Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

O kiek Hurgadoje kainuoja nardymas pas vietinius? ax.gif
Atsakyti
Klausykit, o tai gal ten kažkaip reik iš anskto susitarti kad su mikrūškėm neveštų, ir kad patiem į kaira važiuot nereiktų iš autobusų stoties? g.gif Ar čia jau laimės dalykas? g.gif

Labai smarkiai abejoju kad mes kur važiuosim nu bet avdrūk biggrin.gif visi gasdina su karščiai, bet duktrėčia nenurimsta, kad reik nuvažiuot būtinai nors nusifotkint g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 05 28, 23:15)
Klausykit, o tai gal ten kažkaip reik iš anskto susitarti kad su mikrūškėm neveštų, ir kad patiem į kaira važiuot nereiktų iš autobusų stoties? g.gif Ar čia jau laimės dalykas? g.gif

klauskit iškart ir kelis kartus smile.gif mes klausėm, kaip važiuosim iki kairo - mums sakė - viskas gerai, didelis autobusas, kondicionierius... dar po kelių klausinėjimo kartų atsirado "malenkaja peresadočka" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 28, 22:59)
O kiek Hurgadoje kainuoja nardymas pas vietinius?  ax.gif

35 doleriai, turiu numeriuka lietuves Linos kuri gali organizuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(migles @ 2009 05 29, 02:07)
kaimyne vakar tik gryzo is Egipto , o jau patenkinta pailsejusi , thumbup.gif  ir zinoma juoda  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  o mes lanuojam  turkija varyti jau ant dienu 14 d. bet su vaikais  doh.gif

O as visai ne juoda grizau unsure.gif
Atsakyti
o man va beskaitant idomu pasidare, kodel vieni renkasi poilsi Hurgadoje, kiti Sarm El Seiche. pati buvau tik karta Seiche. Idomu butu suzinoti nuomone tu, kurie buvo Egipte ne karta ir gali pasakyti savo nuomone apie abu kurortus. zinau tik tiek, kad Seichas moderniskesnis, bet gal yra dar kokiu pliusu ir minusu g.gif . kur labiau verta gryzti ?
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2009 05 29, 15:46)
kur labiau verta gryzti ?

žmonės, pabuvoję ten ir ten n kartų, sako, kad šeichas brangesnis už hurgadą (t.y. minusas), o pats didžiausias pliusas, kad šeicho koraliniams rifams hurgada niekada neprilygs smile.gif taip va man sakė smile.gif
Atsakyti
kas megsta prabanga, rifus , neikyrius vietinius, tas renkasi Sheikh.
kas nori tiesiog pigiau ir pamatyt tikra egipto vietiniu gyvenima, prasom - hurgada.
Papildyta:
beje, kaip jums patinka autobusai kelionem i kaira ir pan?
as galvojau isprotesiu. kojom vietos nerasta. o jei prieki sedintis atsilosia, tai toks jausmas kad atsigulia tau i klebi blink.gif
visos tos keliones po keliolika valandu butu nieko, jei tik iseitu kojeles istiest. beje mano ugis tik 170cm biggrin.gif
Atsakyti
aš per tas keliones - į kairą ir luxorą - nu nepavargau aš tiek, kiek čia rašot, kad oioioi kokia sunki kelionė arba vos gyvi grįžom unsure.gif gal dėl to, kad buvau nusiteikusi atitinkamai rolleyes.gif o autobuse maniškis laisvai išsimiega sedėdamas, o aš atsisėdu nugara į langą, užsikeliu ant jo kojas ir išsitiesiu kaip man patogu blush2.gif jau ne pirmąkart taip keliavom, visi patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 29, 15:51)
žmonės, pabuvoję ten ir ten n kartų, sako, kad šeichas brangesnis už hurgadą (t.y. minusas), o pats didžiausias pliusas, kad šeicho koraliniams rifams hurgada niekada neprilygs smile.gif taip va man sakė smile.gif

