Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(Armanix @ 2009 05 05, 21:31)
Per Tez turą  blush2.gif  mes visada tik per jį važiuojam  blush2.gif Nuo vieno kalnelio ir aš nusileidau  lotuliukas.gif daugiau nejau,o bernas mano tik ten ir tusinosi  thumbup.gif  todėl ir grižo vos irudes  tongue.gif

mes irgi visada per teztoura smile.gif man Novaturo kainos didesnes gaunasi...foto labai informatyvios thumbup.gif
Kiek sis viesbutis jums kainavo...jei ne paslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 06, 15:08)
mes irgi visada per teztoura smile.gif man Novaturo kainos didesnes gaunasi...foto labai informatyvios thumbup.gif
Kiek sis viesbutis jums kainavo...jei ne paslaptis mirksiukas.gif

7 dienų kelionė Superior kambarys trims žmonems kainavo 7000 lt ax.gif Važiavom 2 suauge ir 12 metų vaikas 4u.gif

Dar keleta viešbučio teritorijos nuotraukų blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos,

na, mes šiemet pirmą kartą susiruošėm į Egiptą, į Hurgadą.
Gal kas buvote ir turite atsiliepimų apie viešbutį Festival Riviera?
Papildyta:
QUOTE(janjustute @ 2009 05 05, 17:53)
laba, o gal kas turit informacijos apie Moon Valley viesbutuka (Hurgadoj)? primadieni ten keliaujam, tai idomu butu kazka suzinot ax.gif

o apie šį radau keletą atsiliepimų ČIA
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 04 23, 20:35)
Jei Šarm el šeiche tai jazz belvedere neblogas ir lietuviu buvo nemazai  su mazais vaikais  drinks_cheers.gif

Mes ilsejomes siame viesbutyje, na mums tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Visai pasimečiau tarp viešbučių. doh.gif
Gal kas galėtų rekomenduot kokį. ax.gif Geriau būtų Hurgadoje.
Važiuojam su trijų metų vaiku, tad idealu būtų vandens kalneliai mažyliams, žaidimų aikštelės, smėlio paplūdimys (be jokios avalynės), nemaža teritorija ir t.t. Na dar kad kambarius gerai tvarkytų. biggrin.gif
Ačiū.
Atsakyti
Neparasei keliones biudzeto, todel sunku ka ir patart ax.gif Gal paziurek Hurgadoje Madinat Makadi viesbucius? O jei norit paciam mieste, tai rinkciaus geriau Hurgados pakrascius, nei centra. Gal Albatros tinklo viesbucius, o jei biudzetas mazas Aladin, Ali Baba ar Jasmin vilage. Ten galima naudotis visu viesbuciu teritorija. Kazkuriam yra kalneliai, kazkuriam mini zoologijos sodas, vazineja traukinukas -panagrinek mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliausiu su 3 metų vaiku, tai planuoju rinktis geresnius viešbutukus. g.gif Iš Madinat Makadi kurorte esančių viešbučių - labiausiai patiko Sunrise Select Royal Makadi ir Iberotel Makadi Beach (Summer). g.gif
Hurgadoj patiko Sunrise Mamlouk Palace (Sum) ir Sunrise Holidays Resort (Sum). Pastarajame patiko paplūdimys. Žaidimų aikštelė ant kranto. Pats tas ir tėvams ir vaikams. g.gif Tik baseinas mažokas, o ir vaikams baseino nematau, nors parašyta, kad yra. verysad.gif Dar patiko Festival le Jardin. Bet kažkur skaičiau, kad paplūdimy ten reikalinga spec. avalynė. Vat ir nežinau ką rinktis. sad.gif
Nuotraukuose visi atrodo puikiai, bet kaip in real? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fleur: 09 gegužės 2009 - 19:29
SunRise Holidays yra mazutis baseinas vaikams ant centrinio praejimo beveik, tokioje nepatogioje vietoje, bet realiai jis nereikalingas, nes superinis smeletas krantukas ir dar letai gilejantis. bet sis viesbutis centre ir jo teritorija ziauriai mazute, norint vakare kazka nuveikti, pasivaikscioti, tektu eiti i miesto pagrindine gatve stumdytis/ trintis kas vakara, nes su vezimeliu vaikisku ten realiai neimanoma is viesbucio iseiti, tik jo viduje judeti imanoma.
Animacija tragiska smile.gif bet siaip maistas aptarnavimas servisas kazkam pagedus superinis. avalynes spec nereikia. nezinau, kaip poreikiai, bet as su vaikium tai rinkciausi bet jau su teritorija didesne. o siaip tai viesbutis tikrai geras.
Atsakyti
O ar buvo kas nors viesbuty Iberrotel Makadi Saraya? ax.gif
Atsakyti
Buvom salia, labai geri animatoriai ir siaip kiti ji vertina kaip geriausia is greta esanciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 05 10, 03:24)
O ar buvo kas nors viesbuty Iberrotel Makadi Saraya? ax.gif

Mes buvom rudenį šiam viešbutyje. Labai likom patenkinti smile.gif Jei konkrečiai kažkas domina, klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 07, 08:16)
i Egipta o ypac i Turkija sugrista todel,kad  iskeicia salta Baltijos jura i siluma ir komforta uz tuos pacius pinigus 4u.gif tiek,kiek isleisi atostogaudama pora savaiciu prie LT juros,tiek pat isleidi Turkijoje ar Egipte....tik ten aptarnavimo servizas labiau issivystes,viesbuciuose nieko nebereikia..susimoki ir gauni visas paslaugas,vaikams pritaikyta,kalneliai,animatoriai pramogos....to pas mus negausi vienoje vietoje mirksiukas.gif nekalbant apie ora..kuris nezinia koks papuls......juk tiek graziu vietu yra......kur galima dar ilsetis...Dominikos Respublika,Kanarai,Balis ir dar daug daugiau ivairiu salu,kur nedaugeliui ikandama rinktis 4u.gif Todel ir gristama...atostogu norisi siltu,komfortisku,pagal kisene 4u.gif
Bet cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif

Na taip, šitai irgi yra svari priežastis, pilnai sutinku. Bet, mano galva, tie du kraštai turi savo žavesio. Egiptas mane be galo sužavėjo. wub.gif Labiausiai patikdavo ekskursijos, kai išvažiuodavome naktį, dievinau tuos žvaigždėtus pasivažinėjimus tarp kalnų wub.gif Grįžčiau ten dar ne kartą, bet yra tiek neaplankytų kraštų, kad sąžinė užgraužtų, jei į Egiptą vėl nuvažiuočiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopia: 10 gegužės 2009 - 09:23