Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

Budama egipte(2007m , vasario gale, Sarme))buvau pasirinkusi 1 dienos kelione i kaira autiku. Isvykimas 2 val nakties...varginati kelione autobusu...pusrycius paprasius paruosia viesbutyje ir iduoda paketelius. aplankem piramides, ir paciam kaire tam didziausiam kairo muziejuje buvom bei zinoma kvepalu centre. Nepatiko man sita eksursija. purvinas tas kairas...ai tiesa pietus gavome restoranelyje ant nilo kranto. visai nieko maista skanus kimsk kiek telpa:D zinot daugiau neisrinskciau ekskursijos i kaira..na nebent tik del piramidziu pamatymo(beje gidas ispejo kad prie piramidziu saugotis beduinu kurie ikyriai siulo lipt ant ju kupranugariu kad ale nufotkytu piramidziu fone. nelipkit!!! nes tex moket pinigus, kad jie lieptu kupranugariui atsiklaupt:D juk nuo 2 metru nesoksit:). bet vat labaisuiai patiko ekrsusija dzipais ir kurpanugariais i koraliniu rifu draustini va ten tai ispudziai! kupranugariais ejome uolotomis pakrantemis..kiek adrenalino!!! kupranugariu piemenukai juos spartindavo rykstelemis..jie pradedavo begt!! nebuvo net laiko filmuot teko drebet akad neikrist su tuo i kupranugariu i jura ar ant akmenu skardzio:DD
Atsakyti
Na cia aisku skonio reikalas. Man asmeniskai Kairas paliko lb dideli ispudi. Tai vienintelis miestas, kuris man ziauriai issiskyre is visu pasaulyje matytu. Vien kairo turgus kokio dydzio! Pati nemegstu muzieju, bet Kairo muzieju iki siol svajoju vel aplankyt. Vienintelis muziejus man patikes gyvenime. thumbup.gif

Cia aisku kaip kam. Vienam patinka miestas, kuris svarus ir blizga. Man patinka kelionese tokie miestai, kokiu dar nebuvau macius. Kairas butent toks, zavintis kazkuo... Aisku ten nesvaru ir pns, bet ne del svaros as asmeniskai po pasauli keliauju. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 03 27, 11:55)
Skrisdami is Vilniaus susivyniojom namie i maistine plevele. Ir labai gerai padarem, nes nei isterliojo juos, nei suplese, nei spyneles nulakste.. Kai i Vilniu atgal skridom, oro uoste nusprendem nepagailet 8 dolcu uz abudu musu lagaminus, ir irgi suvyniojo ten pat vietoj. O kitu maciau lagaminai vaziavo ir isterlioti, ir aplamdyti, ir kokiu tik nebuvo..  doh.gif  Siaip manau tikrai apsimoka geriau susivynioti, ir bent kiek ramesne galva keliauti smile.gif

Pritariu!!!!Musu lagaminai buvo baisus net prisiliesti baisu buvo,visi raudoni nuo Afrikos dulkiu buvo like,tai cia viena karta,o antra karta visai nieko,tai jeigu turit kokius naujus lagaminus nepagailekit ir aerouoste suvyniokit i plevele,ypac jeigu jie tie "kieti" nes kai juos subraizo labai negrazus palieka ir nieko jiems padaryti nebeina.
Papildyta:
QUOTE(Nikune @ 2009 03 27, 17:38)
Sveikutės,
aš irgi tyliai mastau apie kelionę į Egiptą. Mane  domintų įspūdžiai iš ekskursijų į Kairą ir Jeruzalę. Ar kelionės metu maiina? Jei vyksti į Izraelį, tai lyg ir 2 dienų kelionė, kaip ten su maitinimu, miegu? 4u.gif

Ar zinot kad jeigu keliausit i Israeli negausit vizos i dauguma arabu saliu:100% i Emyratus,nes daznai keliauju ir tikrai zinau,bet kai dejausi viza i Egipta kelioniu agentura klause ar yra Izraelio viza pase nes tada gali buti problema.
Atsakyti
sveikos,

musu seima taip pat planuoja vaziuoti i egipta ir jau antra karta smile.gif
si karta pasirinkom Le Pacha Resort, gal tekom kam pabuvoti, kokie ispudziai.
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2009 03 28, 18:19)

