Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(marin_ka @ 2009 03 31, 20:59)
Sveikos, 4u.gif
greit jau vaziuosiu I Sharma  wub.gif , dabar renkuosi i kokias ekskursijas vaziuot, ar buvot kas nors RasMohamed nac. parke, ar patiko, delfinu sou? Ka manote apie cia jau mineta www.allsharm.com Irinos organizuojamas ekskursijas, nes noriu imti is jos ? g.gif
Gal kas buvo Sea life viesbutyje, kokie ispudziai?

Ras Mohamed'e reikia nardyti, gali pamatyti ir delfinus, o siaip tikrai grazi vieta, gyvunijos yra, koralai truputi aplaupyti, tik aisku ir laivu stovi visa kruva doh.gif
Atsakyti
Nardyti proivalot biggrin.gif tokiu groziu pamatysit:) super. ir giluminiu, o ne snarplingu. nugalekit visas baimes ir i gelmes:) ispudziu bus ilgam:)
Atsakyti
O as supanikavau, kai nardyt reikejo unsure.gif Ismete i vandeni, o man taip baisu pasidare, kad pradejau sakyt, kad leistu atgal i laiva, nenoriu nei nert, nei net bandyt, ir t.t. doh.gif Psichologiskai matyt buvau nepasiruosusi, bet kazkaip nuramino siek tiek instruktorius tas, po truputi, po truputi, paneriau, aisku isikibus buvau ir i kauke viena ranka ir i ta daikta, kur kvepuot reik, nes paniskai bijojau, kad vandens nepatektu doh.gif ir i pati instruktoriu biggrin.gif Bet vaizdai superiniai, tikrai verta bent karta gyvenime pamatyti thumbup.gif Aisku as daugiau jau nei pirsto nekisciau i vandeni su visa ta aparatura ir svarsciais, nes man tai ir vieno karto uzteko lotuliukas.gif Vyras dar antra karta nere, sake zymiai labiau antras kartas patiko nei pirmas, o as laive sedejau ir jau antra karta nebeneriau, nes bloga pasidare, matyt deguonies perdaug prisikvepavau ax.gif
Atsakyti
Na va, mes jau irgi grizom is Egipto - Hurgados. Patys geriausi ispudziai. Buvom Beach Albatros viesbuty, viskas nerealiai super thumbup.gif thumbup.gif Oras ten dabar fantastiskas, diena silta, bet neperkarsta, dienos ilgos, vakarai silti, uztenka palaidines ilgom rankovem wub.gif Tiesa mazius truputi apsirgo, tai teko vietinej klinikoj pabuvot, na tai tikrai buvau apakus nuo tokio gero aptarnavimo. Musu lietuvelei dar toli iki tokio lygio. Jeigu kam reiks kontaktu, rasykit az. Atvaziuoja i viesbuti, nuveza, parveza. Susiekia su draudimu ir viska susiderina. Nors ir uzpuole ligos, bet atostogu tai nesugadino. Noriu noriu dar wub.gif

Na ir didziausia padeka Udriui, uz labai vertingus patarimus. Lenkiu galva user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 06 balandžio 2009 - 22:50
Sveiki, gal žinote ką nors apie Sahara Hurgarda Resort viešbutį? Kiek skaičiau apie Egiptą, apie šį viešbutį neradau dar info. Dėkuj iš anksto. 4u.gif
Beje, dar noriu paklaust dėl pinigų. Ar vežėtės tiktai dolerius? Ar pasiimėt tiktai mokėjimo korteles ir vietoj išsigrininot?
Išvykstam su vyru jau kitą šeštadienį, taip norisi gerai pailsėt, pasikaitint saulutėje...
Atsakyti
QUOTE(Arita @ 2009 04 05, 19:23)
Sveiki,
Ar vežėtės tiktai dolerius? Ar pasiimėt tiktai mokėjimo korteles ir vietoj išsigrininot?

sveika,
vežėmes tik dolerius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita @ 2009 04 05, 19:23)
Ar vežėtės tiktai dolerius? Ar pasiimėt tiktai mokėjimo korteles ir vietoj išsigrininot?
Išvykstam su vyru jau kitą šeštadienį, taip norisi gerai pailsėt, pasikaitint saulutėje...

Mes vežėmės dolerius ir kreditines korteles (jas ėmėm dėl draudimo ir jei, nenumatytais atvejais, pinigėlių papildomų prireiktų).
Gero poilsio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 05 balandžio 2009 - 19:45
Sveikutės.
Taigi taigi, renkuosi poilsinę kelionę ir apsistojau ties Egiptu. Keliausiu viena su trijų metukų dukrelę (na gal dar kas prisijungs biggrin.gif), tad gal kas turi kokių komentarų apie šiuos viešbučius? Man svarbu, kad vaikui būtų veiklos, ir šiaip, kad turėtume ką veikti pačiame viešbutyje. Svarbu paplūdimys, nes nesinori vien prie baseino gulėti. Keliautume spalį arba lapkritį.
Viešbučiai:
Sunny days (ten keli yra);
Sea star beau rivage;
Marlin inn;
Dana beach;
Lti Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh;
Aladin beach;
Ali baba palace.

Būčiau labai labai dėkinga už bet kokius komentarus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur @ 2009 04 05, 20:20)
Sveikutės.
Taigi taigi, renkuosi poilsinę kelionę ir apsistojau ties Egiptu. Keliausiu viena su trijų metukų dukrelę (na gal dar kas prisijungs biggrin.gif), tad gal kas turi kokių komentarų apie šiuos viešbučius? Man svarbu, kad vaikui būtų veiklos, ir šiaip, kad turėtume ką veikti pačiame viešbutyje. Svarbu paplūdimys, nes nesinori vien prie baseino gulėti. Keliautume spalį arba lapkritį.
Viešbučiai:
Sea star beau rivage;
Marlin inn;
Dana beach;
Aladin beach;
Ali baba palace.

Siulyciau Dana Beach ,vienareiksmiai smile.gif jei nebijote daug vaikscioti biggrin.gif
Atsakyti
O tas "daug vaikščioti", tai... ? Nes šiaip aš mėgstu didelius viešbučius. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fleur: 05 balandžio 2009 - 21:10
QUOTE(Fleur @ 2009 04 05, 20:20)
Sveikutės.
Viešbučiai:
Sea star beau rivage;
Marlin inn;
Dana beach;
Aladin beach;
Ali baba palace.

Buvau vienam iš Sunny Days. Tikrai neblogas smile.gif Yra mažiems vaikams ir žaidimų aikštelės.
Atsakyti
QUOTE(gret22 @ 2009 04 05, 22:11)
Buvau vienam iš Sunny Days. Tikrai neblogas smile.gif Yra mažiems vaikams ir žaidimų aikštelės.
O kuriam tiksliai? bigsmile.gif
Atsakyti