O kaip ten ta liepa? Kiek mazdaug karscio? Jauciu i dykuma su dzipais nelabai iseitu vaziuot?
Mes (kelios merginos) i Egipta vaziavom balandzio pradzioje (i Hurgada) - viesbuti emem paprasta - Sea Garden - bet mums jis labai tiko, nes viskas netoliese - papludimys, pagrindine miesto gatve, prieplauka Marina (Ministry of sound ), Papa's beach klubas Oras buvo labai geras, vakarais prie juros ne per silta, bet mieste pats tas. Vaziavom i Luksora, plaukem i Rojaus sala (pavirsinis nardymas) - kur uzlipau ant juru ezio Nenorintiems buti viesbutyje ir pamatyti kuo daugiau, si vietele tinkama
Tiesa, vanduo nebuvo labai siltas, bent jau kol ilendi, paskui labai gerai kelias dienas vejas buvo nuo dykumos - tada vanduo buvo tikrai siltas
Del oro, tai prie juros labai gerai, bet Luksore, keliaujant po visas sventyklas, faraonu kapu vietas buvo laabai karsta jau tada ten vaiskciodamos negalejom patiketi kad turistu atsiranda ir vasara - net sustoti nusifotografuoti nesinori, nes sustojus atrodo oda svyla
!! - BUTINA pasiimti plonus rubus bet ilgom rankovem, galvos apdangalus, stiprius kremus nuo saules, ir gerai butu kad ir kojos butu uzdengtos (man ir draugems labai nusvilo pedu virsus - kaip cia pavadint , gal keltis? )
Tiesa, vanduo nebuvo labai siltas, bent jau kol ilendi, paskui labai gerai kelias dienas vejas buvo nuo dykumos - tada vanduo buvo tikrai siltas
Del oro, tai prie juros labai gerai, bet Luksore, keliaujant po visas sventyklas, faraonu kapu vietas buvo laabai karsta jau tada ten vaiskciodamos negalejom patiketi kad turistu atsiranda ir vasara - net sustoti nusifotografuoti nesinori, nes sustojus atrodo oda svyla
!! - BUTINA pasiimti plonus rubus bet ilgom rankovem, galvos apdangalus, stiprius kremus nuo saules, ir gerai butu kad ir kojos butu uzdengtos (man ir draugems labai nusvilo pedu virsus - kaip cia pavadint , gal keltis? )
kas vaziuojat geguzes men i Egipta pasakykit kaip jums su vizom? Mums sake kad Egipte ides nieko nesuprantu .Visa laika kaip vaziavom tai cia dedavo , cia gal kaip vasaros sezonas kazkaip neramu
Islipsit is lektuvo, nuves i oro uosta.Ten stoves egiptieciai su lentelem nurodanciom firma su kuria tu atvykai. Parodys i kuria eile stotys, ten pastovejus iklijuos viza ir duos deklaraciju lapelius. Juos uzpildzius pereisit asmenine kontrole.Ir kai pereisit visus formalumus lauke susirasi lietuviu atstovus
QUOTE(mamadaiva @ 2009 04 22, 13:09)
O kaip ten ta liepa? Kiek mazdaug karscio? Jauciu i dykuma su dzipais nelabai iseitu vaziuot?
paciame liepos viduryje buvo 35-38 pavesyje. tuo pat metu draugai buvo turkijoje. jie, atsiprasau uz issireiskima, "dvese", basuciu padai issilyde buvo nuo karscio (vizualiai buvo irodyta grizus i LT). ten sake rode 40 -45. tik ten maudomi kaip slapius dziuti pakabindavo, tai tokius pat slapius ir apsirengdavo. musu per pusvalanduka viskas izdziudavo. i dykuma vaziavome, efektas tas pats kaip ir kovo menesi, nes juk vaziuojama po pietu. ten su ju tempais tai kol isjudama, realiai gaunasi 15-16 val. Tunise analogiskai kaip Turkijoje ir man tikrai buvo labai sunku patiketi bei ant savo kailiuko iskesti. o kiek juokesi kad egipte sudegsim...dabar vel tik vasara ir vaziuociau. tiksliau, po geguzes Turkijoje ziuriu rugpjuti egipta jau.
QUOTE(kisule @ 2009 04 22, 15:51)
aciu labai uz greita atsakyma jau ir pati su Novaturo atstovu susisiekiau irgi taip pasake kad egiptietis su Novaturo lentele pasityks jis ir iklijuos .
Ziuresim kaip cia bus
Ziuresim kaip cia bus
Sveiki, pernai per velykas atostogavome Egipte, Hurghadoje, viesbutyje Grand Seas Resort Hostmark. Jei ka domina tai klauskit atsakysiu.
O as noreciau paklasuti, buvusiu ir sharme ir hurgadoj. Kur graziau, geriau? Labai noreciau dar karta sugryzti ten
Simta kartu graziau Sarme. Ir vakarais po miesteli galima pasivaikscioti ir siaip lygis geresnis. Hurgada, siukslynas lyginant su Sarmu.