Ar zinot kad jeigu keliausit i Israeli negausit vizos i dauguma arabu saliu:100% i Emyratus,nes daznai keliauju ir tikrai zinau,bet kai dejausi viza i Egipta kelioniu agentura klause ar yra Izraelio viza pase nes tada gali buti problema.

blink.gif blink.gif blink.gif cia rimtai? Tai kodel tada organizuoja kelione is sarmo i Izraeli? g.gif doh.gif
Atsakyti
sveiki gal kas neseniai vaziavo. gal galetumeti siulomu kelioniu kainas surashyti ir pavadinimus? ish sharmo ir hurgados. buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 03 30, 21:21)
išsami informacija biggrin.gif

Na ką pirmas įspūdis iškart atvykus tai buvo ne koks. Šiukšlynai,triukšmas biggrin.gif Bet teko susitaikyt su ta mintim,kad taip ir bus smile.gif Viešbutis neblogas (labai ilgas pavadinimas tai nepamenu blush2.gif ) Tik bent jau man maisto trūko. Viskas per tą patį buvo,kažkaip nebuvo didelio pasirinkimo. smile.gif Važiavom į Liuxorą kur pasitaikė pati karščiausia diena per visą tą laiką. Kol atvažiavom jau net nebuvo jėgų kažkur eiti biggrin.gif Nepasakyčiau,kad kažkuom labai sužavėta ten buvau smile.gif Buvom ir Kaire. Patiko visas tas gyvenimas,piramidės wub.gif Du kartus su keturračiais važinėjomės,nes tikrai labai patiko thumbup.gif Patarčiau visiem išbandyti biggrin.gif Ir visai nebloga ekskursija buvo su laivu kurio dugnas stiklinis ir gali žiūrėti į visus koralus,žuvis smile.gif Aišku erzino visas tas įkyrumas žmonių parduotuvėse cool.gif Ir dar vienas dalykas - 10 dienų buvo per mažai bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gret22 @ 2009 03 30, 21:17)
Sveikos  4u.gif  Buvau Spalio mėnesį Hurgadoje. Nuostabu  wub.gif

O spalio pradžioje ar pabaigoje? Ir koks buvo oras? Nes planuoju būtent spalį ten važiuoti, nes praeitais metais kovą man buvo per daug vėjuota.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2009 03 31, 15:55)
O spalio pradžioje ar pabaigoje? Ir koks buvo oras? Nes planuoju būtent spalį ten važiuoti, nes praeitais metais kovą man buvo per daug vėjuota.

Pradžioje smile.gif Na pirma diena buvo labai vėjuota,o visos kitos super. Labai šilta. Nudegiau neblogai biggrin.gif Aš labai nekenčiu karščio,bet tada buvo pats tas smile.gif
Papildyta:
Beje pažįstama buvo Lapkričio pradžioj tai irgi oras super buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
greit jau vaziuosiu I Sharma wub.gif , dabar renkuosi i kokias ekskursijas vaziuot, ar buvot kas nors RasMohamed nac. parke, ar patiko, delfinu sou? Ka manote apie cia jau mineta www.allsharm.com Irinos organizuojamas ekskursijas, nes noriu imti is jos ? g.gif
Gal kas buvo Sea life viesbutyje, kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(marin_ka @ 2009 03 31, 21:59)
Sveikos, 4u.gif
greit jau vaziuosiu I Sharma  wub.gif , dabar renkuosi i kokias ekskursijas vaziuot, ar buvot kas nors RasMohamed nac. parke, ar patiko, delfinu sou? Ka manote apie cia jau mineta www.allsharm.com Irinos organizuojamas ekskursijas, nes noriu imti is jos ? g.gif

Geriausios ekskursijos vyksta po vandeniu...o jei rimtai,tai butina pamatyti kanjona
Atsakyti
QUOTE(marin_ka @ 2009 03 31, 19:59)
Sveikos, 4u.gif
greit jau vaziuosiu I Sharma  wub.gif , dabar renkuosi i kokias ekskursijas vaziuot, ar buvot kas nors RasMohamed nac. parke, ar patiko, delfinu sou? Ka manote apie cia jau mineta www.allsharm.com Irinos organizuojamas ekskursijas, nes noriu imti is jos ? g.gif

Man labai patiko Ras Mohamed thumbup.gif vaizdai grazus. Vaziavom per agentura kuria radom papludimyje, labai patenkinti buvom, gidas buvo thumbup.gif snekejo ir angliskai ir rusiskai.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti