Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(Jofky @ 2009 05 28, 17:21)
Nuo Hurgados iki Kairo ne 548 o apie 480 km  rolleyes.gif

Atstumus parašiau iš Tez tour katalogo, o ten būtent nurodyta tokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 05 28, 17:34)
Atstumus parašiau iš Tez tour katalogo, o ten būtent nurodyta tokie  4u.gif

O mano atstumai iš Egipto mirksiukas.gif drinks_cheers.gif ir internete panašius rašo. Ir pažiūrėjus į žemėlapį akivaizdu, kad iš Šarm El Šeiho toliau truputį drinks_cheers.gif Nereikšmingas skirtumas, tik įdomu koks kainuose skirtumas. Mes pernai iš Šarmo į Kaira važiavom už 35 USD o kiek kainuoja iš Hurgados gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 05 28, 17:39)
O mano atstumai iš Egipto  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  ir internete panašius rašo. Ir pažiūrėjus į žemėlapį akivaizdu, kad iš Šarm El Šeiho toliau truputį  drinks_cheers.gif  Nereikšmingas skirtumas, tik įdomu koks kainuose skirtumas. Mes pernai iš Šarmo į Kaira važiavom už 35 USD o kiek kainuoja iš Hurgados gal kas žinot?

smile.gif Matyt, kas kaip matuoja smile.gif Net internete panaršius atstumus radau nuo 450 iki 550 km biggrin.gif
Kainos, tai su vietiniais žinoma pigiau. Novaturo, jei gerai pamenu, suaugusiam 95 USD, o vaikui - 50 USD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 28 gegužės 2009 - 17:09
85 doleriai is Hurgados iki Kairo su Novaturu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 05 28, 19:40)
85 doleriai is Hurgados iki Kairo su Novaturu  ax.gif

nuo kada? bigsmile.gif vasarį 95 USD kainavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 28, 20:19)

Iš lietuvių plėšikų neperku ekskursijų schmoll.gif mane domina vietinių agentūrų kainos. Aš jau pati buvau Kaire, bet planuoju važiuot į Egiptą su tais kas dar ten nebuvo, taigi teks dar kartą aplankyt piramides ir noriu paplanuot išlaidas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 28, 20:19)

Na praeita sestadieni mokejau 85 $ biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2009 05 28, 21:28)
Iš lietuvių plėšikų neperku ekskursijų  schmoll.gif  mane domina vietinių agentūrų kainos. Aš jau pati buvau Kaire, bet planuoju važiuot į Egiptą su tais kas dar ten nebuvo, taigi teks dar kartą aplankyt piramides ir noriu paplanuot išlaidas  rolleyes.gif

Man su novaturu saugiau, ypac i Kaira. Mus visur lydejo ginkluota apsauga, ko su vietiniais tikrai nebus ...
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 05 28, 21:28)
Iš lietuvių plėšikų neperku ekskursijų  schmoll.gif  mane domina vietinių agentūrų kainos. Aš jau pati buvau Kaire, bet planuoju važiuot į Egiptą su tais kas dar ten nebuvo, taigi teks dar kartą aplankyt piramides ir noriu paplanuot išlaidas  rolleyes.gif

aš ir nevažiavau su lietuviais, tokia kaina buvo paduotame kainininke smile.gif į kairą važiavau su rusais, t.y. rusų agentūra, neatsimenu dabar kiek mokėjau - ar 70 ar 75... su vietiniais užteko į luxorą nuvažiuot, daugiau nenorėčiau...
Papildyta:
QUOTE(Inesssija @ 2009 05 28, 21:37)
Man su novaturu saugiau, ypac i Kaira. Mus visur lydejo ginkluota apsauga, ko su vietiniais tikrai nebus ...

važiuojant su rusų agentūra gautum tą patį, tik pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 28, 21:38)
į kairą važiavau su rusais, t.y. rusų agentūra

O kur radai ta rusu agentura?
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 28, 21:42)
O kur radai ta rusu agentura?

QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 28, 21:47)
Tai va man ir idomu pasidare, ar ji su vietiniais vaziavo ar surado kazkokia rusu agentura, tipo kaip musu Novaturas  g.gif

čia pat po nosim viešbuty yra kruva rusų, lenkų, vokiečių, anglų ir kt agentai smile.gif kaip musiškiai novaturai ir tezturai atvažiuoja mumis aplankyt viešbuty, taip ir kitataučiai daro... pažiūrėjom kada turi aplankyt (juk ta info prieinama visiems, iškabinta arba aplankale parašyta)... aišku ne visi dega noru imti "svetimus", bet pasirinkimas didelis ax.gif vieni, kiti nesutiko, treti thumbup.gif

QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 28, 21:58)
Aciu, dabar jau man pagaliau aisku  biggrin.gif

ištikrųjų tai gavosi pats optimaliausias variantas, viduriukas - nei su musiškiais pabrangiai, nei su vietiniais papigiai (priedo man buvo ir baisu blush2.gif )... su rusais tokios pačios sąlygos kaip ir su lietuviais tik pigiau smile.gif dėl kitų tautų agentų nežinau nevažiavau..

dabar pradėjau atgaminti - vietiniai siūlė už 69 (60 kelionė ir 9 "transferas", t.y. atvažiuos iki viešbučio ~35 km pasiimt), o su rusais važaivom už 75... beje, važiuojant su vietiniais į kairą, važiuosit visuomeniniu transportu ax.gif t.y. jus nuveš iki stoties, įsodins į tarpmiestinį autobusą, gal bus dar žmogustis koks nuo vietinių ir vperiod bigsmile.gif ir kaire pasitiks jus gidas ax.gif po kairą važinėsit su mikriuku (ne pats patogiausias transportas, važiavau į luxorą su tokiu), su kuriuo ir grįšit į hurgadą...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 28, 22:10)
ištikrųjų tai gavosi pats optimaliausias variantas, viduriukas - nei su musiškiais pabrangiai, nei su vietiniais papigiai (priedo man buvo ir baisu blush2.gif )... su rusais tokios pačios sąlygos kaip ir su lietuviais tik pigiau smile.gif dėl kitų tautų agentų nežinau nevažiavau..

dabar pradėjau atgaminti - vietiniai siūlė už 69 (60 kelionė ir 9 "transferas", t.y. atvažiuos iki viešbučio ~35 km pasiimt), o su rusais važaivom už 75... beje, važiuojant su vietiniais į kairą, važiuosit visuomeniniu transportu ax.gif t.y. jus nuveš iki stoties, įsodins į tarpmiestinį autobusą, gal bus dar žmogustis koks nuo vietinių ir vperiod bigsmile.gif ir kaire pasitiks jus gidas ax.gif po kairą  važinėsit su mikriuku (ne pats patogiausias transportas, važiavau į luxorą su tokiu), su kuriuo ir grįšit į hurgadą...

Siaubas iš kur tokias nesamones traukiat? blink.gif Neaiškinsiu kaip būna, o parašysiu kaip mes su vietiniais važiavom į Kairą. Kaip jau minėjau už 35 USD. Autobusas didelis, konfortiškas apynaujis, su kondecionierium. Du vairuotojai ir trečias palydovas, kuris mumis kaip viščiukus skaičiavo, prižiūrėjo, lydėjo ir aiškino kur, kada ir kaip. Programa visų vienoda. Kaire muziejuj jau gavom gidą rusakalbį, o svarbiausia garsiakalbį rolleyes.gif Pamaitino kaip karalius. Autobuse dalino šaldytą geriamą vandenį. Pirmyn ir atgal turėjom po vieną sustojimą nueit į tualetą, atsigerti kavos ar arbatos ir užkąsti. Prie kiekvieno ginkluoto posto buvo duodami sąrašai. Paaiškinkit ką dar gaunat sumokėję lietuvaičiams dvigubai? Kelionės organizuoja vietinė agentūrą, o lietuviai tik savo procentus pasiima už atvestą klientą. Jau seniai apie tai forume buvo kalbėta.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 05 28, 22:43)
Siaubas iš kur tokias nesamones traukiat?

vadinas, kaip pataikai g.gif šitą visą mums siūlė čia minėtoji Irina, mes nesusigundėm biggrin.gif džiaugiuosi, kad jus gavot kitas paslaugas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 28 gegužės 2009 - 21:49