Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(MONRO @ 2009 05 16, 15:12)
yra vienos dienos Kairas, super Kairas ir dvieju dienu Kairas. mes rinkomes vienos dienos super kaira, tai aplankeme Muchamed Ali mecete, piramides, papirusu muzieju ar parduotuve, kvepalu parduotuve, nacionalini egipto muzieju ir pietavome laivo restorane, plaukdami Nilu (apie pusantros val.). vaziavome autobusu. galima skristi ir lektuvu, tik nebeatsimenu ar i visas siulomas keliones.

Jofky, tikriausiai personalas pamates dvi merginas tycia trecios lovos neisnese, mane gal kuri prikabinsit  biggrin.gif

tada super kairas nuo kairo skiriasi mečetės lankymu ir tuo, kad pietus būtent plaukančiame laive, o ne stovinčiame g.gif
Papildyta:
ai, mes dar to paprasto kairo metu plaukėm į bananų salą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 16, 15:25)
tada super kairas nuo kairo skiriasi mečetės lankymu ir tuo, kad pietus būtent plaukančiame laive, o ne stovinčiame g.gif
[

jo ir dar ten pietaujant vyksta programa, nacionalines dainos, sokiai ir pan.,
Atsakyti
Na va kaip ir išsirinkom viešbutį Sun Rise Mamlouk . Gal kas kokių atsiliepimų turit? rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu ar daro Egipte vienkartines tatuiruotes?
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 05 16, 23:45)
Idomu ar daro Egipte vienkartines tatuiruotes?

daro ir labai fainas ax.gif tik sake kad laikysis apie 3sav bet man per savaite nusiplove, turbut dazniau rankas plaunu nei jie lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kur tik esu jas pasidarius pasaulyje(turkija, jav ir t.t.) tai visi sako išliks tris savaites o makismum savaitei, o paskui atrodo klaikiai, kaip nuplauta tatoo iš kramtuškės popierielė, o išplaut tai negali gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 05 16, 22:11)
Na va kaip ir išsirinkom viešbutį  Sun Rise Mamlouk . Gal kas kokių atsiliepimų turit? rolleyes.gif

mes esam sun rise palace buve, labai patiko mirksiukas.gif tai turbut bus tas pats viesbuciu tinklas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal esat susidūrę kuri su tokia situacija, nes sienos apsaugos tarnyba nežino blink.gif kur daugiau skambint klaust nebežinau.
Žodžiu į egiptą skristume tryse, mes su vyru ir mano dukterėčia amerikos pilietė, b et taip pat ji turi ir lietuvos pilietybę.
Skrendant su lietuvišku pasu, tikrai žinau akd reikia įgaliojimo vieno iš tėvų kad galėčiau aš, jos teta ja išsivešti į užsienį. Bet su JAV pasu situacija kažkokia kitokia. Kokia nieks nežino blink.gif kur beskambinu visi liepe skambint kitur, ir taip ratas užsidarė, nes skambinau į oro uostą, iš ten į pasienio policija, iš ten pas kitą specialkistą, iš jo vėl pas kitą o tas kitas liepė skambint į oro uostą blink.gif

Amerikonai išvis pradėjo gasdint dukterėčios mama t.y. mano sesę kad aš noriu jos dukrą išvešt parduot blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Šakės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 18 gegužės 2009 - 13:21
QUOTE(convict @ 2009 05 18, 14:20)
Merginos, gal esat susidūrę kuri su tokia situacija, nes sienos apsaugos tarnyba nežino blink.gif  kur daugiau skambint klaust nebežinau.
Žodžiu į egiptą skristume tryse, mes su vyru ir mano dukterėčia amerikos pilietė, b et taip pat ji turi ir lietuvos pilietybę.
Skrendant su lietuvišku pasu, tikrai žinau akd reikia įgaliojimo vieno iš tėvų kad galėčiau aš, jos teta ja išsivešti į užsienį. Bet su JAV pasu situacija kažkokia kitokia.

man regis pirmiausiai jums reikia turėti vieno iš vaiko tėvų sutikimą išsivežti vaiką, kuris būtų patvirtintas notaro. daugiau neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2009 05 18, 17:06)
man regis pirmiausiai jums reikia turėti vieno iš vaiko tėvų sutikimą išsivežti vaiką, kuris būtų patvirtintas notaro. daugiau neįsivaizduoju  g.gif

O notaro klausėt? Jie tokius dokumentus sudarinėja turėtų irgi žinot.
Aš manau turėtumet turėt dokumentą patvirtinantį tėvų leidimą vaikui išvykti be jų ir dokumentą kuriame jus butumet nurodyti kaip to vaiko lydintys asmenys.
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 17, 11:03)
daro ir labai fainas  ax.gif  tik sake kad laikysis apie 3sav bet man per savaite nusiplove, turbut dazniau rankas plaunu nei jie  lotuliukas.gif

man laikesi dvi savaites, tik per viduri siek tiek apsitryne, nes truputi netinkamoje vietoje pasidariau, ant menties, per pati drugelio viduri sleikutes buvo, todel ir apsitryne doh.gif

user posted image

dar man patiko, kad gali tavo varda arabiskai nupiesti bigsmile.gif , taciau nedrysau vaikscioti su savo vardu ant nugaros, kad kiti zinotu. tik parode kaip tai atrodo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MONRO: 20 gegužės 2009 - 12:06
O as girdejau blogu atsiliepu apie teztura blush2.gif , sake jie neturi siame viesbutyje vietu aplamai ir dar parase prie sunrise mamlouk palace viesbucio nuotraukos,kad tipo vyksta smulkus remonto darbai doh.gif , tai iskart puoliau savo agentei skambinti,tai ji labai nustebo,nes tokio dalyko girdeti negirdejo, bet sake, ryt duos uzklausima ar tikrai ten vyksta tos statybos ar cia tezturo blefas,kad zmones neuzsakinetu siame viesbutyje vietu ir rinktusi pas juos kita blink.gif Visur ta konkurencija wink.gif kai grisiu butinai papaskosiu ax.gif

istikruju ten vyksta kazkokie smulkus darbai, bet kaip supratau, tai nesukelia diskomforto sunrise mamaluok palace klinetams, manau viskas bus gerai, tik nereikia man pulti i panika,ka paskutiniu metu darau doh.gif , matyt cia mane jau veikia vestuviniai rupesciai ir itampa 4u.gif As asmeniskai nikeo negaliu pasakyti ne apie viena agnetura ne blogo ne gero, nes per lietuvius niekados neesu keliavus g.gif , jau nedaug liko laukti wink.gif
Atsakyti