QUOTE(kerdara @ 2009 04 23, 07:29)
Simta kartu graziau Sarme. Ir vakarais po miesteli galima pasivaikscioti ir siaip lygis geresnis. Hurgada, siukslynas lyginant su Sarmu.
Pacioje Hurgadoje taip taip man irgi bet mes vaziuojam i Madinat Makadi kurorta tai labai grazu svaru echhhh kaip laukiu keliones
Na va, parvažiavome iš Hurgados Madinat Makadi Oasis viešbučio. Kaip ir sakė kisule- tikrai labai gražu, švaru, viskas žydi visoje kurorto teritorijoje
tik va siaubingai nuliūdino ne itin malonūs reikaliukai. vienas po kito ( aš ir vyras ) apsinuodijome skarndžius . labai smarkiai- dvi dienas neišėjo nieko į burną paimti, net vandenį grąžindavo. tai sumoje apturėjom 4 visiškai sugadintas dienas. kaip sakė ten dirbanti lietuvaitė Ieva- viską galite drąsiai valgyti, niekam dar čia bloga nebuvo. nu naujokam gali sakyti ką tik nori ašku, o antra- gal tiesiog žmonės ( kaip ir mes) niekam nesiskundė. dar suprasčiau, kad būtume koki lepūnėliai ligoti ar valgę ką neįprasto na bet tikrai ne, neturiu supratimo kas ten mus taip pašventino.
tik va siaubingai nuliūdino ne itin malonūs reikaliukai. vienas po kito ( aš ir vyras ) apsinuodijome skarndžius . labai smarkiai- dvi dienas neišėjo nieko į burną paimti, net vandenį grąžindavo. tai sumoje apturėjom 4 visiškai sugadintas dienas. kaip sakė ten dirbanti lietuvaitė Ieva- viską galite drąsiai valgyti, niekam dar čia bloga nebuvo. nu naujokam gali sakyti ką tik nori ašku, o antra- gal tiesiog žmonės ( kaip ir mes) niekam nesiskundė. dar suprasčiau, kad būtume koki lepūnėliai ligoti ar valgę ką neįprasto na bet tikrai ne, neturiu supratimo kas ten mus taip pašventino.
Sveiki Šeštadienį išskrendam į Šarmą "Tropicana grand azure resort" viešbutį Gal kas turit kokių atsiliepimų? Į ką atkreipti demėsį? Važiuojam ten pirmą kartą,dar nelabai susigaudom
QUOTE(axioma @ 2009 04 23, 12:56)
Na va, parvažiavome iš Hurgados Madinat Makadi Oasis viešbučio. Kaip ir sakė kisule- tikrai labai gražu, švaru, viskas žydi visoje kurorto teritorijoje
užduosiu truputį nekuklų klausimuką
gal Jūs perdaug valgėte? persivalgėte juk visko taip norisi ten paragauti....
nes aš neįsivaizduoju kaip ir iš ko ten galima apsinuodyti, jeigu saikingai valgai
geras klausimas, barskuolyte
pirmą dieną pagalvojau kad mažiausiai teks 5 kg priaugti kai pamačiau kokia gausybė maisto ir visas labai apetitnai atrodo. bet jis man buvo tiesiog neskanus taigi tas didysis valgymas ir buvo tik pirmą dieną. o apsinuodijau trečios dienos vakariene dėl vyro net nzn, labai nesismulkino , bet jis pas mane pavalgantis tai šoko skrandis lyg ir neturėjo gauti. nu velniai žino.
vat būtent šį viešbutį rinkomės nes prieš metus draugų šeima (5 asmenys) ten buvo ir tokių nesamonių nesigavo, todėl negailėjau nei pinigų būtetnt kad ten važiuoti nei vaistų neėmiau.
šiaip labai tikiuosi kad čia tik mums taip gavosi nes visa kita iki mažiausių detalių mums ten labai patiko.
pirmą dieną pagalvojau kad mažiausiai teks 5 kg priaugti kai pamačiau kokia gausybė maisto ir visas labai apetitnai atrodo. bet jis man buvo tiesiog neskanus taigi tas didysis valgymas ir buvo tik pirmą dieną. o apsinuodijau trečios dienos vakariene dėl vyro net nzn, labai nesismulkino , bet jis pas mane pavalgantis tai šoko skrandis lyg ir neturėjo gauti. nu velniai žino.
vat būtent šį viešbutį rinkomės nes prieš metus draugų šeima (5 asmenys) ten buvo ir tokių nesamonių nesigavo, todėl negailėjau nei pinigų būtetnt kad ten važiuoti nei vaistų neėmiau.
šiaip labai tikiuosi kad čia tik mums taip gavosi nes visa kita iki mažiausių detalių mums ten labai patiko.