Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 19, 12:57)
turbūt juose fainiau negu pačiame viešbutyje smile.gif nu keturiese tai gal nenorėčiau būti  biggrin.gif dar susipyksim per tiek laiko doh.gif  smile.gif bent jau šalia, kad duotų kambarius ir bus gerai smile.gif

tai duokit 10$ ir padarys jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 02 19, 14:00)
tai duokit 10$ ir padarys jie smile.gif

taip ir padarysim smile.gif o sakyk, ką jūs vakarais veikdavote? ar yra kokių pramogų viešbutyje? į centrą važiavot? ar nebaisu vėlai vakare išeiti į miestą, pvz jeigu į kokį klubą ar pan, ir kaip tada gryšti į viešbutį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 19, 13:17)
taip ir padarysim smile.gif o sakyk, ką jūs vakarais veikdavote? ar yra kokių pramogų viešbutyje? į centrą važiavot? ar nebaisu vėlai vakare išeiti į miestą, pvz jeigu į kokį klubą ar pan, ir kaip tada gryšti į viešbutį g.gif

Mes kai tokie namisedos tai tinkedavom, pavakarieniaudavom, kartais i ta artima centriuka nueidavom ir tiek. O poto grizdavom namo i lova smile.gif
Pacio viesbucio teritorijoja vyksta vakarais diskotekos, o ir retsykiai viesbucio ANIMATION TEAM kviesdavo i kluba Naama Bay centre, tai per juos perkant bilietus pigiau. Buna viesbutis daro vakarais vakatienes uz pinigus, juros gerybiu vakaras, mexikietisko maisto vakaras ir pan. Bet kaina nelabai, juros gerybiu vakaras zmogui 38$ ir pan.
Po miesta vaiksciodavom ir su fotiku ant kaklo ir su tasem, ir visai nebaisu. Ne taip kaip Lietuvoj, bijai nuo masinos iki laiptines nueiti. O ten tai visai, eini sau palengva, daug turistu ir vakarais gatvemis vaikscioja, mikriukai ir taksai stoja vis kai eini ir tiek. Jautemes tikrai drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 02 19, 14:34)
Mes kai tokie namisedos tai tinkedavom, pavakarieniaudavom, kartais i ta artima centriuka nueidavom ir tiek. O poto grizdavom namo i lova smile.gif
Pacio viesbucio teritorijoja vyksta vakarais diskotekos, o ir retsykiai viesbucio ANIMATION TEAM kviesdavo i kluba Naama Bay centre, tai per juos perkant bilietus pigiau. Buna viesbutis daro vakarais vakatienes uz pinigus, juros gerybiu vakaras, mexikietisko maisto vakaras ir pan. Bet kaina nelabai, juros gerybiu vakaras zmogui 38$ ir pan.
Po miesta vaiksciodavom ir su fotiku ant kaklo ir su tasem, ir visai nebaisu. Ne taip kaip Lietuvoj, bijai nuo masinos iki laiptines nueiti. O ten tai visai, eini sau palengva, daug turistu ir vakarais gatvemis vaikscioja, mikriukai ir taksai stoja vis kai eini ir tiek. Jautemes tikrai drasiai smile.gif

na jooo, brangoka sakyčiau po 38$ vakarienei... smile.gif man viena forumietė sakė, kad ten kokteiliukus daro nemokamai... mes buvom 4*viešbutį tai nieko panašaus nebuvo, nori - pirk. o čia ji minėjo, kad nemokamai gamina g.gif
Atsakyti
aš su tokiu buitiniu klausimu.. gal kas pirkot vandens batus ten Egipte. Pas mus vaikiški batukai r suagusiems apie 40 lt. .sakau gal nepaismoka ten ieškotis ir čia nusipirkt g.gif ačiū už atsakymus.

beje pažiūrėjau prognozę kitai savaitei.. Šarme vos 20-22 laipsniai.. kažkaip pesimistiškai skamba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agneira @ 2009 02 19, 14:14)
tai visai neblogai prasisukot thumbup.gif  Labai padejai, tai net neisivaizdavau kiek ten tu pinigeliu reikia blush2.gif

