Grizom vakar is Hurgados, gyvenom Sea Star Beau Rivage
Ziauriai patiko, superini medaus menesi apturejom
Tikrai neturiu prie ko prikibti, viskas buvo labai faina
Uz viesbucio ribu arabai aisku nenusakomo ikyrumo, pirmom dienom norejosi saudyti juos visus ir po viena atskirai, bet po to pripratau matyt, net nesileisdavau i kalbas ir uztekdavo mano vieno zvilgsnio, kad i sona pasitrauktu
O viesbutyje tai personalas liux, kasdien is restorano iseidavome susieme uz pilvu ir mirdami is juoko, ko tik neprigalvodavo padavejai
Kaip su geriausiais draugais durindavomes
Ir sefas irgi nemirtingas.. Paskutinem dienom mus savo seimos nariais pradejo vadint, vyrui dovanu idave
Vaziavom i Luksora ir nardyti (su Novaturu visur), tai irgi labai patiko.. Su nardymu tik truputi sudetingiau man buvo - panikuot pradejau, kai i vandeni imete
pradejau rekt, kad istrauktu mane is vandens, sakiau niekur nenersiu
bet apramino, sekmingai paneriau, ir tikrai galiu pasakyti, kad bent viena karta gyvenime tai padaryti tikrai verta, vaizdai - nerealus.. Bet to vieno karto man uzteko, daugiau sakiau nenersiu niekad gyvenime
O vyrui dar dabar ausis viena uzgulusi.. Kazin kuo cia baigsis
Buvom ir pas Kastyti su Zilvinu. Kastytis - liux zmogus, man labai patiko, ir papasakojo visko daug, ir siaip labai nuosirdus pasirode, ir dovanu idejo nemazai, ir i saldumynu parduotuve savo masina nuveze
O Zilvina maciau tik karta (viso tris kartus buvom pas juos nuleke per ta savaite), tai pasirode gal kiek nekalbus..bet nelabai ir stengesi is tikruju malonus pasirodyti - sedejo sau uzsisukes ir tiek
Tai vat tokie ispudziai mano.. Tikrai mielu noru lekciau ten dar ir dar, labai patiko