šiame viešbutyje Egipte nerasite
o aš ten grįžti nenorėčiau
tai kad tas pats per tą patį kiekvieną dieną nu bet nesiplėsiu tik vieną vakarą lauke mėsytę kepė, vat tada buvo super
tai kad nieko ypatingo ir kad nei kart neišplovė grindų per savaitę, grožio jiems tikrai nepridėjo...
ne tragedija, bet kitą kartą tikrai bandyčiau laimę kitam viešbuty