QUOTE(agneira @ 2009 02 19, 14:14)
tai visai neblogai prasisukot
Labai padejai, tai net neisivaizdavau kiek ten tu pinigeliu reikia
As is pradziu irgi triedaliojau, kad mums neuzteks. O dar kadangi parsivezem tai isvis super
Aisku jei dar butume vare i safari ir su pavirsiniu nardymu, butume visus isleide, bet kazkaip nenorejom. Sake Seiche grand safario neapsimoka imti, Hurgadoj geriau. Ir dar vieni lietuviai sake, kad Seiche super yra kopimas i Mozes kalna
Si ekskursija yra tik Seiche. Patys nejom, nes nesam aktyvus is prijauciantys sportui
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2009 02 19, 14:42)
aš su tokiu buitiniu klausimu.. gal kas pirkot vandens batus ten Egipte. Pas mus vaikiški batukai r suagusiems apie 40 lt. .sakau gal nepaismoka ten ieškotis ir čia nusipirkt
ačiū už atsakymus.
beje pažiūrėjau prognozę kitai savaitei.. Šarme vos 20-22 laipsniai.. kažkaip pesimistiškai skamba
Geriau pirkit ten. Kainu nemaciau, nes mums nereikejo, bet kas pirko tai neprasove
Papildyta:
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 19, 13:44)
na jooo, brangoka sakyčiau po 38$ vakarienei...
man viena forumietė sakė, kad ten kokteiliukus daro nemokamai... mes buvom 4*viešbutį tai nieko panašaus nebuvo, nori - pirk. o čia ji minėjo, kad nemokamai gamina
Is vietinio alkoholio daro. Ten degtine, romas,viskis, brendis. Tai prieisi prie baro sako special koki man
Tai ten panom padaro tokius neblogus, su sirupu ir pan. O mano draugas nuvare sako koki skanu padarykit kokteili, tai padare degtine + spraitas
50/50