Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(Tafi @ 2009 03 23, 22:23)
tada buna registraturoje 4u.gif

tikriausiai mokamas, o kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2009 03 23, 19:43)
Aha, ta karkade su vyru apziurejom - ogi made in india ant pakelio buvo parasyta  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai ir susilaikem nuo pirkimo - kam sako, kad tai ju vietine.... net gidai meluoja.  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif g.gif

na, turbut ivairia ta arbata prekiauja, kaip ir pas mus. Raudonoji arbata (dar vadinama Sudano roze) auginama daug kur pasaulyje, taip pat ir Egipte. Be to, karkades gerimo tradicijos Egipte labai senos, todel negalima vienareiksmiskai sakyt, kad gidai meluoja, jog tai ju vietine arbata. Mes pirkom sveriama, is maisu, ne is jokiu pakeliu, bet man tai is tikruju nebuvo didelio skirtumo, is kur ta arbata - svarbiausia, kad skani rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 23 kovo 2009 - 22:54
QUOTE(Forgete @ 2009 03 23, 22:41)

nemokamas 4u.gif

Mes uz 1kg arbatos mokejom 10 dol
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2009 03 24, 08:15)

labai retai kur būna nemokamas seifas unsure.gif
Atsakyti
Kiek maždaug seifo nuoma kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 23, 23:53)
na, turbut ivairia ta arbata prekiauja, kaip ir pas mus. Raudonoji arbata (dar vadinama Sudano roze) auginama daug kur pasaulyje, taip pat ir Egipte. Be to, karkades gerimo tradicijos Egipte labai senos, todel negalima vienareiksmiskai sakyt, kad gidai meluoja, jog tai ju vietine arbata. Mes pirkom sveriama, is maisu, ne is jokiu pakeliu, bet man tai is tikruju nebuvo didelio skirtumo, is kur ta arbata - svarbiausia, kad skani rolleyes.gif

Pritariu 4u.gif
Mes taip pat pirkom sveriamą iš maišų.
Lietuvoje šios arbatos taip pat galima nusipirkti, bet tokios kokybės, kaip parsivežėm iš Egipto, čia neteko matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2009 03 24, 10:08)
Kiek maždaug seifo nuoma kainuoja?

Mes uz savaite mokejom 10dol. 4u.gif
Pries kelias dienas grizom is Hurgados Minamark viesbucio wub.gif
Taip norisi atgal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2009 03 24, 06:50)
tai gal musu parduotuvese ji buvo pigesne, nei gidai siulo Egipte?...  mirksiukas.gif  Po sitos keliones supratau, kad reikia pirkti savarankiskai, o ne ten, kur pirkti veza gidas  thumbup.gif

nu kad kazin, ar pas mus pigiau. Pries kelione pirkdavau ta raudona arbata is Presto, po 100 g sufasuota, tai mokedavau apie 7 Lt. Jei uz 1 kg Egipte mokejau 12 dol, tai galim paskaiciuot, kas iseina. Apie kokybe jau nekalbu rolleyes.gif
O del pirkimo savarankiskai, be gidu tarpininkavimo, tai negaliu nesutikt, rasiau jau apie tai ir ankstesnej temoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 03 23, 23:41)

