QUOTE(Ciklomena @ 2009 03 22, 15:46)
Nugasdinai mane cia del oro susidejau jau lagamina-tik ploni rubai, negi taip salta
Susitariau su "Hurgada Sun Set" del ekskursiju-pirmoji Luksoras-Dendera dviem dienom su nakvyne Luksore. Vyksim tik musu kompanija, veliau papasakosiu "individualiu"ekskursiju ispudzius. Gidei padovanosim "Neregeta Lietuva" ir "pliaskele" .Tikiuosi "nepasisiukslins"
Dabar tik suku galva del lauktuviu. Kas geret ta "karkade" arbata? Ar verta pirkt?Apie kokias aromatines lazdeles kalba rusai forumuose? (pundelis 1 dol.) tai smilkalai? ar dar kazkas tokio yra? Kokia dykumu rozes paskirtis?
Susitariau su "Hurgada Sun Set" del ekskursiju-pirmoji Luksoras-Dendera dviem dienom su nakvyne Luksore. Vyksim tik musu kompanija, veliau papasakosiu "individualiu"ekskursiju ispudzius. Gidei padovanosim "Neregeta Lietuva" ir "pliaskele" .Tikiuosi "nepasisiukslins"
Dabar tik suku galva del lauktuviu. Kas geret ta "karkade" arbata? Ar verta pirkt?Apie kokias aromatines lazdeles kalba rusai forumuose? (pundelis 1 dol.) tai smilkalai? ar dar kazkas tokio yra? Kokia dykumu rozes paskirtis?
Sveikutes.Egipte esu buvusi 2 kartus.Pirma karta El -Gunoje,netoli nuo Hurgada o antra karta Kaire ir Sharm-EL -Seikhe.Karsta tikrai nebus ,butinai isidek ir siltesniu rubu,jeigu pakils vejas tai ir vesoka gali buti,kai buvau balandzio men. jura buvo salta o ir baseinuose vanduo buvo saltas nors mano seimyna maudesi.Kas man labai nepatiko,nekalbant apie svara,egiptieciu naglumas,kol negaudavo arbatpinigiu neatstodavo o jeigu mazai duodavai tai dar ir saipydavosi.Cia skaiciau kad juos vadinat ARABAIS,jeigu norit tikru arabu pamatyti nuskriskit i Emyratus,egiptieciai pries juos isalke ubagelei!!!!!