QUOTE(mamadaiva @ 2009 04 14, 13:25)
Mes liepos 6 vaziuojam i Makadi Oasis. I Egipta vaziuosim jau antra karta, tik neaiskumas man yra toks. Cia kazkas minejo, kad i kambari tvarkytojai atnesa gerimu, riesutuku, uz kuriuos veliau reikia susimoket. Kiek pamenu, kai praeita karta buvom, tai nesdavo tik vandens ir viskas. Kaip cia yra?
Mes pries savaite grizome is sio viesbucio, tai mano atsiliepimai butu patys geriausi. Vienu zodziu - super! Aplinka labai graziai sutvarkyta, budavo labai smagu vaikstineti po viesbuciu teritorija. Del maisto, tai papildomai net nereikia jo (turiu omeny, kambary paliktus traskucius ir t.t. ), visa diena juk visas maistas ir gerimai yra nemokamai. Kazkur buvau skaiciusi, kad alus neskanus, bet man kaip tik jis labai patiko, ne toks kartus kaip lietuviskas, gaivus

Maistas superinis, kiekviena vakara po pora kepsniu kepdavo lauke, ant griliaus, o ir karstu patiekalu pasirinkimas didziulis, is vaisiu tiesiog rydavau melionus ir braskes (tiesa, buvom perspeti, kad nepadaugintume braskiu, nes lyg ir nusiskundimu apsinuodijimu buvo, bet mums nieko neatsitiko:)) Juros gerybiu irgi budavo kas vakara (nors ju nemegstu, bet girdejau atsiliepimus is ten atostogavusiu, kad labai skanu), visai patiko ju pilstomas is statiniu vynas, o jau saldumynu pasirinkimas - didziulis!
Prie juros niekada nekildavo problemu del gultu, laisvu visada budavo, ir nepasakyciau, kad vietiniai su savo siulomomis paslaugomis labai ikyredavo, tiesiog uztekdavo pasakyti "aciu, nereikia" ir nueidavo.
na, nezinau, kazkaip buvau skeptiskai nusiteikusi del keliones i Egipta, bet, kaip jau minejau, likau viskuo 100 proc. patenkinta

Ir jei dar kada tektu skristi poilsiauti i Egipta, neeksperimentuociau ir vel rinkciausi si viesbuti.