sveikos, ruosiames i Hurgada birzelio 8, imsim paskutine minute, tai nezinom, kuri viesbuti imti. vienur raso, kad iki Sakala centro 3km, kitur, kad 15km... kuri geriau rinktis? esu buvus tik Turkijoj Kemere, tai man patiko, kad centras arti, iseini sau vakara, kada nori... gal galit patart ka...
QUOTE(Agusiukas @ 2009 05 27, 17:00)
sveikos, ruosiames i Hurgada birzelio 8, imsim paskutine minute, tai nezinom, kuri viesbuti imti. vienur raso, kad iki Sakala centro 3km, kitur, kad 15km... kuri geriau rinktis? esu buvus tik Turkijoj Kemere, tai man patiko, kad centras arti, iseini sau vakara, kada nori... gal galit patart ka...
Tai skonio reikalas kurį rinktis Man labai patiko Moon Valley. Išeini iš viešbučio, praeini pro "Žilviną" ir "Kastytį" ir atsirandi iš karto pagrindinės gatvės pradžioje Tik gal jūsų to viešbučio * kiekis gali netenkinti. O jeigu ką, tai ten taxai gana nebrangus kai pasideri Mumis už 4 USD puse dienos vežiojo ir pirkinius dar nešiojo
QUOTE(Jofky @ 2009 05 27, 18:18)
Tai skonio reikalas kurį rinktis Man labai patiko Moon Valley. Išeini iš viešbučio, praeini pro "Žilviną" ir "Kastytį" ir atsirandi iš karto pagrindinės gatvės pradžioje Tik gal jūsų to viešbučio * kiekis gali netenkinti. O jeigu ką, tai ten taxai gana nebrangus kai pasideri Mumis už 4 USD puse dienos vežiojo ir pirkinius dar nešiojo
tai kad Moon Valley tik 2*
o kas tie Zilvinas ir Kastytis?
na man ne tiek del skonio, kiek as klausiau del patogumo, kuris geriau, ar paciam centre, ar uz centro...
Jei norisi surmulio centre,jei ramybes uz miesto Pati gyvenau ir centre ir uz miesto patiko abu pasirinkimai
QUOTE(Agusiukas @ 2009 05 27, 18:55)
tai kad Moon Valley tik 2*
na man ne tiek del skonio, kiek as klausiau del patogumo, kuris geriau, ar paciam centre, ar uz centro...
Tai du vaikinukai vietiniai, gerai kalbantys ir šiek tiek rašantys lietuviškai. Juos mažiausiai 3 kartus jau rodė per mūsų TV laiduose apie keliones Jie savo parduotuve lietuvių ambasada vadina
O kas dėl viešbučių žvaigždučių, tai man kuo mažiau jų tuo geriau, svarbu kur būtų persirengti, nusiprausti ir pavalgyti porą kartą per parą. Aš ten negyvenu, juose gyvena tik mano lagaminas, o jis pas mane neišlepintas jam ir 1* ir 2* tinka
labukas Gal kas kokiu atsiliepimu apie Sunrise Mamlouk Palace (Sum) viesbuti hurgadoje turi ? O gal kas ir vyksta 06 15?
O is kur arciau iki piramidziu? Is Hurgados ar Sarmo? Ar tas pats?
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 28, 08:29)
O is kur arciau iki piramidziu? Is Hurgados ar Sarmo? Ar tas pats?
Truputį arčiau iš Šarm El Šeicho, bet nedideli skirtumai
Hurgada - Kairas apie 548 km
Šarm El Šeichas - Kairas apie 510 km
QUOTE(Fira @ 2009 05 26, 16:09)
Buvom Madinat Makadi kurorte, patiko, grazus , svarus, daug zalumos.
Viesbutis Iberotel Makadi Saraya kaip ir saket geras, maisto daug ivairaus.
Buvom Kaire, safari, i Hurgada vaziavom , vyras narde .....
Siap tos keliones laabai vargina, po kairo grizau vos gyva
Sveikos keliautojos
Gal kuri esat buvusi Safagos kurote? Kokia nuomone apie ji.
Mes sia vietove pasirinkome del vanddeens pasaulio. Labai svarbu, kad butu koraliniai rifai netoliese.
Apart tai, kad yra koraliniu rifu ir labai ramus kurortas daugiau nieko nezinau .
Gal kuri esat buvusi Safagos kurote? Kokia nuomone apie ji.
Mes sia vietove pasirinkome del vanddeens pasaulio. Labai svarbu, kad butu koraliniai rifai netoliese.
Apart tai, kad yra koraliniu rifu ir labai ramus kurortas daugiau nieko nezinau .
QUOTE(amiyra @ 2009 05 27, 23:08)
labukas Gal kas kokiu atsiliepimu apie Sunrise Mamlouk Palace (Sum) viesbuti hurgadoje turi ? O gal kas ir vyksta 06 15?
laba,
mes vykstam 06.15, bet i Festival Le Jardin. labai mazai atsiliepimu apie ji randu, tai truputi neramu
QUOTE(Fira @ 2009 05 28, 09:07)
Truputį arčiau iš Šarm El Šeicho, bet nedideli skirtumai
Nuo Hurgados iki Kairo ne 548 o apie 480 km