o mes vertingesnius daiktus uzrakindavome lagamine, nieko nepalikdavome ant akiu, bet viena ryta palikome krauti kamera, nes per pietus ruosemes i ekskursija, tai ji liko ne nepajudinta. Tai, manau, kad jie nelenda prie ne vietoje paliktu daiktu.
Atsakyti
Dar vienas klausimas patyrusioms ax.gif
Nemažai pažįstamu parsiveža [/B]"gerų paddelkų"-laikrodžiu. Kas turit patirties? Kokia jų kaina? Kiek ilgai parsivežus eina? Ir ar verta tam reikalui leist pinigus?
Atsakyti
Grizom vakar is Hurgados, gyvenom Sea Star Beau Rivage thumbup.gif
Ziauriai patiko, superini medaus menesi apturejom wub.gif Tikrai neturiu prie ko prikibti, viskas buvo labai faina thumbup.gif Uz viesbucio ribu arabai aisku nenusakomo ikyrumo, pirmom dienom norejosi saudyti juos visus ir po viena atskirai, bet po to pripratau matyt, net nesileisdavau i kalbas ir uztekdavo mano vieno zvilgsnio, kad i sona pasitrauktu lotuliukas.gif O viesbutyje tai personalas liux, kasdien is restorano iseidavome susieme uz pilvu ir mirdami is juoko, ko tik neprigalvodavo padavejai doh.gif Kaip su geriausiais draugais durindavomes doh.gif Ir sefas irgi nemirtingas.. Paskutinem dienom mus savo seimos nariais pradejo vadint, vyrui dovanu idave lotuliukas.gif
Vaziavom i Luksora ir nardyti (su Novaturu visur), tai irgi labai patiko.. Su nardymu tik truputi sudetingiau man buvo - panikuot pradejau, kai i vandeni imete biggrin.gif pradejau rekt, kad istrauktu mane is vandens, sakiau niekur nenersiu lotuliukas.gif bet apramino, sekmingai paneriau, ir tikrai galiu pasakyti, kad bent viena karta gyvenime tai padaryti tikrai verta, vaizdai - nerealus.. Bet to vieno karto man uzteko, daugiau sakiau nenersiu niekad gyvenime doh.gif O vyrui dar dabar ausis viena uzgulusi.. Kazin kuo cia baigsis unsure.gif
Buvom ir pas Kastyti su Zilvinu. Kastytis - liux zmogus, man labai patiko, ir papasakojo visko daug, ir siaip labai nuosirdus pasirode, ir dovanu idejo nemazai, ir i saldumynu parduotuve savo masina nuveze thumbup.gif O Zilvina maciau tik karta (viso tris kartus buvom pas juos nuleke per ta savaite), tai pasirode gal kiek nekalbus..bet nelabai ir stengesi is tikruju malonus pasirodyti - sedejo sau uzsisukes ir tiek rolleyes.gif Tai vat tokie ispudziai mano.. Tikrai mielu noru lekciau ten dar ir dar, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 03 25, 21:22)
Grizom vakar is Hurgados, gyvenom Sea Star Beau Rivage  thumbup.gif
Ziauriai patiko, superini medaus menesi apturejom wub.gif Tikrai neturiu prie ko prikibti, viskas buvo labai faina  thumbup.gif Uz viesbucio ribu arabai aisku nenusakomo ikyrumo, pirmom dienom norejosi saudyti juos visus ir po viena atskirai, bet po to pripratau matyt, net nesileisdavau i kalbas ir uztekdavo mano vieno zvilgsnio, kad i sona pasitrauktu  lotuliukas.gif O viesbutyje tai personalas liux, kasdien is restorano iseidavome susieme uz pilvu ir mirdami is juoko, ko tik neprigalvodavo padavejai doh.gif Kaip su geriausiais draugais durindavomes  doh.gif Ir sefas irgi nemirtingas.. Paskutinem dienom mus savo seimos nariais pradejo vadint, vyrui dovanu idave  lotuliukas.gif
Vaziavom i Luksora ir nardyti (su Novaturu visur), tai irgi labai patiko.. Su nardymu tik truputi sudetingiau man buvo - panikuot pradejau, kai i vandeni imete  biggrin.gif pradejau rekt, kad istrauktu mane is vandens, sakiau niekur nenersiu  lotuliukas.gif bet apramino, sekmingai paneriau, ir tikrai galiu pasakyti, kad bent viena karta gyvenime tai padaryti tikrai verta, vaizdai - nerealus.. Bet to vieno karto man uzteko, daugiau sakiau nenersiu niekad gyvenime doh.gif O vyrui dar dabar ausis viena uzgulusi.. Kazin kuo cia baigsis unsure.gif 
Buvom ir pas Kastyti su Zilvinu. Kastytis - liux zmogus, man labai patiko, ir papasakojo visko daug, ir siaip labai nuosirdus pasirode, ir dovanu idejo nemazai, ir i saldumynu parduotuve savo masina nuveze thumbup.gif O Zilvina maciau tik karta (viso tris kartus buvom pas juos nuleke per ta savaite), tai pasirode gal kiek nekalbus..bet nelabai ir stengesi is tikruju malonus pasirodyti - sedejo sau uzsisukes ir tiek rolleyes.gif Tai vat tokie ispudziai mano.. Tikrai mielu noru lekciau ten dar ir dar, labai patiko thumbup.gif

Sveikute sugrizusi.
Na zinok skaitau tavo zinute ir dziaugiasi sirdis. wub.gif tikrai pritariu, viesbutis nerealus, personalas topinis. Man tiesa pasakius buvo net gaila is jo kur nors eiti, ar vaziuoti. Mes irgi labai su jais susidraugavom ir su animatoriais vakarais zvengdavo lotuliukas.gif Viena buvom ismokine lietuvisku posakiu, tai krisdavom juokais, kai be akcento pasakydavo"Čiki briki kiaušiai pliki". blush2.gif lotuliukas.gif
O del nerimo. As tai neriau i pavirsini ir tai panikoj buvau, o apie gilumini net minties nesukau. Bet fainiausia buvo kai matem delfinus. Jausmas nepakartojamas thumbup.gif
Siai arabai ikyroki, ypač gatvese.
Ir tikrai pritariu tau, kad dar karta lekti i Kurgada labai, labai noreciau. O tuo labiau, kad dar daug ko liko nepamatyta rolleyes.gif
Atsakyti