As is pradziu irgi triedaliojau, kad mums neuzteks. O dar kadangi parsivezem tai isvis super wink.gif Aisku jei dar butume vare i safari ir su pavirsiniu nardymu, butume visus isleide, bet kazkaip nenorejom. Sake Seiche grand safario neapsimoka imti, Hurgadoj geriau. Ir dar vieni lietuviai sake, kad Seiche super yra kopimas i Mozes kalna smile.gif Si ekskursija yra tik Seiche. Patys nejom, nes nesam aktyvus is prijauciantys sportui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2009 02 19, 14:42)
aš su tokiu buitiniu klausimu.. gal kas pirkot vandens batus ten Egipte. Pas mus vaikiški batukai r suagusiems apie 40 lt. .sakau gal nepaismoka ten ieškotis ir čia nusipirkt  g.gif ačiū už atsakymus.

beje pažiūrėjau prognozę kitai savaitei.. Šarme vos 20-22 laipsniai.. kažkaip pesimistiškai skamba  unsure.gif

Geriau pirkit ten. Kainu nemaciau, nes mums nereikejo, bet kas pirko tai neprasove
Papildyta:
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 19, 13:44)
na jooo, brangoka sakyčiau po 38$ vakarienei... smile.gif man viena forumietė sakė, kad ten kokteiliukus daro nemokamai... mes buvom 4*viešbutį tai nieko panašaus nebuvo, nori - pirk. o čia ji minėjo, kad nemokamai gamina g.gif

Is vietinio alkoholio daro. Ten degtine, romas,viskis, brendis. Tai prieisi prie baro sako special koki man smile.gif Tai ten panom padaro tokius neblogus, su sirupu ir pan. O mano draugas nuvare sako koki skanu padarykit kokteili, tai padare degtine + spraitas biggrin.gif biggrin.gif
50/50
Atsakyti
[Papildyta:
Is vietinio alkoholio daro. Ten degtine, romas,viskis, brendis. Tai prieisi prie baro sako special koki man smile.gif Tai ten panom padaro tokius neblogus, su sirupu ir pan. O mano draugas nuvare sako koki skanu padarykit kokteili, tai padare degtine + spraitas biggrin.gif biggrin.gif
50/50
[/quote]
biggrin.gif geras. o ledukų dėdavo? nes sakė, kad ledukų negalima, nes iš vietonio vandens jie gali būti padaryti...
Atsakyti
Sveikutes, ruošiames ir mes i Hurgada, norejau paklausti ar kas nors pirkote ekskursijas iš vietinių? Iš kur geriausia pirkti? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Dovilyte5,2009 02 19, 15:35]
[Papildyta:
50/50
[/quote]
biggrin.gif geras. o ledukų dėdavo? nes sakė, kad ledukų negalima, nes iš vietonio vandens jie gali būti padaryti...
[/quote]

Sito tai net nezinau. Kiek maciu tai nededavo leduku, nes as pati negeriau. Ten tuos kokteilius i vienkartinius puodelius daro, tai nelabai ten jauciu butu kur tuos ledukus ideti smile.gif
O del vandens, tai jau jo... Net dantu neskalaukit. Siaip viesbuti kiekviena diena duos po 2 buteliukus vandens, tai mes nesunaudodavom , pasislepdavom, kita diena vel 2 atnesa, tai paskutine diena 4 laisvus buteliukus jau turejom susitaupe wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 02 19, 18:51)
Sito tai net nezinau. Kiek maciu tai nededavo leduku, nes as pati negeriau. Ten tuos kokteilius i vienkartinius puodelius daro, tai nelabai ten jauciu butu kur tuos ledukus ideti smile.gif
O del vandens, tai jau jo... Net dantu neskalaukit. Siaip viesbuti kiekviena diena duos po 2 buteliukus vandens, tai mes nesunaudodavom , pasislepdavom, kita diena vel 2 atnesa, tai paskutine diena 4 laisvus buteliukus jau turejom susitaupe wink.gif

su vandeniu tai ir mes tą patį darydavome smile.gif kartais ir daugiau buteliukų mums duodavo, kai 1$ duodavome smile.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
Gal kas buvot MIRABEL BEACH RESORT, labai butu smagu suzinoti nuomone. rolleyes.gif
Atsakyti
va galit patys pasižiūrėti kokia dabar temperatūra:
http://www.gismeteo.ru/towns/62460.htm
Atsakyti