Va dėl brangumo visai nesutinku schmoll.gif , ir ten ir ten daug teko pirkti, kavinėse lankytis ir kainos vienodos, žinoma po derybų 4u.gif Tik į Šarmo viešbučius nėra pasiūlymu už 700 Lt o į Hurgadą būna rolleyes.gif Iš Šarmo ekskursijos kur kas pigesnės kažkodėl, bet gal kainos keitėsi? Ir gal nereikėtu lyginti 2008 m. kainas su 2009 m. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 05 31, 13:14)
Va dėl brangumo visai nesutinku  schmoll.gif , ir ten ir ten daug teko pirkti, kavinėse lankytis ir kainos vienodos, žinoma po derybų  4u.gif  Tik į Šarmo viešbučius nėra pasiūlymu už 700 Lt o į Hurgadą būna  rolleyes.gif Iš Šarmo ekskursijos kur kas pigesnės  kažkodėl, bet gal kainos keitėsi? Ir gal nereikėtu lyginti 2008 m. kainas su 2009 m.  g.gif

kai sakė, kad brangiau, turėjo omeny būtent viešbučius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 05 28, 22:43)
Siaubas iš kur tokias nesamones traukiat?  blink.gif  Neaiškinsiu kaip būna, o parašysiu kaip mes su vietiniais važiavom į Kairą. Kaip jau minėjau už 35 USD. Autobusas didelis, konfortiškas apynaujis, su kondecionierium. Du vairuotojai ir trečias palydovas, kuris mumis kaip viščiukus skaičiavo, prižiūrėjo, lydėjo ir aiškino kur, kada ir kaip. Programa visų vienoda. Kaire muziejuj jau gavom gidą rusakalbį, o svarbiausia garsiakalbį  rolleyes.gif  Pamaitino kaip karalius. Autobuse dalino šaldytą geriamą vandenį. Pirmyn ir atgal turėjom po vieną sustojimą nueit į tualetą, atsigerti kavos ar arbatos ir užkąsti. Prie kiekvieno ginkluoto posto buvo duodami sąrašai.  Paaiškinkit ką dar gaunat  sumokėję lietuvaičiams dvigubai? Kelionės organizuoja vietinė agentūrą, o lietuviai tik savo procentus pasiima už atvestą klientą. Jau seniai apie tai forume buvo kalbėta.

Jofky, o gal galėtum pasakyt kur šią kelionę į Kairą pirkai, jei pameni jos pavadinimą. (Aišku jei Hurgadoj, nes mes ten keliaujam) Mūsų irgi lietuviai nevilioja, bet ir taip baisiai kaip čia rašo kitos mamytės keliaut nenorėčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunyte @ 2009 06 01, 18:23)
Jofky, o gal galėtum pasakyt kur šią kelionę į Kairą pirkai, jei pameni jos pavadinimą. (Aišku jei Hurgadoj, nes mes ten keliaujam) Mūsų irgi lietuviai nevilioja, bet ir taip baisiai kaip čia rašo kitos mamytės keliaut nenorėčiau. 4u.gif

Į Kairą pirkom Šarme. O Hurgadoj aš parekomenduoti nieko neturiu dar, bet draugai pirko iš agentūros šalia Macdonaldo Sakala rajone, pavadinimo neprisimena, smulkmenų nežinau bet kelione nesiskundė.
Papildyta:
QUOTE(lauraeva @ 2009 06 01, 18:14)
mes ryt isskrendam i Egipta, i Festival le Jardin. Gal kas buvot siame viesbutyje? Ar maitina lektuve skrendat i Egipta? Sako dabar jau nemaitins g.gif  su vaikais bus sunku mums.

Jeigu su Novaturu skrisit, tai meniu su kainom čia. Galima ir EUR atsiskaityti ir kortelėmis

http://www.novaturas...s-skrydzio-metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 01 birželio 2009 - 22:56